• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3. Gün embriyosu transfer olup bekleyenler

• Konu Sahibi Konu Sahibi eatn1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

eatn1

Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2025
318
127
18
27
Kızlar 1 aralıkta 3. Gün dondurulmuş embriyo transferi oldum bugün transfer+8 belirtim olmadı sizin süreciniz nasıl geçiyor ne zaman test yapacaksınız

Kızlar 1 aralıkta 3. Gün dondurulmuş embriyo transferi oldum bugün transfer+8 belirtim olmadı sizin süreciniz nasıl geçiyor ne zaman test yapacaksınız
11 hücreliydi çözdürülünce beklerken 14 hücreli olmuş çok hızlı bölünüyor şimdiye tutunmuş olmalı ama belirtim olmayınca hiç tutunmuş gibi hissedemiyorum

merhaba , ben de ekim ayında 3. gün 8 ve 7 hücreli transfer oldum. grade 1 di olumsuz oldu maalesef . bugün çıkar varsa eş zamanlı burada transfer olduğumuz arkadaşımızın cıkmışt T+8! de

merhaba , ben de ekim ayında 3. gün 8 ve 7 hücreli transfer oldum. grade 1 di olumsuz oldu maalesef . bugün çıkar varsa eş zamanlı burada transfer olduğumuz arkadaşımızın cıkmışt T+8! de
Yaa sizin Kaçıncı denemenizdi

Kızlar tüp bebekte test günü bekleyenler diye konu açmıştı arkadaşlar oraya katılsanıza pozitif ya da negatif oradan takip ediyoruz birbirimizi

Merhaba İnşallah en yakın zamanda pozitif alırsınız. Bir şey merak ettim doktorunuz kimdi acaba bide bu grade 1-2 faln hücre sayısı ile mi alakalı

Back
X