Bunlar olasılık hesabı 116:1 sendrom var 116:115 sendrom ihtimali yok demek elbette bebeğin sağlıklı olabilir bence mutlaka ayrıntılı ultrasona gir mutlaka riskli gebelik uzmanı bir doktora git büyük ihtimal dana amniyosentez önerirlerHerkese selam kızlr suan 13haftaluk hamıleyım 2li test sonucum asagıda bana yardımcı olur musunuz bu sekılde cıkan var mı daha sonra saglıklı bebegı olan. Bebegım her selkılde kabulum aldırmam asla soz konusu degıl. Bu yuzdem amıno sentez yapmayacagım yada hethangı netlık kazandıran birsey. Tabıkı uzuldum uzgunum ama uzgun olmamın sebebı evladımın gelecegi yasayacagı sıkıntı ve zorluklar. Rabbım hayırlısını nasıp etsın bu arada ense kalınlıgımız falan normal
CANIM benimde ikili testim riskli çıktı amniosentez oldum ( sonrasında suyum geldı az kalsın hem benım hem bebğin hayatı tehlıkeye gırecektı) sen sen ol bu tarama testlerıne guvenme Rabbıme dua et bu konu hakkında bılgı almak ıstıyorsan her daim sorabılırsın oldukça tecrubelıyım... bırde hangı şehirdesin.?
belki doktorun ölçümü girmedi ve sonuç boyle çıktı???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?