Akşam yemeğimi dışarda yedim. Arkadaşla bulıştuk sezar salata yedim bayaa sos katmışlar onu hesap edemedim. Bol ca üzerinin tavuklarını yiyip kalan tarafı fazla yemedim. .
Bu arada aklıma bir fikir geldi. Kendimle ilgili tabii siz de kendinize uyarlayabilirsiniz. Ama tabii ben işin içine winstonu da kattım buralardaki tek rakibim o benim. Boyuma posuma yediğim whoper a bakmadan kargasından daha az süt içen winstonu rakip belledim kendime. Ayrıntılar az sonra (yarın yarın)

Kim kiminle biz se_zenle valla

Hayır ilk hasetlenip bu olayı başlatan da benim, len kendine makul bir rakip seçsene, neredeyse 100 kiloyum, 50 kiloluk kızı gözüme gelir gelmez kestirmiştim hehe

Ama işe yaradı valla

Hasetlikten eridip gittim

Merak ettim plan neymiş acep, yarını bekleyeyim sabırsızlıkla o zaman

Bana da acil eve geç geliş ve gece yemekleriyle ilgili bir çekidüzen lazım.
Sabah; bir bardak süt (9:00)
öğlen; bir bardak süt (16:00)
akşam:2 hamburger eti, 5 soğan halkası, 2 kaşık amerikan salatası, 5 çiğköfte bir bardak diet kola (21:45)
Yuhh dediğinizi duyar gibiyim, evet hepsini ben yedim

Ne yapayım ya gece 10a kadar acımdan bayılıyorum, hiç yoğurt moğurt yiyesim gelmiyor, o an sanki dünyayı verseler yiyeceğim.

Ama evde olunca erkenden az yiyip olayı kapatabiliyorum.
Neyse bugün toplamda 1,5 saat yürümüşüm yollarda, buna sevineyim bari, hoş 1,5 saat yürümek akşam yediklerimi bile yakmaz kaldıki eski yağları yaksın peehh.
Geçenlerde yarım kilo vermiştim, bu sabah 300 gram eksik çıktım, hadi 200 gramı regl şişkinliği desem, kalan 300 gramda sabaha kesin akşamki yediklerimle kafa kafaya mı gelir acep :26:
Bu arada ben çok inceldim ya, eskiden Large giydiğim bluzlar yerine bile m aldım ve hatta bugün giydim.
Pantolonlarda keza öyle kemerlerle falan tutturuyorum.
Ama öyle şakır şakır giden bir kilo da yok arkadaş, ben de bunu anlamıyorum.
Acep bu ara biraz spora ağırlık verdim diye mi sıkılaşmaya başladım, bilemedim.
Neyse yarına herkes hafif çıkar inşallah.
Benim dersim var unutmazsam sabah erkenden yazar, olmazsa öğlen 12 gibi bildiririm.
Herkese mutlu bir cuma dilerim.