Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Banane banane banane
Bende kazık çakarım buraya. Bende hedefi 45'e çekerim o zaman. Banane
Siz durcaksınız, sohbetler, gülüşmeler bilmem neler havada uçuşacak bende gidip 1avuç leblebi yiyip kilo mu alayım. Banane işte banane. Hem mezun falan olursam 6 ay geri de almıyorlar. Gitmem bende işte. Ben 45 yaparım hedefi. Siz boy ile kilo arasında 20 kilo fark yapacaksınız ben 7 kilo ile mi kalıcam. Benim boy 155 cm. Ee ben 48 olunca 7 kilo oluyor. siz insana benziyceniz de ben kutup ayusuna mı benziyim. Boy da yok. Yavru kutup ayusu gibi gezeyim mi ortada. Ya da yavru panda. Bu daha sevimli oldu.
20 kilo da ne ya. Öyle bir ölçü olamaz ama ya. 155 boy ile benim 35 kilo olmam ve mezarlıkta yatmam gibi bir şey bu. Bari bende 15 kilo yapsam. 40 kilo eder. Yine mezarlığa çıkar bu işin sonu. Benim niye 20 kilo eksiğim olamıyor uleeennnnn EZİK MİYİM BEN. YOLDA GÖRSENİZ BENİM ÜSTÜME Mİ BASARSINIZ. AAAA bunun boyu ile kilosu arasında sadece 7 kilo fark var şişko mu dersiniz bana. Ezermisiniz beni.

bence de 60a çekin siz hedefinizi böylece daha uzun süre burda kalırsınız ben de böylece sizler gittikten sonra burda napıcam diye kara kara düşünmem

bu arada winston senin çizelgende BMI değerin yok.uzun boylu olduğunu biliyorum da tam olarak kaç ona göre bi bakalım hedef kaç olmalı?

Boyum 1.70 kilom 80.4 benim hedef kilom kaç olmalı canım? buarada 91 kg ile başladım bu maceraya

Gitme tabii arkadaşım, sen gidersen ben nasıl böyle yarım yarım yarılacağım Hem fakir edebiyatında gülmek bir kilo pirzola yemektir denir ya, ben de aç mideme sayende pirzolaları soktum gülerek Len dur onlar da kalori eklerse anaaaam
Bacım 20 fark falan bana da makul gelmiyor, ölürüm diyorum ama olan da oluyor arkadaş, nasıl o zaman 1.75 e 55 kilo manken var, o ölmüyor da ben mi öleceğim? belki kafada şartlıyoruz hani ben şu kilonun altına sittin sene inemem diye ama aslında sağlıkla yavaş yavaş inebilir belki, ne bileyim, gidesim yok ya kalmak için bahane arıyorum.Bir yandan da öyle böyle 68i görürüm iki haftaya diyorum, sonra gideyim, evimde takılayım buraya da ciddi 20-30 kilo fazlası olan biri gesin, boşa ortada yer kaplamayayım.Bilemiyorum yani.
Ha listeye girmeyiz ama grupta da takılabiliriz bu da bir seçenek.
Hem ben sizi özlerim üleeeyn, gitmem gidemem

bence de 60a çekin siz hedefinizi böylece daha uzun süre burda kalırsınız ben de böylece sizler gittikten sonra burda napıcam diye kara kara düşünmem

Tabii anca beraber kanca beraber, grupta olan son kişi de mezun olana kadargitmeyelim sonra 13 kişi el ele o hafta listeye herkesin karşısına mezun olmak istiyor diye yazıp grubu patlatıp gidelim (hain winston )

bu arada winston senin çizelgende BMI değerin yok.uzun boylu olduğunu biliyorum da tam olarak kaç ona göre bi bakalım hedef kaç olmalı?

Tekrar yaptım çizelgeyi.Bacım ben lisede en son 1.77 falandım, sonra arttım çektim bilmiyorum bacım.Aşağı yukarı 22 çıkıyor bmi olayı.

Underweight = less than 18.5
Normal weight = 18.5-24.9
Overweight = 25-29.9
Obesity = BMI of 30 or greater
Buna göre de normal kilolu çıkıyormuşum ama o benim totomu yesin, normal falan değilim
Olacağım inşallah hem beyinen hem fiziken

Boyum 1.70 kilom 80.4 benim hedef kilom kaç olmalı canım? buarada 91 kg ile başladım bu maceraya

Biz de bunu konuşuyorduk bugün Konuşmalardan çıkan sonuç; insanın kendini iyi hissettiği, şimdilerde fotolara baktığında "vay o kiloda şahaneymişim" dediği, yağlarının bıngıldamadığı kilo bizim ideal kilomuzdur En klasik yanıt boyla kilo arasında 10 farkın olmasıdır ama kemik yapısı, genetik diğer faktörler, vücudun yağ kas oranı falan da etkiler durumu.Siz 60 kilo olsanız iyi olur denilebilir ilk bakışta ama dediğim gibi belki 55de daha iyi olur ya da 65 de tamam dersiniz.Biraz vücut yapısıyla da alakalı.
Umarım hepimiz istediğimiz hedeflere sağlıkla ulaşırız.

Tamam kızlar hiç birimiz gitmeyelim. Herkes zayıflasın ve toplu olarak mezun olalım fikrine bayıldım. Hem canım sıra da bekleyen insanalar olabilir ama napalım yani. Biz burada eğleniyoruz. Alışkanlık yaptı burası. Olmadı sonuçlara katılmayız ama burada takılırız. nine kıvamına gelene kadar. Ama ben hedefimi fazla yerine getirmek isteyen bir insan olarak %100 ile mezun olmak hoşuma gitmiyor. %120 falan yapayım ben onu 45 e falan düşeyim. En azından düşemesem bile bir süre sabitlerim kilomu burada. Yoksa dediğim gibi bir daha 6 ay tekrar yarışamıyormuşsun.

MEKAN : Tuzla Şelale Teras Cafe (2 katlı olan, aynı yerde 2 tane şelale var. Biri sahilin ortasında tek katlı bir yer. diğeri sahilin sonuna doğru 2 katlı falan bir yer bahçesinde renkli renki minderler falan var. Tenis kortlarınn falan orada. Biz sondaki 2 katlı renkli minderli olana gidelim. Daha sakin oluyor. )

Saat: 10

Son düzenleme:
Hava Durumu : En düşük 17 , En yüksek 24 derece , Rüzgar 9 km.

Kıyafet : Serbest

Yeme-İçme : Serpme Kahvaltı : 17,50
Kahvaltı tabağı: 15​
Çay sınırsızmış (adamlar yeter dünyayı içtiniz dermi bilemem)​

Eğlence : winston stand up
se_Zen maskeli fotograf yarışması​

Ulaşım: Daha sonra bilgi verilecektir.

Son düzenleme:
Merhaba hanımlar moralim nasıl bozuk nasıl nasıl anlatamam ya bazı saçma sebepler Benim türkiyeye gelme işi kesinleşemedi bir türlü

ama merak etmeyin bu moral bozukluğu üstüne diyetimi bozmadım ben

10 gün sonra değilde belki haziranın sonunda giderim ama işte belki... Eşime sorsan gelip gelmemeyi sen bilirsin diyor bu tür kararları kendim almayı hiç sevmiyorum

-.-.-

Evet Kızlar gitmeyin kalın ya.. Bende hedefimi 70 yaptım ona ulaşmak için çabalicam hele bir 70 e geleyim hedefimi 65 yapacam

Winston, evet canım hızlı kilo vermek için dukanın atağından iyisi yok ya sırf protein yemek çok zayıflatıyor

Benim Bugün yediklerim:

Sabah: 2 haşlanmış yumurta, 1bardak light süt
Akşam: haşlanmış domates ve mantar..

Evde protein yiyecekleri tükenmişti sadece yumurta balık ve süt vardı
Dünden ne alacağımı planlamıştım bugün sabah uyandım ve aklıma geldi bugüün burda heryeeer kapalııı bir alışveriş mrkezi vardı açık bugün gidemedimm bende akşam mecbur bunları yedimmm

Sporuma gelinceeee açıklayayım

Telefonumdan adım sayarı açtım

1 buçuk saat yürümüşüm
9047 adım atmışım
471 kalori yakmışım
7,675 kilometre yürümüşümm

eve gelincede 60 mekik çektimmm

S.A iyi tarafından bak canım. Daha geç gidiceksin ve daha zayıf olacaksın. Senin istediğinde bu değilmiydi zaten. Bence 5 kilo değil haziran sonuna kadar 10 kilo bile verebilirsin. 70 kilo olarak eşinin yanına gidersin işte. Hem kendini daha iyi hissedersin. Saçını boyarsın, kesersin zayıflarsın. Bence 20 gün daha görmemek hiç bir şey yapmaz sana. Aksine daha da iyi gelir bence. Diyetine daha bir sarılırsın. Seni o halinle görecekler diye sabırsızlanırsın bence.

Canım evet benim istediğimde buydu geç gitmeyi ben istiyordum zayıflayabilmek için diyordum haziranın sonu olsun diye..

ama şimdi ne haziranın sonunda nede 10 güne gidip gitmeyeceğim belli değil. Burda işsiz olduğumu bazı kurumlar biliyor ve o kurumlar tatile sıcak bakmayabilirler sonuçta bana biraz maaş ödüyorlar ve eğer tatile gidersem maaş ödemezler o ay..

Bide eşim de gelmemi istemiyor olabilir. o mantıklı düşnüyor sonuçta eşim sürekli markette duracak belki yazlığa bile gidemicez..

tabii birde maaşın ödenmeyecek olmasıda eşim için bir sebep... birikimin olsun diyor.

bana yüzde 40 gel 60 gelme gibi bişey diyorum dedi yani ben senin gelmeni istiyorm özledim diyor ama bir yandanda mantık ağır basıyor..

Ben kararı sana bırakıyorum gelip gelmemek senin kararın dedi.. buda beni sıkıyor yani ben böyle önemli birşeyi nasıl kararını kendim vereyim ayrıca desemki tamam madem ben bilirim geliyorum desem sonradan pişman olmakta istemem yani..

Bazen içimdeki ses s..ak sana gelme demiş diyor ama biliyorm oda gelmemi ister ama işte ortam durumu düşünyor..

ne yapacam bilmiyorum. yarın gerekli kurmları arayıp tatile gidersem maaşım kesilecekmi kesilmeyecekmi diye soracam eğer kesilecekse iyice düşünecem bu gitme işini..

Kızlar abim sebzeli börek yiyor böyle çin usulü diyeyim(bakmayın çin olduğuna bizim börekten farkı pek yok )

ya tanesine baktım 128 kalori ya napacam ben yesemmi acaba cok canım cekti ay halbuki daha 2 saat önce domatesli mantarımı yedim ya

kızlar ben şu sürekli yeme alışkanlığından nasıl vazgeçeyim..?? dukanın ilk haftasıda hep bnunla savaştım..

ya birde bende bir huy var ben doyduğumu midem ağırınca anlıyorum illaki tıka basa dolu olacak :26:

selam kızlar
çok hastayım. çok ağır bir grip geçiriyorum. sabah doktora gittim 5 gün raporluyum . sabahtan beri yatıyordum.
biraz kendime geldim hemen pc başına geçtim kızlar neler yapmış diye. gitmeme kararınıza çoooook sevindim. itiraf ediyorum bu kızlar tek tek gidiyor sen kaldın diyip iyice boşlamıştım .zaten başaramayacağım diyordum. inanın çok sevindim. totomdaki iğne ağrısını bilem unuttum
hep beraber mezun olalım.(2023 yılında)
sabah klasik kahvaltı
öğlen 1 kase tarhana
akşam 1 kase tarhana
itiraf2 az önce kızımın anne çok hastasın iyileşmen lazım diye getirdiği gofret.
neyse kızlar ilaçlarımı içip gene yatayım.herkese iyi akşamlar.

İyi akşamlar zayıf hatunlar,

Sabah (6.30) : 2 haşlanmış minik yumurta, sade nescafe (mattika olsa kafama kafama vururdu)
öğlen; yok
akşam; ıspanak haşlaması, 2 kaşık yoğurt

Şimdi çay ve su keyfi yapacağım, biraz da mekik çekeceğim gecenin ilerleyen saatlerinde.

@Organizatör se_zen bacım, kıyafet serbest demişsin ya okul gezilerini hatırladım Oley serbest diye sevindim Bir örnek de giyinebiliriz, hani şu top model bilmemne güzellik yarışmaları varya tüm mankenler tek tip giyiniyor kot üsüne beyaz t-shirt gibi biz de beşiz kardeş gibi giyinebiliriz Ya da liseli kıyafetleri ile bakınız biz hem zayıf hem çıtırız diye gezinebiliriz ama bu sefer de ormanda 5 liseli sakat olur Neyse tamam serbest olsun, isteyen istediğini giysin diyelim.
Hava umarım bozuk olmaz ya, ben bu sabah dinledim haziran ilk haftaya kadar yağışlar devam edecekmiş, inşallah açık bir hava olur da güzel güzel sere serpe dışarıda takılırız.
Şimdi herkes geliyor dğeil mi, son teyitleri alalım, son ayarlamaları yapalım.

@S_A, bacım ben de se_zen bacı gibi düşünüyorum, bir ayda 10 kilo verir, bu işi tamamlar gidersin inşallah.Hasretlik zor ama olsun umarım emeklerine değer ve şahane süprizle gidersin memleketine.Eşinin izin olayı yok mu? Ben hala onun ve senin için uygun olan bir tarihte başbaşa tatile gitmenizden yanayım, hatta tarihler belliyse şimdiden rezervasyonla çok düşeş yerler ayarlayabilirsiniz.Öte taraftan kaynana, kayınlar bilmemne kalabalık ee siz zaten aynı evde yaşamıyorsunuz, bence başbaşa tatil daha romantik ve eğlenceli olabilir Tabii en iyisini siz bilirsiniz.Hem her işte bir hayır vardır bacım üzülme, belki 2 hafta geç gidişin senin kilo vermene sebep olacak bir de böyle düşün.Ben paradan ziyade kilo olayı için bu olayı pozitif gördüm.Ama daha önce de dediğim gibi tüm sorumluluk sende, eşin de kardeşinin borçlarını ödüyor yani her şey sana kalmış durumda, bir tek sen mi birikim yapacaksın yani?
Gelme, parayı al, birikim yap kısmını sevmedim.Ne yani her şey senin bir ay aldığın parayla mı çözülecek?Eşinin senin gelmeni desteklemesi lazım,sonuçta karısı geliyor, 5 aydır görmediği hayatının anlamı geliyor.Bence birikimi değil seni ve sizi düşünmesi lazım.
Neyse umarım istediğiniz gibi sonuçlanır ve bu hasretlik en kısa sürede kalıcı bir biçimde çözülür.

aynen canım bende bu birikim olayında aynen senin gibi düşünüyorum.

Eşimin tatili yok malesef hep markette marketi satana kadar markette duracak belki bu hafta satar belki 5 ay sonra hiç bilmiyorum. Oda bana dedi istersen ağustosta gel iş blmamış veya bi tatilin olursa dedi ozamana bende marketi satmış olurum dedi e ama garanti değilki hiçbiri. Bu birikim olayındaki düşüncemide ona söyleyecem yani.

O sevgili kardeşinin borçlarını ödesin belkide kardeşiyle ilerde doğru dürüst görüşmeyecekte. ama şu an ben rahatça tatile gidemiyorsam her kuruşn hesabını yapıyorsam eşim o markete bakıyorsa hepsi kardeşinin suçu. Oof oofff...

gidersem haziranın sonu çok mükemmel olacak çünkü zayıflamış olurum dediiniz gibi saçımı boyarım değişirim bir güzel öyle giderim yani.. bu mutlaka böyle olacak. sadece bir karar vermem lazım inşallah doğru kararı verebilirim.

Bacım kaloride hafif, yükte ağır şeyleri dene.havuç çok tutar mesela, 20 kalori falan.Rendele rendele ye, hıyar keza bir kilosu 100 kalori falan, acıktıkça ye, ne bileyim yoğurttu, süttü, yumurtaydı zaten tok tutar.et de yiyorsun.Bence açlık değil de seninki psikolojik, can çekmesi, başkasının yediği şeyin kokması falan.Buna hayır demek için de demir gibi irade lazım. O iradenin olması için de birşeylerin seni tetiklemesi lazım ki eşinle buluşacaksın daha ötesi yok bence bunu düşün, eşinin eğer sana söylediği ya da etrafın söylediği kilonla ilgili şeyleri düşün ve yeme.Bir de diyetlerde yesen bile telafisi oluyor ama Dukan amca özelikle yazıyor, bir parça dukana ait olmayan şey tüm emeklerinizi çöpe atar, o balonu patlatır diye.Yani Dukan şahane evet ama asla yoldan çıkmamak lazım.Ayrıca biz de burada yazıyoruz bacım 2 milföy=2 kilo diyoruz.Sen bir parça börek yiyeceksin yarına 1 kilo fazla çıkacaksın.Halbuki o bir kiloyu belki 1 haftada zor verdin, onca emeğe yazık değil mi?
Bir parçadan bir şey olmaz deme, yedikçe mide genişliyor, o pişkinlikle kaçamakların arkası gelmiyor.
Benim tavsiyem yememen, bunun için de kilonu düşün, yapıln eleştirileri düşün, yazı düşün, body giyeceğin de oluşacak kat kat yağlarını düşün, onlara bir kat daha eklemek ister misin? Hayır de ve geç kenera

Geçmiş olsun bacım, en azından dinlenir biraz da evde keyif yaparsın diye düşünüyorum.Orada havalar nasıl bilmiyorum ama burada sağanak yağmur, soğuk hava var.Öekersin üstüne pikeyi, alırsın ilaçları, çocuk ve yemek işini de eşine postalayıp ohh bir güzel dinlenirsin ve kısa sürede atlatırsın inşallah bacım.

Kızlar belki düşünüyorsnuz ay buda burda herşeyini yazıyor diye ama aranızda yaşca en miniği benim yani sevgili bacılar ablalar sizden fikir almak hoşuma gidiyor ve gitmemenize çok sevindim

bu yazdıklarından sonra kesinlikle yemiyorum havuç yicem

ön dişlerimle havuç kemiricem ve etrafımdakilere naber cınım dicem

neeeee 2023 yılındamı

Canım çok geçmiş olsun inşallah hemen iyileşirsin 5 gün rapor iyi olmuş ya gripli çalışmak hiç olmaz. kendine dikkat et

ikinci itirafın çok tatlıymış canım gofret

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…