3.cocuga gebe kalma korkusu

pembe dusler

Guru
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2010
1.039
360
Hanimlar 7 yasinda bi oğlum 2 yasindada bi kizin war.esimle başka bi çocuk düşünmüyoruz.ama 1 hafta adetim gecikti ve korundugumuz halde.normalde çok düzenlidir adetim.eeh korunupta hamile kalanları duydukça beni bi korku sardo napmaliyim ya hamileysem.oglanin okuluydu kiz derken anca yetisiyorm.cook çaresiz kaldim

Hanimlar 7 yasinda bi oğlum 2 yasindada bi kizin war.esimle başka bi çocuk düşünmüyoruz.ama 1 hafta adetim gecikti ve korundugumuz halde.normalde çok düzenlidir adetim.eeh korunupta hamile kalanları duydukça beni bi korku sardo napmaliyim ya hamileysem.oglanin okuluydu kiz derken anca yetisiyorm.cook çaresiz kaldim

test yapın beldide değilsinizdir,hakkınızda hayırlısı neyse o olsun

Şimdi zorluk çekersiniz ama ilerde meyvesini yersiniz, ben kalabalık ailelere bayılıyorum sofraları şenlik oluyor, üzülme canım olacağı varsa olmuştur :emir_bebek:

Rabbim hayırlısını versin...eğer hamileysen rızkıyla gelir zaten..ama belkide hamile deilsin..test yap evde belli olur..

Allah hayırlısını versin
bazen adet mevsimsel değişikliklerden dolayı değişebiliyor
bi test yap bakalım..

Valla ben çocuk emzirirken, üstelik çift korunma yöntemiyle korunurken ikinciye hamile kaldım.
Anladım ki Rabbim ol deyince hiç bişey engel olmuyormuş :KK51:

O yöntemlerden biri hap değildi umarım:KK43:
İlkinde hapla korunurken hamile kalmıştım zaten ama ilk olduğu için bu kadar dram yaratmamıştı.
İkincisinde sadece hapa güvenmediğim için bi korunma yöntemi daha ekledik (süt anneyi korur demelerine rağmen) a aaa yine hamileyim.Bu sefer doğumdan sonra ciddi ciddi tüplerimi bağlatmayı düşünüyorum ama eminim benim bünyeme o da çare olmayacaktır :KK17:

İlkinde hapla korunurken hamile kalmıştım zaten ama ilk olduğu için bu kadar dram yaratmamıştı.
İkincisinde sadece hapa güvenmediğim için bi korunma yöntemi daha ekledik (süt anneyi korur demelerine rağmen) a aaa yine hamileyim.Bu sefer doğumdan sonra ciddi ciddi tüplerimi bağlatmayı düşünüyorum ama eminim benim bünyeme o da çare olmayacaktır :KK17:
biz 19 aydır deniyoruz, sen çift korunmayla hamilemi kaldın.. sizin gibi insanlar karı koca çokmu sağlıklılar ne yiyip ne içiyolar aklım almıyo
Allah böyle uygun görüyo demekki hayırlısı demekten başka bişey gelmiyo elimizdn
Allah acılarını göstermesin evlatlarının

O zaman başka:)
Ben de hap kullanıyorum da üç buçuk atıyorum ya hamile kalırsam diye. Alarmım kurulu o kadar dakik alıyorum ama işteo_O

hap kullanırken hamile kalmak imkansızı başarmak gibi bişeydir bence koalina. hele ki saatinde alıyorsan. ben de alarm kurdum her akşam aynı saatte içiyorum.

biz 19 aydır deniyoruz, sen çift korunmayla hamilemi kaldın.. sizin gibi insanlar karı koca çokmu sağlıklılar ne yiyip ne içiyolar aklım almıyo
Allah böyle uygun görüyo demekki hayırlısı demekten başka bişey gelmiyo elimizdn
Allah acılarını göstermesin evlatlarının
Ne olur öyle söyleme, ben en yakınımda bire bir yaşadım bilirim evlat yolu beklemenin ne kadar zor ve yıpratıcı bir süreç olduğunu.Ben egomdan yazmadım bu yorumu, başıma gelen bi durumu paylaştım ama sen böyle söyleyince çok üzüldüm paylaştığıma.
Ne ben ne eşim çok sağlıklı insanlar değiliz, hatta maddi açıdan çok sıkıntıda olduğumuzdan şuan için hiç çocuk bile düşünmüyorduk ama Rabbim iki evlat emanet etti bana.Bu da benim imtihanım.Kimi zenginlik kimi fakirlikle derler ya.. Bu da öyle bir şey işte.
En kısa zamanda evlat sahibi olabilmenizi nasip etsin Allahım.

Canım tamam korunurken hamile kalanlar oluyo hiçbir yöntem % 100 koruyucu değil % 99 yazar genelde ama o % 1lik ihtimalin 3.kez seni bulduğunu düşünüyosun bu normal değil hele ki şimdi çifte koruma ve emzirme durumu varken demek ki bi yerde yanlış yapıyorsun

X