rüyan hayır olsun winston ama çok güldüm gerçekten garip bi rüyaymış....
ben bugünü 1350 kaloriyle kapatmış bulunmaktayım...
İnşallah hayra çıkar bacım

Gerçi ben şişmandım, se_zen de gelmediğine göre şişmandı pek hayır yok ama neyse

Eskiden rüya yorumlarına bakardım, bir süre sonra bunaldım çünkü her gece neredeyse abidik gubidik rüya görürüm, bak bak bunaldım.
Hayır olsun diyelim hayır olur inşallah.
ayyy ne güldüm ya. Rüyalarından bir rüya kitabımı yazsan.
bu arada ben gelmemişim ya, o gün hava rüzgarlıymış ve ben 48 yerine 45 kiloya düşümüşüm. Ve rüzgardan uçmuşummmm.....
Yok bacım öyle bir şey olmuyordu hiç hayal kurma

Hem rüya benim rüyam alla alla yoktun , kaçmıştın, şişmanlıktan saklanmıştın diyorsam öyledir

Gelmedin ve 10 kiloluk çekirdeği kaçırdın
bu arada winston su yabancı gacıların uyguladıgı diyetlerde yeni gelişme varmı. ingilizceni hep ders vermekte kullanma yahu
Yok bacım ya, en son yabancı bir hatunun yüzüne yumurta sarısı sürme videosunu uyguladıktan sonra 3 gün omlet gibi kokmuştum o zaman tövbe ettim ecnebi şeylere

Bir de nerdeyse gelmiş geçmiş tüm videoları izledim

Daha yeni bir şey yok, yeni trend yok yani

Ama geçen garibim annem madonnanın 15 günde 8 kilo verdiren diyetini mi ne okumuş, bana telefonda anlatıyordu.
Sabah yarım greyfurt,öğle yarım greyfurt, akşam yarım greyfurt diye giden bir diyet, he yanında balka yemekler de var ama özelliği greyfurt olayıymış.
Ben doğum kontrol hapı kullanıyorum ya, alkol, greyfurt, antibiyotik almıyorum hapın koruyuculuğunu düşürmesin diye, hoş greyfurtu ağzıma sürmem gerçi ya.
Bu diyet bana şu benim yaptığım sabahları bir meyve yanına pro diyetini anımsattı.Aynı kapıya çıkıyor, ekmek falan yask zaten, istersen araştırırsın.
Ben başka şeyleri okumayı bıraktım, ben zayıflayacağım ve millet beni okuyacak diyorum

(hehe gaz dolu winston

)
winston hayırdır inşallah ama baya güldüm ya sen forumun etkisinde kalmışsın

Evet bacım ya, se_zen sağolsun yarışak, buluşak, ödül kazanak diye benim gibi iddia manyağı birine gazı verince şimdi sürekli aklım fikrim bu 19 mayıs buluşması oldu valla

Bugün öğrenci derste "mayısa da az kaldı" dedi, adamın kafasına tahta kalemini fırlatıyordum

Nasıl az kaldı yaaa, benim daha kilo vermem lazım, yavaş gelsin mayıs falan diye içimden söylendim

Hayırlısı diyorum, se_zen'e de daha mayısa çooook var, yavaş yavaş kilo ver bacım diyorum