Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktorunuz kim acabaBenim de 3. Gun çift embriyo konuldu. Bugun tramsfer +6. Gun ama hic belirtim yok ne lekelenme ne baska bir sey. Ama umut Allahtan. Test gunumu bekliyorum. Hepimiz icin hayirlisi olsun
Tek embriyo transferi benimİnşallah ikinizin de olumlu olur da bana da Moral olur kaç tane transfer oldunuz
Serap simavlı. Pendik yuzyildaDoktorunuz kim acaba
Adını duymuştum inşallah güzel sonuç alırsınızSerap simavlı. Pendik yuzyilda
Ben dün oldum transfer ama bel kasık ağrısı çekiyorum cokİnsallh hepimiz. Sizin durumlar nedir?
Hadi hayirlisi. Sonuclarimiz pozitif olsun insallahBen dün oldum transfer ama bel kasık ağrısı çekiyorum cok
İnşallah inşallah da daha birinci gün tutulmadan falan olsa bu kadar erken olmaz diye düşünüyorumHadi hayirlisi. Sonuclarimiz pozitif olsun insallah![]()
İlk gunlerde bende de vardi ikinci - üçüncu gun gecti.İnşallah inşallah da daha birinci gün tutulmadan falan olsa bu kadar erken olmaz diye düşünüyorum
Ben de bu ayın sonunda 3.gün embriyosu transferi olcam. Tedirginim ama inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırızİnsallh hepimiz. Sizin durumlar nedir?
Pozitif bakın olur Allah in izniyle hepimiz aynı yoldayızBen de bu ayın sonunda 3.gün embriyosu transferi olcam. Tedirginim ama inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız
Bence hiç belirti aramayın ilk transferimde bende bel bacak kasik ağrısı çok oldu ama olmadı kiminde hiç belirti olmuyor zatenİlk gunlerde bende de vardi ikinci - üçüncu gun gecti.
İnşallah rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınPozitif bakın olur Allah in izniyle hepimiz aynı yoldayız
Ederim tabi etmem mi Rabbim yüzümüzü güldürsün evlatlarımızı bize bagislesinİnşallah rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınbizlere de dua edin
![]()
Aminnnn insallahhhEderim tabi etmem mi Rabbim yüzümüzü güldürsün evlatlarımızı bize bagislesin
Benim bir tanidigim. Orta kaliteli ve orta dusuk 3.gun embriolari ile hamile kaldi suan 3 aylik:)Merhaba arkadaşlar aranızda 3. Gün embiryosu ile hamile kalan var mı yani elbette vardır ama sanki 5. Gün için daha zor
Oyy maşallah maşallah Rabbim bize de nasip etsin inşallahBenim bir tanidigim. Orta kaliteli ve orta dusuk 3.gun embriolari ile hamile kaldi suan 3 aylik:)
Progestan fitili ben opudan hemen sonra kullanmaya başladım orada goguslerimde hassasiyet direk başladı siz başladiginizdada böyle hassasiyet olmuş muydu herkes için aynı olmayabilir ama benim hassasiyet progestan ile başladiBenimde göğüs ağrısının sebebi progestan fitil mi acaba. 5.gün başladı ağrımaya bugün hafifledi ağrısu tam adet öncesi gibi olunca benimde ondan moralim bozuldu