• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 kere beraber oldum ... şaka aşkım vallahi şaka

• Konu Sahibi Konu Sahibi göz_yaşım
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bunun böyle olacagi belliydi...söyledigim zaman yanlis anlasiliyorum.....cünkü basimdan gecti..neyin ne oldugunu az cok biliyorum....ama anlayana...huylu huyundan gecermi......mors senin anlattigin haci olmus diye anlatiyorsunya ..Allah tövbesini kabul etsin .insallah tekrar yanlis yola sapmaz

Son düzenleme:
allahtan benim kocamın böyle huyları yok :D

gerçi bana karşıda yok xD

baklava yanlis anlamazsin umarim sen ihanete mi ugradin??

baklava yanlis anlamazsin umarim sen ihanete mi ugradin??
evet canim...hatta benlen evliyken bi kadindan cocugu bile olmus...yani bu ortalikta söylendi..cok igrenc seyler geldi kulagima..gözümlede gördüm...5 sene evli kaldim o heriflen ve bitirdim...zaten siddette vardi...alkol kumar..ne varsa hersey vardi...ama cok sükür daha iyi bir insanla evlendim...simdiki esim cok iyi bir insan....Allah kimseye yasatmasin benim yasadiklarimi..

bunun böyle olacagi belliydi...söyledigim zaman yanlis anlasiliyorum.....cünkü basimdan gecti..neyin ne oldugunu az cok biliyorum....ama anlayana...huylu huyundan gecermi......mors senin anlattigin haci olmus diye anlatiyorsunya ..Allah tövbesini kabul etsin .insallah tekrar yanlis yolla sapmaz

canim bizde seninle ayni fikirdeyizde sen cok alevleniyorsun..canin yanmis ondan..biz seni anliyoruz merak etme..hacinin cocuklari kocaman olmus yaslanmis artikin herhalde ondan gecmistirr:roflol:yurtdisinda yasiyorum ayni durumda olan cok kadin var esleri uzakta bilmiyorlar baska kadindan cocuklar..evinin riskini baska kadinlara yedirenler eslerine cocuklarina bes kurus gondermeyen dindarim diye gecinen guzel kadin rahat yasam gorunce ozu degisen erkekler..

Son düzenleme:
evet canim...hatta benlen evliyken bi kadindan cocugu bile olmus...yani bu ortalikta söylendi..cok igrenc seyler geldi kulagima..gözümlede gördüm...5 sene evli kaldim o heriflen ve bitirdim...zaten siddette vardi...alkol kumar..ne varsa hersey vardi...ama cok sükür daha iyi bir insanla evlendim...simdiki esim cok iyi bir insan....Allah kimseye yasatmasin benim yasadiklarimi..
geçmiş olsun canım!neyseki bitmişa.s çok acı gerçekten!:teselli:

baklavanın bildiği varmış gerçekten. zaten fikren aynıyız, demekki yaşananlar da aynı yolu gösteriyor.
bi kere yapan bi daha yapıyor, vazgeçmiyor.

bence de yapan yine yapar!
güvenilmezz kesinlikle!
kişilik meselesi değişmezz!!!:1no2:

Çok severek okuduğum dini kitaplar yazan bir bayan yazarın şu sözünü asla unutmam, Yalnız Genelevde çalışan bayanlar namussuz değil asıl onlara giden erkekler namussuzdur demişti. Ne kadar doğru bir söz.

Çok severek okuduğum dini kitaplar yazan bir bayan yazarın şu sözünü asla unutmam, Yalnız Genelevde çalışan bayanlar namussuz değil asıl onlara giden erkekler namussuzdur demişti. Ne kadar doğru bir söz.

çünkü o kadınlar bu işi yapmaktan başka çaresi bırakılmıyorsa bu erkeklerin ahlaksızlığı yüzündendir. kadının zaafından faydalanmaktır.

canim bizde seninle ayni fikirdeyizde sen cok alevleniyorsun..canin yanmis ondan..biz seni anliyoruz merak etme..hacinin cocuklari kocaman olmus yaslanmis artikin herhalde ondan gecmistirr:roflol:yurtdisinda yasiyorum ayni durumda olan cok kadin var esleri uzakta bilmiyorlar baska kadindan cocuklar..evinin riskini baska kadinlara yedirenler eslerine cocuklarina bes kurus gondermeyen dindarim diye gecinen guzel kadin rahat yasam gorunce ozu degisen erkekler..

haa yani 60 yasindan sonra tövbe edenlerden...nedeyim...bende genc sanmistim..yazik.......:umursamaz:

erkek arkadaşım da hiç gitmediğini bakir olduğunu söylerdi ama yaş 25e dayanınca artık dayanamadı zaar kaydirigubbakcemile3 akrabalarının kızıyla evlendi defoldu da gitti..ya aslında ben kaldıramıyorum böyle şeyleri.en ufak bakışını bile kıskanıyorum.ama bir arkadaşımla bu konuyu konuştuğumda geneleve giderse kıskanmam ama birisini severse vs.. kıskanırım dmeişti demekki herkesin bakışı farklı ama ne olursa olsun durduk yerde bunun lafını etmesi hoş değil yaa

belki de bu kişi de arkadaşı gaza getirmeye çalışmış,bak sen yanaşmıyosun ama ben ihtiyacımı bi şekilde gideriyorum diye gözdağı vermiş sankiiii!!!

Son düzenleme:
burda sadece evet böyle şeyler yapıyorlar
affetmemek lazım
artık tavır koymak lazım erkeklere
çocuklarımızı böyle yetiştirmemek lazım dense tamam ne gzl diyeceğim
ama e erkekler yapıyor cnmm,e yapmayan mı var,erkektir yapar
tarzı yaklaşımlara gerçekten çok ama çok şaşırıyorum
hani yanlış oldugunu biliyorsunuz
toplumun gazı oldugunu biliyorsunuz
bari normal karşılamayın
bu arada erkeğin ihtiyacı var olayının fizyolojik olarak hiçbir açıklaması yok bunu size
4 senedir insan fizyolojisi okuyan biri olarak söylüyorum
erkeğin biriken spermleri atmaya ihtiyacı var
bu rüyada da olabiliyo
hatta rüya görmezse kendiliğinden oluyor

canim buna benzer örnek en yakinimda var..kayinpeder esini kandirarak bi kagida imzalatarak 4 cocuklan sürdü almanyadan ..kayinvalidem 4 cocugunu ne pesrisanliklarlan büyütmüs...kayinpederde almanla evlenip 2 cocugu daha oldu..oda yetmedi onuda aldatiyor bi dostu var yillardir,,almanlada 20 senedir evli...benim muhatapligim yok...ama en sinir oldugum sey..kayinvadem her seyi biliyo..o senin anlatiklarin bilmiyormus..herseye ragmen kabul ediyo hala..her türkiyeye geldiginde kabul ediyo eve aliyo...hatta albümlerinde alman cocuklarin resimlerini sakliyo...cok igrenc bir durum..kayinvalidemden cok sogdum bu davranisindan dolayai..böyle pasif insanlara hic tahamülüm edemem..sevememde...kayinpederde biraz olsun deyer vermiyo...ne bize iyi davraniyo nede kayinvalideme..ama hala el üstünde tutuluyo...oda hava yaparmis..resimlerlen bak bu 1 nummara 2 nummara buda 3 nummara diye...se..f. z......bunun gibi pasif onursuz gurursuz hanimlar olduktan sonra bu ihanetler aldatmalar hic bir zaman bitmez..sonucta bu tür kadinlarimiz taviz veriyo hic bir sey olmamis gibi hala kabul edip yolunu gözlüyorlar....halada ismini dilinden düsürmüyor..cildiriyorum her seferinde onu sordugunda....ne olursa olsun babaniz o sizin.gidip gelin görüsün diyo...hangi birine gideceksek..alman karisinami dostunami yoksa kendisinemi,,,hangi birine cocuklarim babaanne diyecek....kafayi yedittirecek bu kadin bana nasil mide var ya..hicmi onur gurur diye birsey kalmamis bunlarda......hayir efendim cocuklarima cok kötü bir örnek.3 ayri aileye götüremem..:umursamaz:

Son düzenleme:
yorumcu arkadaslardan bazıları erkekler bu konuda kadınlardan farkılıdır onların hormonları başka çalışır. ihtiyaçları giderilmezse çatlar,ölürler tarzı birşeyler söylemişler.. ailelerindeki erkeklerin cümlelerinden kesitler sunan da olmuş.
benim bildiğim kadarıyla hormanal anlamda erkekleri haklı kılan bir farkları yok. sadece sosyolojik manada erkek bu işi yapınca sırtını sıvazlayan, kadın yapınca f... yaftası yapıştıran bir Türk toplumu var.
benim savunduğum görüşün tersini idda eden yorumcu arkadaşlarım, savundukları tezin bilimsel açıklamasını yapıp bizleri aydınlatabilirler mi acaba? yanlış biliyorsam,doğrusunu öğreneyim. !!!!

konu sahibi arkadasım,
erkek arkadaşın doğru mu söylüyor yanlış mı ben bunu bılemem ama kendı adıma şunu söyleyebiliri. ben daha önce başkasıyla birlikte olmuş erkekle evlenebilirim, ama bu ilişkiye bir şekilde kadını zorlamış( tecavuz, evlilik vaadiye kandırma,çok ısrar etme,tenhada kıstırma,çaresizliğinden faydalanma..vs) bir erkekle selamlaşmam bile.bu saydıklarımın herhangı bırını yapan tecavuzcüdür benim nazarımda..tabi yaptıgını bilme şansım varsa.bilmiyorsam zaten onun günahı..
genel evdeki kadınla yatan erkeğin benim nazarımda tecavüzcüden pek de bir farkı yoktur(aksini düşünen saldırmasın saygı göstersin lütfen) neden derseniz.. hiç bir kadın annesinin karnından f... doğmuyor, heleki benim ülkemde... benim ülkem gibi namusun apış arasından geçtiği beşikteki kızlara bile öğretiliyorsa.. genelevdeki kadınların çoğunluğu sadece şanssızdır. istisnalar yok mu? daha iyi bir yaşam, daha kolay para kazanmak için bunu yapanlar yok mu? elbetteki var. ama madalyonun diğer yüzü de azımsanmayacak kadar çok.. çok küçük yaşta fuhuş batağına saptırılan küçücük kız cocukları, bu kızlar büyüyünce meslek değiştirmiyor,gene bu işi yapıyolar,babası,annesi tarafından pazarlananlar,kaçırılanlar,sahipsizler.... daha saymama gerek var mı?

o kadınla mı yattın ıyyy iğrendim senden meselesi olarak bakmam ben olaya.. nasıl vicdanın kaldrdı da o kadıncağaza bu kötüşüğü yaptın diye hesap sorarım..

naçizane..

Son düzenleme:
acıkcası erkekler buna yok ihtiyacım yok bilmem fizyolojim kılıfı uydurup her haltı yiyorlar doğru bişey tabi ki yanlış ama dinleyen kim kendi fikrimce ben saygı duyuyorum benden öncesinde ben yoktum napabilirm nasıl müdahale edebilirim ya onunla olmıcaksın ya da kabul edeceksin baska yolu hee gelelim sevdim kabul ettim öncesini her seyi anlatmasını sağladım gizlimiz saklımız oolmasın diye ama sonra 2 yıl boyunca herseyi burnundan fitil fitil getirdim ve tembihledim aslaaa cocugum bu kafada yetişmicek ilk zamanlar diodum nası bi mideymiş falan die bana karsı cıkıodu son aylarda askım ben cok kafasızmısım tesekkür ederim harbiden ne iğrenclermiş falan diyo işte buna bakarım ben düzeldi mi tamam o zaman sorun yok!

kizlar anlatacagim cok sey varda anlatikca insanin sinirleri bozuluyor...esim mesela is yerinden arkadaslari demis..bugün toplanip g.evine gidcez sende gel istersen demis..esim shok olmus.,,lan serefsizler siz evli deyilmisiniz Allahtan hicmi korkunuz yok demis...sonra selam bile vermemis esim o heriflere....özelikle evliyken esini aldatan hatta g.evine giden insanliktan cikmis yaratiklari insallah cehenemden cikamazlar.ebeddiyen..Amin deyin kizlar..kötükedihüso

Back
X