3 aylık ikizlerle Bayramda İstanbuldan Ankaraya gidilir mi???

gonca111

Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2015
68
30
8
43
.böyle bir tatile çok ihtiyacım var.ama iyimi gelir işkence mi olur hiç bilmiyorum.aynı şekilde bebeklere iyimi gelir perişan mı olurlar acaba çünkü yerlerini yadırgayabilirler,hem hava değişimi falan...sokağa çıktığımızda çok hoşlarına gidiyor ama aynı şey mi acaba şehirdışına çıkmakla...

Biz 3 aylıklarken istanbuldan Edirne'ye gitmiştik otobüsle. Klimalar yüzünden baya sıkıntı çekmiştik. Park yatağınız yanınızda olursa ve kendi arabanızla giderseniz iyi olabilir. Ankara İstanbul'a göre serindir. Hazırlığınızı ona göre yaparsanız iyi olur. İyi tatiller...

Biz 3 aylıklarken istanbuldan Edirne'ye gitmiştik otobüsle. Klimalar yüzünden baya sıkıntı çekmiştik. Park yatağınız yanınızda olursa ve kendi arabanızla giderseniz iyi olabilir. Ankara İstanbul'a göre serindir. Hazırlığınızı ona göre yaparsanız iyi olur. İyi tatiller...
Çok sağol twinrose yine sen yetiştin imdadıma :)peki bebekler sıkılmadılarmı otobüste?bizimkileri bazen kucaklayıp evin içinde gezdirmek gerekiyor başka türlü susmuyorlar.
Bi de senin için tatil oldu mu gerçekten? Yani bebeklerle ilgilenmekten başka bişey yapabildinmi?
Bi de bebekler yerlerini yadırgamıyorlarmı?
Biliyorum çok oldu ama cevaplarsan çok sevinirim

Çok sağol twinrose yine sen yetiştin imdadıma :)peki bebekler sıkılmadılarmı otobüste?bizimkileri bazen kucaklayıp evin içinde gezdirmek gerekiyor başka türlü susmuyorlar.
Bi de senin için tatil oldu mu gerçekten? Yani bebeklerle ilgilenmekten başka bişey yapabildinmi?
Bi de bebekler yerlerini yadırgamıyorlarmı?
Biliyorum çok oldu ama cevaplarsan çok sevinirim
Annemlere gidiyorduk. Onun için gözümü kararttım yolculuk için. Biz yolculuk saatini ikizlerin akşam uyuma saatine göre ayarlamıştık. Otobüse binmeden doyurduk. Ana kucaklarına koyduk. Uykuya geçmişlerdi oturduğumuzda. Üzerleri örtülüydü. Ve 4 koltuk satınalmıştık. Eşimin yanında bi ana kucağı bende bi anakucağı vardı. Böyle bir yaz günü olduğu için aşırı klima çalıyordu. Sağlıklı insanı hasta eder o derece. Uyardık kıstılar. Meğer yanan yolcular varmış tekrar açtırdılar klimaları :) şimdiki aklımla gider miydim düşünürdüm. Şimdi araba aldık rahatladık. Gittiğim yerde annem yardımcı oldu havam değişti. Ama gene ikizlerin tüm bakımıyla biz ilgilendik. Yerlerini ilk gün yadırgıyorlar sonra alışıyorlar. Hava değişikliği iyidir iyi:)

Mrh bnimde suan 6 aylik ikizlerim var ramazan bayraminda adapazarindan istanbula gittik kndi arabamizla gidene kadar uyudular ama sikinti okuyr tabi donuste agladilar durduk surekli bide 5 ayliktilar ben cesaret edip 3 aylikken bir yere gidemedim bir tane olsa gine gidilir ama iki tane olunca pek olmuyr bayramda 7 aylik olcaklat ama ginede ikisiyle cesaret edemiyrum kiz biraz huysuz ama seninkiler uslu bebekse herseyini yanina al kendi arabanizsa git canim simdiden kolay gelsin

Back
X