Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
31 haftalik hamileyim bende de sürekli kasık ağrısı var ama dinlenerek geçiyor geçmediği zman sıkıntılı diyor benim doktorum benimde muayenede bi sorun çıkmıyor enfeksiyon da çıkmıyor ama yine de hep bi ağrı varKızlar bu haftalarda bunu yaşayan var mı
Bazen üç saat sürüyor bazen geçiyor yok gibi
Nstde bunla alakalı sancı çıkmamıştı
Ben çok su içemiyorum mide bulantilarimdan dolayı ama susuz kalmaktan da oluyormuş kasik ağrısı.Kızlar bu haftalarda bunu yaşayan var mı
Bazen üç saat sürüyor bazen geçiyor yok gibi
Nstde bunla alakalı sancı çıkmamıştı
Benim de bazen geçiyor bazen sürüyor ama gensl durumumun iyi olduğunu söylüyor doktor canım az enfeksiyon çıktı bende antibiyotik verdi onu bitireyim bi daha gideyim napayım geçmiş olsun sana da31 haftalik hamileyim bende de sürekli kasık ağrısı var ama dinlenerek geçiyor geçmediği zman sıkıntılı diyor benim doktorum benimde muayenede bi sorun çıkmıyor enfeksiyon da çıkmıyor ama yine de hep bi ağrı var
Canım çok içiyorum ya ondan değildir 29 haftalıksin miden bulaniyo mu halaBen çok su içemiyorum mide bulantilarimdan dolayı ama susuz kalmaktan da oluyormuş kasik ağrısı.
Enfeksiyondan oluyor olabilir teşekkür ederim Allah Yardımcımız olsun sag salim kucaklarimiza alalım:)Benim de bazen geçiyor bazen sürüyor ama gensl durumumun iyi olduğunu söylüyor doktor canım az enfeksiyon çıktı bende antibiyotik verdi onu bitireyim bi daha gideyim napayım geçmiş olsun sana da
Canım gecmiyo zaman ya senin nasıl gidiyorEnfeksiyondan oluyor olabilir teşekkür ederim Allah Yardımcımız olsun sag salim kucaklarimiza alalım:)
Başından beri mi öyle31 haftalik hamileyim hala bulanıyor maalesef doğurana kadar bulunacak sanırım geçmiyor çünkü :)
Al benden de o kadar vajinam bile ağrıyorBenimde geçmiyor Vala her yerim çatladı bir de her yerim ağrı aciyor ayrı ağrıyor sağ salim bi doğsa ona tutunup avutmaya çalışıyorum kendimi :)
Yaa çok geçmiş olsun canımEvet 5.haftada başladı 4 ay deli gibi kustum geçer geçer geçecek diye bekledikçe 31.haftadayiz hala geçmedi kusmuyorum ama su an bulanıyor sadece
Evet benim doktor hepsine normal diyor az kaldı biraz daha dayanalim:)km
Doğurana kadar hepsi zor sanırımHamileligin başlarında olmaktan iyidir diye avutuyorum ben kendimi o zamanlar daha zordu benim için:)
Ilk bebiş miiKesinlikle:/