3 senedir sivilce problemim var kurtulmak istiyorum

hicks

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2012
58
0
36
İstanbul
Merhaba Lise 1 öğrencisiyim 3 senedir sivilcelerim var.Ve artık cok sıkıldım kurtulmak istiyorum kullandıklarım da çok azaltsalar bile yetersiz kalıyor.Onericeginiz gercekten etkili krem veya dogal yontem var mı ? :/

limon sürr biraz yakıyor ama kurutuyor sonra kendiliğinden dökülüyor.

Cleocin t kullan geçmezse gel bana süper bir antibiyotik aile hekimine git yazdır canım sağlık ocağında ama 2 ay kullan en az sabah akşam sür

canım solaryum kurutuyo sivilceleri ve beslenmene dikkat ettt ayrıca roaccutne diye bi ilac var cildiyeye git o sana uygunsa reçete edeer

evet, yan etkilerine ragmen roaccutane cok iyi bir ilac diye düsünüyordum, bizzat kullandim birakali da 2 sene bitti ve su an cildim yine sivilceli ve izlerle dolu son 1 senedir, tedavi süreci bittiginde halbuki bi tane leke kalmamisti, tipki bebek cildi gibi olmustu, yani o yan etkilerine degmeyecegini düsünüyorum..

Anlasilan sen de sivilce sorunu yasayan ve yasayacak olan ergenlerdensin. Ergenlik caginin getirdigi birsey bu malesef, hicbirsey tamamen gecirip bitirmez bu problemi. Yasin geregi sivilce sorunu yasayacaksin.
Senin yapman gereken yuzunu olabildigince temiz tutman ve sivilcelerinin kendi kendilerine bitmesini beklemen. Kendine guzel bir cilt temizleyici edin. Bu Sebamed olabilir, kukurtlu sabun olabilir... Cildine ne iyi gelir deneyerek bulacaksin, herkeste farkli urun ise yariyor. Gunde 2-3 kere yuzunu guzelce yika, ardindan yine saf, su bazli bir nemlendirici sur. Kesinlikle sivilcelerinle oynama, sIkmaya kalkisma. Tonik filan kullanmasan da olur bence, temizleyici ve nemlendirici yeter. Yazin ve hatta kisin bile disari cikmadan once gunes koruyucu kullanmalisin.. Bol bol su ic, yedigine ictigine dikkat et. Sivilceleri cok da kafana takma. Inan, kafaya takmamak bile sivilceleri azaltiyor. Duzenli spor yapabilirsin, bu da fayda eder.

Ben de ortaokuldan beri sivilce problemi yasiyorum. Simdi 22 yasindayim, hala da varlar lanet olasi sivilceler. Sana yillarca sivilce problemiyle ugrasmanin verdigi tecrubeyle tavsiye yazdim.

Bir sey daha eklemek istiyoum. Sende de 20'li yaslara kadar sivilce cikacak diye birsey yok. Bakarsin seninkiler daha erken gecer gider. Icini karartmak istemem, o yuzden bunu da ekliyorum.

Merhaba Lise 1 öğrencisiyim 3 senedir sivilcelerim var.Ve artık cok sıkıldım kurtulmak istiyorum kullandıklarım da çok azaltsalar bile yetersiz kalıyor.Onericeginiz gercekten etkili krem veya dogal yontem var mı ? :/

canım bende senin gibi çok sivilce problemi yaşadım senelerce... gitmedgm doktor kalmadı hiçbi ilac çare olmadı ama sonra bi sabun yaptırdı doktorum bana ebos diye.. onu aldım eczaneden cok cok iyi geldi cildime tabi bunun yanında beslenmeme de dikkat ettim abur cubur yeme kuruyemiş bile yeme yaglı şeyler mayonez gbi soslar patatess cipsi ckolata aman uzak dur sigara... benim cildimi mahvden en büyük etkendi... bunları da düzeltnce smdi bi şey kalmadı

roaccutane kesin çözüm... he bi de beslenmene dikkat et o da cok etkliyo sigara falan içme çikolata çgköfte abur cubur yeme...

Aktarlarda satılan kükürtlü sabunu almıştım, yüzümü bununla yıkadıktan sonra da hametan ya da madecassol kullanıyorum şu an tek tük nadiren sivilce çıkıyor :KK51: ergenlikte sivilce çıkması çok normal pek de dert etmemek lazım
Ayrıca limon suyunu sürmek de iyi geliyor sivilceleri kurutuyor...

Canım meraba öncelikle bende ergenlik doneminde sivilce sorunu yaşadım bir cok urün denedim fakat ise yaramadi sivilcelerim arttı sonra LR markasıyla :KK54:tanistım ve tüm sivilcelerim kurtuldum mesaj atarsan gorüsebiliriz yardımcı olurum micro silver set ile en az 2 hafta en fazla 1 ayda kurtulucaksındır eminim çünkü ben bizzat denedim ve biliyorum

kesinlikle cleotin t losyonu dene.bende burda kullananlar duyarak aldım resmen 3 4 senedir kullanmadıgım sey kalmamıstı suan bitane bile sivilce kalmadı

Back
X