Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
11 hücreliydi çözdürülünce beklerken 14 hücreli olmuş çok hızlı bölünüyor şimdiye tutunmuş olmalı ama belirtim olmayınca hiç tutunmuş gibi hissedemiyorumKızlar 1 aralıkta 3. Gün dondurulmuş embriyo transferi oldum bugün transfer+8 belirtim olmadı sizin süreciniz nasıl geçiyor ne zaman test yapacaksınız
merhaba , ben de ekim ayında 3. gün 8 ve 7 hücreli transfer oldum. grade 1 di olumsuz oldu maalesef . bugün çıkar varsa eş zamanlı burada transfer olduğumuz arkadaşımızın cıkmışt T+8! deKızlar 1 aralıkta 3. Gün dondurulmuş embriyo transferi oldum bugün transfer+8 belirtim olmadı sizin süreciniz nasıl geçiyor ne zaman test yapacaksınız
Yaa sizin Kaçıncı denemenizdimerhaba , ben de ekim ayında 3. gün 8 ve 7 hücreli transfer oldum. grade 1 di olumsuz oldu maalesef . bugün çıkar varsa eş zamanlı burada transfer olduğumuz arkadaşımızın cıkmışt T+8! de
ilk denememdiYaa sizin Kaçıncı denemenizdi
Benim de ilk denemem builk denememdi
Umarım istediğin gibi olsun :) Ama sonuç olarak 3e5e bakmıyor çok örneğini gördük burada.Benim de ilk denemem bu
inşallah siz de ben de tez zamanda tüm isteyen çabalayanlar karşılığını alırUmarım istediğin gibi olsun :) Ama sonuç olarak 3e5e bakmıyor çok örneğini gördük burada.
İnşallah canım amininşallah siz de ben de tez zamanda tüm isteyen çabalayanlar karşılığını alır
Siz ne zaman oldunuzBen de 3. Gün embriyosu 6 hücreli transfer oldum. İnşallah güzel haberler alırız
Ben de 4 aralıkta 3.gün çift embriyo transfer oldumKızlar 1 aralıkta 3. Gün dondurulmuş embriyo transferi oldum bugün transfer+8 belirtim olmadı sizin süreciniz nasıl geçiyor ne zaman test yapacaksınız
Benimde 3. Gün embriyolarım var, sizi takip ediyorum inşallah olumlu olurBen de 3. Gün embriyosu 6 hücreli transfer oldum. İnşallah güzel haberler alırız
Merhaba İnşallah en yakın zamanda pozitif alırsınız. Bir şey merak ettim doktorunuz kimdi acaba bide bu grade 1-2 faln hücre sayısı ile mi alakalımerhaba , ben de ekim ayında 3. gün 8 ve 7 hücreli transfer oldum. grade 1 di olumsuz oldu maalesef . bugün çıkar varsa eş zamanlı burada transfer olduğumuz arkadaşımızın cıkmışt T+8! de