28 haftalık gebelikte bebek hareketlerinde azalma !! basına gelenler

zeyyal

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2010
173
24
Arkadaslar 28 haftalık hamileyim. Bebeğimin hareketlerini çok seyrek hissediyorum. Sert hareketleri günde 2 -3 kez anca hissediyorum. Bazen 2-3 saat hiç hissedemediğim oluyor. geçen haftalarda daha hareketliydi. Bu haftalarda bebeğinizin hareketleri nasıldı acaba?

Canım artık bebekte düzene sokuyor hareketlerini uyuyor falan.. 2 saatte 10 hareket yapmazsa korkun diyorlar kontrol et bakalım 28 haftadan sonra bu kontrol yapılıyor.. Eğer 2 saatte 10 hareket hissetmezsen doktora git ama en küçük bi hareketi bile gözlemle

28+1deyim. Benimde bebek.hareketlerinde azalma oldu . Sizin sonra duzeldi mi arkadaslar??

Arkadaslar 28 haftalık hamileyim. Bebeğimin hareketlerini çok seyrek hissediyorum. Sert hareketleri günde 2 -3 kez anca hissediyorum. Bazen 2-3 saat hiç hissedemediğim oluyor. geçen haftalarda daha hareketliydi. Bu haftalarda bebeğinizin hareketleri nasıldı acaba?
Yorgun oldgn zamanlarda hareketi azalir 1 ikincisi o hareket ediyordur ama sen hssetmyrsndur olede oluyor arada bu konu yuzunden cok gttm hastaneye doktr ultrasndan bakyrdu hareket ediyordu ama bn hsstmyrdm seninkide aynidir cok telaslanma

X