3.günden 5.güne gitmeyen embriyolar

Arkadaşlar 3. Gün le 5. Günle ilgisi yok bence benim bütün embriyolar 5. Güne gitti iyi kalitede... doktor kesin gebelik bekliyoruz dedi..
Ellerim bomboş 2 tane negatif tüp bebek deneyimim var...
Nasip allah ol derse 2. Gün embriyosu da olur...
Bizim de imtihanımız buymuş...
Emek veren herkesi sevindirsin kucağını doldursun RABBİM inşallah...

Canım tüp bebeği erkek kısırlığı sebebiyle mi yaptırdın ben sana şöyle soyleyim
Mesela senden 10 yumurta çıktı
Dollendi. Ertesi gune baktilar 3 u döllenmiş. Digerleri dollenmemis 7 tanesi. Burada sıkıntı yumurtada
Ama diyelim.ki 10 yumurta çıktı 8 i Dollendi ama 5.gune gelmedi iste burada sıkıntı erkekte.
Yani sana yardımcı olurmu bilmiyorum bana bunları tup bebek merkezinde anlattılar ve bazi aileler 3
Gun embriyosuyla hamile kalabiliyor yani merkezin neresi bide bu işler kısmet meselesi birazda umarim tez zamanda guzel haberini alırız Rabbim sana da sağlıklı sıhhatli bir evlat nasip etsin insallah 🤲

Bunu ben de yaşıyorum ama sebebi ne diyorum bilen yok :KK43: 4. Tedaviye başlayacağım ama yine aynı şeyler olacak :KK43: hangi merkezde yaptınız son denemeyi acaba ben doğudayım acaba merkez mi kötü diyorum bazen ama olanın da oluyor yani burada
Arkadaşlar 3. Gün le 5. Günle ilgisi yok bence benim bütün embriyolar 5. Güne gitti iyi kalitede... doktor kesin gebelik bekliyoruz dedi..
Ellerim bomboş 2 tane negatif tüp bebek deneyimim var...
Nasip allah ol derse 2. Gün embriyosu da olur...
Bizim de imtihanımız buymuş...
Emek veren herkesi sevindirsin kucağını doldursun RABBİM inşallah...
Canım tüp bebeği erkek kısırlığı sebebiyle mi yaptırdın ben sana şöyle soyleyim
Mesela senden 10 yumurta çıktı
Dollendi. Ertesi gune baktilar 3 u döllenmiş. Digerleri dollenmemis 7 tanesi. Burada sıkıntı yumurtada
Ama diyelim.ki 10 yumurta çıktı 8 i Dollendi ama 5.gune gelmedi iste burada sıkıntı erkekte.
Yani sana yardımcı olurmu bilmiyorum bana bunları tup bebek merkezinde anlattılar ve bazi aileler 3
Gun embriyosuyla hamile kalabiliyor yani merkezin neresi bide bu işler kısmet meselesi birazda umarim tez zamanda guzel haberini alırız Rabbim sana da sağlıklı sıhhatli bir evlat nasip etsin insallah 🤲
Herkese iyi dilekleri için çok teşekkürler..
Yani ilk 2 tedavim ankarada, 1i kocaleide,4.ye bülent tıraşta başladım. Hatta 4.de 7 yumurta toplandı, ilk gün 6sı döllendi diye aradılar, ertesi gün 7.si de döllendi dediler. 3.gün de 7de7 devam etti. 4.gün açmıyoruz dediler. Sonra 5.gün 1tane sağlıklı kaldı dediklerinde ben yıkıldımmzati. Ondan biyopsı alındı ,donduruldu. Birkere dah toplama yapıcaz şansımız artsın genetikte diye. Eşimden sperm dna istediler, şimdi bide onu yaptırıp beklycez , keşke ilk başta deseydiler şimdi üzerinden iki ay geçicek yaptırması sonuç beklemesi falan sonuca göre ikinci opuya başlycaz.. bu kadar meşakatli olmak zorunda mı 😔

Amiiin canım Allah razı olsun duaların için ya 3 kere aynı şeyleri yaşadım artık tükendim diyorum sonra 4. İçin ayağa kalkıyorum. Yeni bir doktor buldum burda zor vakalar gidiyor genelde çok araştırdım randevu alacağım yani merkez değiştireceğim belki burası bana bir umut ışığı olur bilmiyorum ki belki de tam tersi hayırlısı rabbimden. Sana gelince de inşallah hayırlısıyla doğacak bebeğin sanki erkek olacak gibi hissettim hayırlısı senin kalbin temiz canım arkadaşım bebeğin de sağlıcakla doğacak inşallah :)
Bizim sınavımız bununla.Eğer umudumuz bitirse biz de biteriz.İnşallah o doktor vesile olur bu kez hayırla sonuçlanır.çok çok dua ediyorum her aklıma geldiğinde.sen moralini yüksek tut tevekkül et.gerisi gelir inş

Back
X