3. Bebek :)

bursa86

Guru
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2010
1.020
0
selam
Öncellikle uzun zaman oldu buraya gelmeyeli herkese merhaba.
Ben 2cocuk annesiyim iki oğlum var biri 7diğeri 9 Yaşında. Bir kızım olsun istiyorum, fakat işimi şansa bırakmak istemiyorum bahtıma ne düşerse değil de gerçekten cinsiyet seçimi olarak istiyorum.
Aranızda yaptıran bana destek olabilecek arkadaşlar arıyorum. Evet evladın kızı erkeği olmaz çok tepki alacağımıda biliyorum. Bursa'da ikamet ediyorum bana yardımcı olursanız sevinirim.

Kıbrısta tüp bebek yaparsan cinsiyet tayini yapabilirsin ve bu dediğin hayatımda duyduğum en şımarıkça şey. Burada bi tane sağlıklı evladımız olsun diye neler çekiyoruz, sen vajinasının olmasının derdindesin.

Kıbrısta tüp bebek yaparsan cinsiyet tayini yapabilirsin ve bu dediğin hayatımda duyduğum en şımarıkça şey. Burada bi tane sağlıklı evladımız olsun diye neler çekiyoruz, sen vajinasının olmasının derdindesin.

Cevabiniz cok cirkin. Cocugunuzun olmamasi sizin kaderiniz. İnsallah sizin de Allah gonlunuze gore versin ama simarikca bir konu degil. İnsanlar bazen erkegi yakalayana kadar 5-6 kiz cocuk doguruyorlar. Ya da boyle artik bir tane kizim olsun diyeneler olabiliyor.

Gercekten cok yanlis bir yorum. Kalbinizi bozmayin. Allah bana da nasip etsin diye dusunun.

Cevabiniz cok cirkin. Cocugunuzun olmamasi sizin kaderiniz. İnsallah sizin de Allah gonlunuze gore versin ama simarikca bir konu degil. İnsanlar bazen erkegi yakalayana kadar 5-6 kiz cocuk doguruyorlar. Ya da boyle artik bir tane kizim olsun diyeneler olabiliyor.

Gercekten cok yanlis bir yorum. Kalbinizi bozmayin. Allah bana da nasip etsin diye dusunun.
:))))) çocuğum var benim sıkma canını.

:))))) çocuğum var benim sıkma canını.
Arkadaslar bu tamamen benim düşüncem ve böylede kalarak uygulicam. Ben bu konuyu açarken zaten negatif Yorumları alacağımı göz önünde bulundurdum. Şımarık veya değil ben kızım olsun istiyorum gayet net yani!!!herkesin düşüncesi kendine tabikide Allah'ın işine karışılmaz ama imkanım var iken ve tıp bu kadar ilerlemiş iken Şansa yada kadere bırakmıcam!!!!!! Herkes kendince HAKLI bende kendimce haklıyım.sizden bir yardım istedim o kadar inanın gerisi benim içim teferruat.
Tşk ler

Sıkıntı yok Cnm herkes kendi düşüncesini sölemekte Özgür :KK66:

Kiziniz olmasini istemek en dogal hakkiniz tabiki lutfen kimse kirici mesajlar yazmasin. Ben de ikinciye hamileyim ve bu bebegimde kiz. 3. Yu dusunursem erkek olsun isterim. Bunun icin doktora gidip yumurtalik takibiyle gebe kalabilirsiniz. Maalesef kizi tutturmak erkege gore daha zor ama hakkinizda hayirlisi olsun. Allah gonlundekini nasip etsin.

X