• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3.gün embriyosu t+8 erken gebelik testim negatif,Yardım.

MAViCANIM

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2025
13
3
1
35
6kasım da 3.gün embriyosu transfer oldum.Orta kalite bi emriyo dedi doktor.
İlk tedavimde 2yumurtam vardı ama döllenmediği için transfer olamadım.
Bu ikinci tedavim ama dünden beri erken gebelik testi yapıyorum t+7 t+8 negatiff.
Bundan sonra testi pozitif çıkanlar umudmu yeşertebilir mi ?

Benim 11. Gün pozitifi vermişti 3. Gün embriyosu için 8 çok erken sanki 5. Gün embriyosunda 6. Günlük gibi bişey çıkmaması normal bence bekle biraz daha

Ayyyy o kada içim rahatladı ki şu an.Dün test yaptım negatif çıkmıştı çok aldırmadım ama pazartesi test günüm bugün de negatifi görünce çok canım sıkılmıştı.Çok teşekkür ederim🌸 Sizin belirtiniz var mıydı peki ?

Arkadaşlar banada yardımcı olurmusunuz 8 kasımda transfer oldum transfer gününüde sayarak hesapladım ben bugün 7. Günüm. Dün ve ondan önceki gün test yaptım confort marka ile sabah ilk idrarla çok silik çıktı ama bu hemen olan bir silik değil bekledikçe belli olmuş🥺
Bugün tekrar yaptım sabah confort test ile negatifti elimde days doctor markasının testi vardı pek güvenilir olmadığını öğrendim ama ondada yaptım öğleden sonra hemen silik çizgi çıktı kafam çok karışık
Toplarlayacak olursam 5 ve 6. Gün bekledikten sonra çıkan silik çizgiler 7. Gün sabah negatif öğleden sonra days doctor marka ile silik çizgi🥺 karaları bağladım çok kafama takıyorum

Eklentiler

• 1000146586.webp
    1000146586.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 23
  • 1000146590.webp
    1000146590.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 13
  • 1000146591.webp
    1000146591.webp
    3,8 KB · Görüntüleme: 12
3.gün emriyosu muydu senin de acabaa erken yapmış olabilir misin diye düşündüm.Sanki ilk ikisi kuruma çizgis gibi anladım anlattıklarından.

Arkadaşlar banada yardımcı olurmusunuz 8 kasımda transfer oldum transfer gününüde sayarak hesapladım ben bugün 7. Günüm. Dün ve ondan önceki gün test yaptım confort marka ile sabah ilk idrarla çok silik çıktı ama bu hemen olan bir silik değil bekledikçe belli olmuş🥺
Bugün tekrar yaptım sabah confort test ile negatifti elimde days doctor markasının testi vardı pek güvenilir olmadığını öğrendim ama ondada yaptım öğleden sonra hemen silik çizgi çıktı kafam çok karışık
Toplarlayacak olursam 5 ve 6. Gün bekledikten sonra çıkan silik çizgiler 7. Gün sabah negatif öğleden sonra days doctor marka ile silik çizgi🥺 karaları bağladım çok kafama takıyorum
3.gün emriyosu muydu senin de acabaa erken yapmış olabilir misin diye düşündüm.Sanki ilk ikisi kuruma çizgis gibi anladım anlattıklarından

Days doctor testi olduğu için pek güvenemiyorum onada ya herkes yalancı gebelik çıkarıyor diyor😑😭 pozitifi görmek istiyorum artık bi önceki kimyasal oldu acaba daha erkenmi test için hcg Yükselmemiş olabilir mi

Days doctor testi olduğu için pek güvenemiyorum onada ya herkes yalancı gebelik çıkarıyor diyor😑😭 pozitifi görmek istiyorum artık bi önceki kimyasal oldu acaba daha erkenmi test için hcg Yükselmemiş olabilir mi
Ben bi kere spontane gebelik geçirdim onu predictor ile reglim geçtikten 1gün sonra geçmiştim.
Bi kaç ay sonrasında aynı gün artımad markasının etken gebelik testiye 2ayrı yalancı pozitif gördüm.kan testim 0.1 çıktı. O yüzden idrar testlerinden biraz çekiniyorum.
Ben de iki gğndür predictor yapıyorum ama tek çizgi.Seni çok iyi anlıyorum.

Ben bi kere spontane gebelik geçirdim onu predictor ile reglim geçtikten 1gün sonra geçmiştim.
Bi kaç ay sonrasında aynı gün artımad markasının etken gebelik testiye 2ayrı yalancı pozitif gördüm.kan testim 0.1 çıktı. O yüzden idrar testlerinden biraz çekiniyorum.
Ben de iki gğndür predictor yapıyorum ama tek çizgi.Seni çok iyi anlıyorum.
İnsanın kafasını çok karıştırıyor ya internetten sipariş verdim bay doctor göndermişler mecbur kan testini bekleyeceğim

Back
X