Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek Beslenmesi3 aylik bebegim var ek gidalar icin erkenmi
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Mrb arkadaslar bebegim 3 aylik. Anne sutunu almiyor. Aptamil veriyorum ve ek gidalara nezaman baslaya bilirrim birde oglum cok kusuyor sizdirarak ama her zaman cikartiyor. Ne yapa bilirim. Cvp verirseniz cok sevinirim saygilarla :)
merhaba..5.ayın sonunda başlaman en uygunu olur.ben öyle yapmıştım.kusma için çoğu zaman normal derler ama bilemem tabiki.bu konuda bi sağlık ocağına danışman gerekebilir.oğlumda biraz kusardı mamadan sonra gaz çıkarırken ..
Mrb arkadaslar bebegim 3 aylik. Anne sutunu almiyor. Aptamil veriyorum ve ek gidalara nezaman baslaya bilirrim birde oglum cok kusuyor sizdirarak ama her zaman cikartiyor. Ne yapa bilirim. Cvp verirseniz cok sevinirim saygilarla :)
Tsk ederim biraz daha bekliyelim ek gidalar icin her ay dr kontrolune goturuyom. Doktor bu kusma icin. Aptamil pree kulaniyordum simdi aptamil anti reflex ver dedi onu veriyom kusmuyor simdi ama. Bu seferde kakasini cok ypiyor. Hep kusuyordu o yuzden 1 ayda sadece 600grm aldi. 3aylik 5600 grm. Cocuk buyutmesi ne kadar zormus birde gurbet ellerde. Bir buyugum olsa cok iyi olur alilem kayinvalidem hepsi turkiyede. Hayirlisi bakalim bir sekil buyuyecek cok uslu bir bebegim var saadece yeme sorunu
burdan birbirimize sorup öğrenip destek oluyoruz canım takma kafana..yalnız büyütmek çok zordur eminim.öyle böyle büyüyorlar ama anneler çok yıpranıyor.allah yardımcın olsun.
burdan birbirimize sorup öğrenip destek oluyoruz canım takma kafana..yalnız büyütmek çok zordur eminim.öyle böyle büyüyorlar ama anneler çok yıpranıyor.allah yardımcın olsun.
Tsk ederim canim evet. Burdan sorariz aaynen oyle cok zor buyutmek cok sukur oglum. Haylaz degil rahat bir sorunum yemesi kilo az aliyor oda moralimi bozuyor 3aylik kilosu 5600. Sence nsl normalmi gorunuste. Zayif gibi neyse onemli olan sagligi baska konularda. Gorusmek uzere