• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 aylık erkek bebek kilosu

serfhkor

Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2024
122
-5
16
23
Benim bebeğim 5800 gram normalmidir moralim bozuk bana az gibi geldi doktoa gittim 6.5 falan bekliypdum ben sadece ayda 650 gram almış anne sütü ile besleniyor. 3.500 gram doğdu ödemler gidince 3300 e düştü

Benim bebeğim 5800 gram normalmidir moralim bozuk bana az gibi geldi doktoa gittim 6.5 falan bekliypdum ben sadece ayda 650 gram almış anne sütü ile besleniyor. 3.500 gram doğdu ödemler gidince 3300 e düştü
İlk 3 ay bebekler 600-1000 Gr alması normal. 3-6 ay 500-900 arası gibi gibi ... Yani normal bir kilo almış bebeğiniz. Artık dış çevre dikkatini çeker fazla emmek istemez uzun uzun ozamnlar ayakta gezinerek şarkılar söyleyerek yada boynunuz adikkat cekici oyuncka kolye aşarak bu süreyi uzatabilirsiniz. 5-6 aylık bebek doğum kilosunu 2 ye katlamalı. Yani gayet guzel kilo aliyor bebeğiniz . Önümüzdeki iki ay en az 600 Gr alırsa kilosunu ikiye katlar.

İlk 3 ay bebekler 600-1000 Gr alması normal. 3-6 ay 500-900 arası gibi gibi ... Yani normal bir kilo almış bebeğiniz. Artık dış çevre dikkatini çeker fazla emmek istemez uzun uzun ozamnlar ayakta gezinerek şarkılar söyleyerek yada boynunuz adikkat cekici oyuncka kolye aşarak bu süreyi uzatabilirsiniz. 5-6 aylık bebek doğum kilosunu 2 ye katlamalı. Yani gayet guzel kilo aliyor bebeğiniz . Önümüzdeki iki ay en az 600 Gr alırsa kilosunu ikiye katlar.
Gece uykusu da artırıyor diyorlar :)

Hiç moralinizi bozmayin, hemen sütünüzü artıracak gıdalar tüketin, süt için ,dut suyu kaynatıp için, üzüm hoşafı ,rezene çayı, ceviz , haşlanmış mısırın suyu da acayip süt yapiyor,kimyon çayı için.benimde oğlum yavaş kilo alıyordu hemen yukleleniyordum ve sürekli emziriyordum.hemen toparlaniyordu. Mama vermeyi düşünmüyorsanız sütünüzü artırıp emzirmek tek çare . Ben hiç mama vermedim.

Yanlış yazmışım gece emmesi diyecektim
Aynen gece emzirmede çok güzel arttırıyor kiloyu benimki kurulmuş saat gibi 3 saatte bir mutlaka uyaniyordu emmek için 1 buçuk yaşına kadar . Artık bazen kendi bulup emip uyuyordu arkasini dönüp ben uyurken .Ve bol su içmeli 3-4 litre .

Back
X