Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır sadece anne sütü içiyor zaten o yüzden şaşırıyorum anne sütü bu kadar uzun süre tok tutmazMama ile mi besleniyor ? Mama ile besleniyorsa doyduğu için bazı bebekler 7-8 saat uyuyor bazen tabi 4. Ayda ki atakta bu durum tamamen değişecek :)
Endişe etmeye gerek yok o zaman :)Ss almıştım dün Osman Gönülal böyle diyor. Benim kızımda 3.aydan sonra geceleri uyanmıyordu çok nadirdi uyandığı
Eki Görüntüle 3490933
Bence yokEndişe etmeye gerek yok o zaman :)
3 aylık bebek aç olsa ortalığı yıkar merak etmeyin kilo alımı vs yerindeyse maşallah diyin yanına kıvrılın sizde onunla birlikte uyuyun :)Arkadaşlar 3 aylık bebek 8 saat uyur mu ? Oğlumun son zamanlarda gece uykuları 7-8 saati buluyor , ağlasa mutlaka duyarım ama alarmı duyamıyorum maalesef . Herhangi bir sakıncası var mı bu kadar uyumasının ?
Benim bebeğim 2-4 ay arası geceleri 6 7 saat kesintisiz uyuyordu. Sadece anne sütü ile. Kilo alımı cok iyi olduğu için uyumasına izin veriyordum. 4.aydan sonra bu duzen bozuldu. Şimdi 10 aylık 3 saatte bir kalkıp meme istiyor. Kilo alımı iyiyse tadını çıkarın bence :)Arkadaşlar 3 aylık bebek 8 saat uyur mu ? Oğlumun son zamanlarda gece uykuları 7-8 saati buluyor , ağlasa mutlaka duyarım ama alarmı duyamıyorum maalesef . Herhangi bir sakıncası var mı bu kadar uyumasının ?
Kilosu iyi şükür o zaman uyumaya devamBenim bebeğim 2-4 ay arası geceleri 6 7 saat kesintisiz uyuyordu. Sadece anne sütü ile. Kilo alımı cok iyi olduğu için uyumasına izin veriyordum. 4.aydan sonra bu duzen bozuldu. Şimdi 10 aylık 3 saatte bir kalkıp meme istiyor. Kilo alımı iyiyse tadını çıkarın bence
Ay birde diş kaşıntısı varHic birsey olmaz 3 aylikken bizim doktorumuz hep o uyanmadikca sakin uyandirip emzirmeyin der. Maşallah diyelim nazar degmesin. Dis cikarana kadar keyfini sürün biraz
Öyle yapıyorum valla hay ağzınıza sağlık yanınızda uyutmayın cart curt diyenler oluyor gerekli tedbirleri aldıktan sonra en sağlıklısı anne yanı3 aylık bebek aç olsa ortalığı yıkar merak etmeyin kilo alımı vs yerindeyse maşallah diyin yanına kıvrılın sizde onunla birlikte uyuyun :)
benimki de 5 bucuk aylik ayni sizin bebis gibi 7.5 8 gibi yatiyor sabah 6 bucukta uyaniyor. gece uyanmiyor ama ben yine de uyku arasinda 120 ml mama veriyorum kiyamiyorum o kadar saat ac yatmasina ama 6 ayi doldurduktan sonra kesecegim sanirimCanım biz 4 aylığız 2,5 aylık olduğundan beri gece beslenmesi yapmıyorum akşam 7 gibi uyuyup sabah 6 da uyanıyor mama ile besliyorum