- 16 Ekim 2012
- 32.404
- 95.766
- 598
- Konu Sahibi AklinYolu1
Goruldugu gibi 16 Gunluk Zayiflama yarismasinin devamidir, eski arkadaslar katilabilir, yeni arkadaslar katilabilir.
Kurallar:
1- Kurallar biraz daha katidir. Ciddi olmayan lutfen zamanimizi almasin.
2-Haftada bir kez pazartesi aksama kadar kilo bildirimi yapma zorunlulugu vardir.
3-Bildirim yapilirken tarti resmi koyulmasi zorunludur.
Yalniz belirtilen gunlerde bildirim yapmayan , tarti resmini koymayan arkadaslar listeden cikarilacaktir.
Simdi kilo bildirimi yapmiyoruz. Yarismamiz 29 Eylul de baslayacaktir. Ilk kilo bildirimi o zamandir. Katilmak istiyorum diyenlere 3-4 gun dusunme sureci veriyoruz.Ciddi olanlar 29 eylule kadar ben katilmak istiyorum yazabilir .
Kolay gelsin.
Kurallar:
1- Kurallar biraz daha katidir. Ciddi olmayan lutfen zamanimizi almasin.
2-Haftada bir kez pazartesi aksama kadar kilo bildirimi yapma zorunlulugu vardir.
3-Bildirim yapilirken tarti resmi koyulmasi zorunludur.
Yalniz belirtilen gunlerde bildirim yapmayan , tarti resmini koymayan arkadaslar listeden cikarilacaktir.
Simdi kilo bildirimi yapmiyoruz. Yarismamiz 29 Eylul de baslayacaktir. Ilk kilo bildirimi o zamandir. Katilmak istiyorum diyenlere 3-4 gun dusunme sureci veriyoruz.Ciddi olanlar 29 eylule kadar ben katilmak istiyorum yazabilir .
Kolay gelsin.
| No. | Katilimcilarimiz | 29 Eylul Kilo/kg. | 6 Ekim Kilo/kg. | 13 Ekim Kilo/kg. | 20 Ekim Kilo/kg. | 27 Ekim Kilo/kg. |
|---|
| No. | Katilimcilarimiz | 6 Ekim Kilo Oran yuzdesi(%) | 13 Ekim Kilo Oran Yuzdesi(%) | 20 Ekim Kilo Oran Yuzdesi(%) | 27 Ekim Kilo Oran Yuzdesi(%) | Toplam Kilo Oran Yuzdesi(%) |
|---|
Son düzenleme: