Aşılama 3.aşılama ?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Germinal

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2013
1.720
1.566
Iki asilamami da klomenle yaptim...doktor 3. asilamayi igneyle yapariz dedi ama umutsuzum..esimde sayi ve morfoloji sıkıntısı var...sizce boşa mı ugrasiyorum direkt tüp bebek mi yaptirsam? Benim durumumda olan arkadaslar tavsiyeleriniz nelerdir ?

Cnm ben 1kez asilama.uaotirdim beklemedeyim ama sana nacizane tavsiyem asilama bana cok mantıklı gelmiyor ben ilacsiz oldugum icin sadece catlatma ve asilama 650tl ye oldu benim ama 1500leri goruyorsan asilamada kimisinin ilaclari cok tutuyor cunkuhic zaman kaybetme tupe gec derim...

Cnm ben 1kez asilama.uaotirdim beklemedeyim ama sana nacizane tavsiyem asilama bana cok mantıklı gelmiyor ben ilacsiz oldugum icin sadece catlatma ve asilama 650tl ye oldu benim ama 1500leri goruyorsan asilamada kimisinin ilaclari cok tutuyor cunkuhic zaman kaybetme tupe gec derim...
Yok cnm ben asilamai 200 tl ye yaptiriyorum fiyat uygun ama iste ne bileyim vakit kaybi mi onu bilemedim...

Benimde 2. Asilamam tutmadı yarın doktora gidicem direk tup bebek isticem cunku 3.asıyla ayni stresi yasamak istemiyorum herkezde zaman kaybi diyo sirf aklim kalmasin diye yaptim 9 senelik evliyim esimin sperm sorunu var benimde yumos tembelligi :KK43:

Dün doktorum isterseniz tüp bebeğe gecin dedimm.hic beklemiyordum bi asilama daha deneyelim der sandım...anlayamadim bulundgumuz yerdeki tüp bebek merkeziyle görüştüm 2 asilama yaptirdiysaniz tüpe gecin dedi fakat esindeki problem cok kotu degil bu sekilde normal bile kalma olasiligin var dedi...cok kararsizim

Kimse yorum yapmamia yalniz miyim ki bu konuda? Üçüncü igneli olarak asilmaya karar verdim tüp bebek merkezine gittim doktor esindeki dgerlerle normal bile kalinir diyo ama yine de isterseniz tup bebek yapariz dedi...o yuzden asilama denemek istiyorum bir kere daha....

X