29 yaşındayım.Küçük yaştakiler benle ilgileniyor.Yardım!

34thalia

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2010
380
161
29 yaşındayım.çok küçük gösteriyorum.20 falan.çocuk 19 yaşında .benim yaşımı da gayet iyi biliyor.bana yazmış.ciddiye bile almadım,cevap ta yazmadım.

hani 3-4 yaş fark olsa ( ve olgun insansa),hadi tamam diyeceğim de...neden hep bana değerlendiremeyeceğim kişiler ilgi gösteriyor? hayatım boyuınca böyle mi olacak? bundan önce de 24 yaşında br kişi ilgilenmişti benle.gittikçe yaş sınırı da düşüyor gördüğünüz gibi. en son 15 likler falan teklif edecek herhalde! (gülmeyin :) ) en fazla yapabileceğim ,evlat edinmek olur artık!!

bunun tek sebebi küçük göstermem mi? ne yapabilirim?

Son düzenleme:
29 yaşındayım.çok küçük gösteriyorum.20 falan.çocuk 19 yaşında .benim yaşımı da gayet iyi biliyor.bana yazmış.ciddiye bile almadım,cevap ta yazmadım.

hani 3-4 yaş fark olsa ( ve olgun insansa),hadi tamam diyeceğim de...neden hep bana değerlendiremeyeceğim kişiler ilgi gösteriyor? hayatım boyuınca böyle mi olacak? bundan önce de 24 yaşında br kişi ilgilenmişti benle.gittikçe yaş sınırı da düşüyor gördüğünüz gibi. en son 15 likler falan teklif edecek herhalde! (gülmeyin :) ) en fazla yapabileceğim ,evlat edinmek olur artık!!
Bunda delirecek ne var

çocuğa sen benim kardeşim yaşındasın olmaz bu iş de olsun bitsin

Bunda delirecek ne var

çocuğa sen benim kardeşim yaşındasın olmaz bu iş de olsun bitsin

bunu ona söylerim.ama bu durumu sürekli yaşamama ne diyeceksin? neden benle hep küçük yaştakiler ilgileniyor? bunun tek sebebi küçük gösteriyor olmam mı?

Benim de bir arkadaşım var, hep küçükler yazılıyor zira küçük gösteriyor. Minyon tipli bir kız bir de jean tişört gezer, görseniz öğrenci dersiniz. O da 30 yaşında, ünv den yeni mezun çocuk yazılıyor.

Mesela tarzınız nasıl ? Sporsa daha feminene dönebilirsiniz. Kısa boylu , minyon olmak da genç gösterir, topuklu ayakkabı giymek mesela bu durumda kurtarıcı olabilir. Elbşse giyin, şifon/ipek bluz giyin ne bileyim.....daha olgun giyinmek bence çözüm olabilir.

Bir de hareketleriniz nasıl, kendnizi nasıl hissediyorsunuz? Tavırlarınız nasıl?

bunu ona söylerim.ama bu durumu sürekli yaşamama ne diyeceksin? neden benle hep küçük yaştakiler ilgileniyor? bunun tek sebebi küçük gösteriyor olmam mı?
sanmıyorum öyle olsa kızlar kendilerinden 10-20 büyük adamlarla sevgili olup evlenemezler

olgun erkeklerin çoğu da çıtırlardan hoşlanır

Benim de bir arkadaşım var, hep küçükler yazılıyor zira küçük gösteriyor. Minyon tipli bir kız bir de jean tişört gezer. O da 30 yaşında, ünv den yeni mezun çocuk yazılıyor.

Mesela tarzınız nasıl ? Sporsa daha feminene dönebilirsiniz. Kısa boylu , minyon olmak da genç gösterir, topuklu ayakkabı giymek mesela bu durumda kurtarıcı olabilir. Elbşse giyin, şifon/ipek bluz giyin ne bileyim.....daha olgun giyinmek bence çözüm olabilir.

iyi fikir de ,bulunduğum ortam spor salonu.(ben profesyonel olarak sporla ilgileniyorum.) orada spor giyinmekten başka çare olmuyor.zaten herkes tek tip forma gibi giyiniyor.saçları da atkuyruğu topluyor kızlar. minicik yüzüm ortaya çıkıyor.fazla makyaj da yapamıyorsun.

mesela hareketlerle falan bunu sağlayamaz mıyım ? devamlı da yaşımı dile getiriyorum inanın.

Son düzenleme:

bunun tek sebebi küçük göstermem mi? ne yapabilirim?
Nasıl bir çevren var ki? Nerede seni tanımış mesela bu 19 yaşında olan?

işte çok iyi noktaya parmak bastın. spor salonu . ben profesyonel olarak ilgileniyorum sporla. ordakiler de yaşça küçükler. (ben uzun zamandır yapıyorum. )
Anladım, sosyal ağlardan böyle yaklaşanlar oluyorsa, yaşını ele verecek küçük notlar düşebilirsin mesela. Atıyorum 2010 mezunları vs.
2-3 yaş için hiç sorun etme bile.

Anladım, sosyal ağlardan böyle yaklaşanlar oluyorsa, yaşını ele verecek küçük notlar düşebilirsin mesela. Atıyorum 2010 mezunları vs.
2-3 yaş için hiç sorun etme bile.
sosyal ağlardan eklemelerini kabul etmiyorum...
inanır mısın aslında 29 u daha doldurmadım .dogum günüme 3 ay var. ama devamlı "30 uma geldim " deyip duruyorum ortada. herkes biliyor yaşımı -yani

X