Tünaydınlaaar,
Site bakımdaymış sanki ösymden sonuç alacak öğrenci gibi sürekli sayfayı yeniledim durdum nihayet bakım bitti

Kahvaltım; 2 yudum süt, limonlu yeşil çay.
Bugün full evdeyim, yarın full dışarda, bu yüzden bugün sporun canına okuyacağım, suyu da tuvalet sıkıntım olmayacağı için damacanayla içeceğim

Hoş, hava soğuk, doğalgaz yakıp oturuyorum, hiç su içesim yok ama zorlayacağım kendimi.
Gene aktar muhabbeti dönmüş

Derse giderken yol üzerinde bir aktar var ama kocaaaman, kapısına "1 ayda 10 kilo zayıflamak ister misiniz?" yazmış eşek kadar puntoyla.Otobüsle her geçişimde "kim istemez ki?" diyorum

İçinde de bir hatun var, hep aklıma se_zen geliyor.O da aktar falan açsa mutlu mesut çalışırmış gibi geliyor içinde.Bana gene de çok sağlıklı gelmiyor kızlar.Çuvalın içine otları koyuyorlar, artık ne zaman satılırsa hesabı bekliyor onca ot orada.Arada böcekleniyordur bilmemne, daha önce dediğim gibi pis elleriyle o otları boş kaldıkça mıncıklıyordur falan.Diyeceksiniz senin fabrika çıkışlı bitki çayların çok mu sağlıklı, değil tabi ama gene de el değmeden fabrika usulü makinalarla poşetleniyor diye daha rahat içiyorum

Dağa bayıra gidip ot toplayıp kurutamayacağıma göre şimdilik satın alıyorum marketten
Mesaj konusuna anket yapabiliriz ya da oylama.Diyeti savsaklayınca yazamama kısmını boşverin kızlar, ben valla çok mu yüzsüzüm ne çooook da güzel yazıyorum

Ha yüzüm kızarıp belki utanıyorum ama gene de yazıyorum.Sonuçta cuma gelip 1 kilo aldım desem, "yuh nasıl becerdin?" dersiniz, ama ben haftaiçinde "onu da yedim, bunu da yedim, spor da yapmadım"deyince en azından buradakiler de anlıyor sebebini.Ayrıca hemen uyarı geliyor, bu beni motive ediyor ve kendimi düzeltiyorum.Yoksa kimse ne yemiş ne içmiş kimseyi özel bir meraka sokmuyor burda, maksat iyi gidiyorsa desteklemek şevk almak, kötü gidişatta ise uyarıp tekrar motivasyon sağlamak.O yüzden rahat olalım ve yazalım derim ben.
Tek mesaj, beş mesaj, 115 mesaj için bir şey diyemem.
Henüz bu mevzuyu bile okumamış kişiler var.
Bu ara Hatice bacı kayıp, o gelsin fikrini belirtsin.
Başkan bu ara az giriyor, o da bildirsin.
Fizik adlı arkadaş sadece cumaları girip kilosunu yazıyor, cuma gelsin eğer geçmişi okursa o da fikrini belirtir.
Suhan bugün yoğun galiba, o da bir şeyler söyler.
.