3 ay oldu yamukluk var, yardım!

burnburn

Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2013
29
1
16
İstanbul
Arkadaşlar daha önce açtığım bir konuda başımda geçenleri ve yeni burnumdan memnun olduğumu söylemiştim.Eski burnuma nazaran hala daha öyleyim eskisinden çok daha iyi.
Ancak önden bakınca resimlerde filan burnum sola doğru eğri duruyor.sol profilden daha düzgünken sağ profilden kemerli gibi dümdüz..doktora ısrarla sordum kavis yapmadınız mı diye hafif kavisli olacak dedi ameliyattan sonra ve kontrole gittiğimde ama yok,yok,yok! o yetmezmiş gibi önden olan yamukluğu burnumu inceleyenler de söylemeye başladı.:(
Ayrıca göz altı çukurlarımın olduğu kısımla burun sırtı arasında top gibi şeyler geliyor elime her iki tarafta da kocaman.Bazen diyorum doktor kemik mi unuttu orda,yanlışlıkla kemik mi koydu düşünmüyo değilim :D
Tecrübeli arkadaşlar yaşadıklarını yazarsa çok sevinirim,3ay-6ay arası değişim oluyor mu?yamukluk azalır mı...
Sabah doktoruma gidicem ama gelin görün ki sıkıntıdan uyku tutmadı o yuzden paylaşmak istedim,.. :(

Canim benim burnum da 4ayi bitirdi ne yazik ki hala yamuk. Fotolarda ozellikle resmen biri yumruk atmis da burnum sola kaymis gibi duruyo. Dr sislikten olablr demisti 1.aydayken ama sislikler azaldikca egrilik daha da belli oldu :( benim de sag tarafta bahsettigin gibi bi kemik cikintisi var. Sanki yanda cikmis kemer gibi :@ :(

Canim benim burnum da 4ayi bitirdi ne yazik ki hala yamuk. Fotolarda ozellikle resmen biri yumruk atmis da burnum sola kaymis gibi duruyo. Dr sislikten olablr demisti 1.aydayken ama sislikler azaldikca egrilik daha da belli oldu :( benim de sag tarafta bahsettigin gibi bi kemik cikintisi var. Sanki yanda cikmis kemer gibi :@ :(

Benimde aynen öyle canım şişlikler indikçe daha da belli oldu...Bugun gittim doktora iyice baktı bi tarafın ödemi inmiş diğer tarafta ödem var dedi sabredeceksin diyo,gözaltlarındakiler de ödemlermiş 6ayı doldurman lazım dedi.
Ben yamuk mu yaptınız filan diye konuşunca mümkün mü öyle birşey biz ameliyat esnasında kırk defa kontrol edip öyle kapatıyoruz burnu dedi.
Ayrıca yamuk olsaymış burun ucu tam ortada durmaz bir tarafa doğru kayarmış çubukla baktı burnunda sorun yok dedi 6ayı bekliceksin diyip gönderdi...Beklicez artık napalım of ameliyat bu işin en kolay kısmıymış ameliyattan sonra sabır taşına dönüyor insan

inşallah öyledir canım. ama benimki kesin yamuk. evet ya kesinlikle ameliyatın etkisini 3 günde atıyorsun ama bunlar bekle bekle geçmiyor.

canım fotografın var mı ? barız yamukluk varsa nasıl ınkar ettı doktor? onceden asımetrısı olan burunlar tamamen ıyılesmıyor dıyor doktorlar canım...benm de asımetrıktı çoko hafıf bı kayma vardı..hala az da olsa var ama çok sıs

doktorunuz kim arkadaşlar ? bende 3. ayımdayım ilk başlarda yamukluk yoktu son 1aydan fazla ortaya çıktı :( herkesin aa burnun yamuk neden yaptırdınki düz burnunu iyice bozdurdun demelerimi canımı çok yakıyor doktoruma gittim 1 hafta önce ödem dedi masaj verdi bastıra bastıra masaj yaptı ama o anlık bile düzelmedi gececek hepsi dior ve ben hiç inanmıyorum inanamıyorum çünkü ne kadar çok kişi var ameliyat yaptıran bu yamukluk ortaya çıktımı düzelmior :((( ve benimde sol profilden gayet güzelken sağ taraftan hafif bi kemer ve burnumun içi daha çok görünüor bu durum en nefret ettiğim şey sanırım revizyon olucam tekrar :(((

Son düzenleme:
ayy herkesin mii yamuk yahuu benimde önden yanlızca uç kısmı 7 ay oldu hala geçmedi üzücü bişey

ben daha ameliyat olalı 3 hafta oldu ve o kadar korkuyorum ki sorun çıkacak diye şimdiden pişman oldum yaptırdığıma bu korku insana yetiyo zaten...

canım ama senin burnun çok güzel önden görüntüsüne bayıldım tam benim istediğim gibi neden beğenmedin canım güzel bence

doktorunuz kim arkadaşlar ? bende 3. ayımdayım ilk başlarda yamukluk yoktu son 1aydan fazla ortaya çıktı :( herkesin aa burnun yamuk neden yaptırdınki düz burnunu iyice bozdurdun demelerimi canımı çok yakıyor doktoruma gittim 1 hafta önce ödem dedi masaj verdi bastıra bastıra masaj yaptı ama o anlık bile düzelmedi gececek hepsi dior ve ben hiç inanmıyorum inanamıyorum çünkü ne kadar çok kişi var ameliyat yaptıran bu yamukluk ortaya çıktımı düzelmior :((( ve benimde sol profilden gayet güzelken sağ taraftan hafif bi kemer ve burnumun içi daha çok görünüor bu durum en nefret ettiğim şey sanırım revizyon olucam tekrar :(((

sizin doktorunuz kim? sadece şişlikler gider gördüğünüz herşey aynen kalır arkadaşlar....

canım fotografın var mı ? barız yamukluk varsa nasıl ınkar ettı doktor? onceden asımetrısı olan burunlar tamamen ıyılesmıyor dıyor doktorlar canım...benm de asımetrıktı çoko hafıf bı kayma vardı..hala az da olsa var ama çok sıs

sen ne zman resim ekleyeceksin merak ettim senin burnunu canım,allah bozmasın memnuniyetini...

Lakin, dr sislikten olabilir demisti ama sislik indikce iyice ortays cikti. Inkar yok canim baska arkadasla karistirdin sanirim..Bariz yamukluk var fotolarda ozellikle. Zaten boyle kalacagini kabullendim duzelmesi mumkun degil bence. Sislikten olsa az da olsa duzelirdi.ben fahri molaya ameliyat olmustum.sen kime oldun canim?

karamelcim benimde yamuk önden şişler inince belirginleşti iyice hiç içime sinmiyor

karamelcim canım benim serdar öztürk doktorum evet benimde önden çok belli uç kısmı eğdi benimde yemuk gibi resim bile çekemiyorum normalde bile belli oluyor

canım sussss sorma herkes bayılıyor bende çok seviyorum ama öndende güzel olsa kıyamıyorum düzelttirmeye ama sadece ucunu yaptırıcam canım

canım doktoruma söyledim ama deri fazlalığı var ödem var zaten orjinal burnunda eğriydi filan dedi vallahi bilmiyorum ama böyle üzülüyorum bakıcam bi çaresine canım sen ne düşünüyorsun

Back
X