29 haftalık gebeliğim var ve 118 kiloyum sizce sezeryan olurmuyum?

Ne ilgisi var ki? Ben doğuma 100 kiloyla gittim normal doğum oldu. Benim amca kızları obez derecesinde kilolular normal doğum yaptılar
İnşallah ya beni çevremdekiler çok söyleyip duruyo erken diye doktorada sormadım kafam karışıyor bi daha ki sefere en iyisi doktoruma sorayım

120 kilo ile normal doguran tanidiklarim var. Hatta doktoru yaranin iyilesmesi sikintili olur, enfeksiyon riski var diye sezeryan en son ihtimal oncelik normal dogum demis.

İnşallah ya beni çevremdekiler çok söyleyip duruyo erken diye doktorada sormadım kafam karışıyor bi daha ki sefere en iyisi doktoruma sorayım
Daha vakit olduğu için biraz dikkat et yine de yeme içmene çok kilo almamaya çalış. Başka bir sağlık problemi yoksa doğurursun hiç bişi olmaz hem galiba kilolularda sezaryen dikişi daha zor iyileşiyomuş

Daha vakit olduğu için biraz dikkat et yine de yeme içmene çok kilo almamaya çalış. Başka bir sağlık problemi yoksa doğurursun hiç bişi olmaz hem galiba kilolularda sezaryen dikişi daha zor iyileşiyomuş
Çok dikkat ediyorum şuana kadar 8 kilo aldım 30 haftalığım bundan sonrada sürekli dikkat edicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…