Doğru bacım, kemik ya da iri kemiklilik faktörü de var.
Gerçi ben kemik röntgeni falan çektirmedim hiç, kalçam geniş olduğundan kemiklerim iri, geniş falan diye yıllardır kendimi kandırıyorum belki de inceciklerne bileyim bileklerim falan inceciktir benim.Dukan'ın testinde de bilek ölçümü vardı ya,mesela ben bileğimi baş parmak ve serçe parmağımla bile tutabiliyorum ama totomu 3 adam gelse kolarını açsa anca çevreler O yüzden beki de ben ince kemikliyim.Amaaan 30 yaşından sonra anatomi analizlerine başladım, neyse neyim, dobişim işte
60 fikri kafama çok yattı yalnız, hazır sen de 60 diyorsun, ben yavaştan kendime yer yapayım da kalayım, birbirimize hasetlene hasetlene 60 olalım
Banane banane banane
Bende kazık çakarım buraya. Bende hedefi 45'e çekerim o zaman. Banane
Siz durcaksınız, sohbetler, gülüşmeler bilmem neler havada uçuşacak bende gidip 1avuç leblebi yiyip kilo mu alayım. Banane işte banane. Hem mezun falan olursam 6 ay geri de almıyorlar. Gitmem bende işte. Ben 45 yaparım hedefi. Siz boy ile kilo arasında 20 kilo fark yapacaksınız ben 7 kilo ile mi kalıcam. Benim boy 155 cm. Ee ben 48 olunca 7 kilo oluyor. siz insana benziyceniz de ben kutup ayusuna mı benziyim. Boy da yok. Yavru kutup ayusu gibi gezeyim mi ortada.Ya da yavru panda. Bu daha sevimli oldu.
20 kilo da ne ya. Öyle bir ölçü olamaz ama ya. 155 boy ile benim 35 kilo olmam ve mezarlıkta yatmam gibi bir şey bu. Bari bende 15 kilo yapsam. 40 kilo eder. Yine mezarlığa çıkar bu işin sonu. Benim niye 20 kilo eksiğim olamıyor uleeennnnn EZİK MİYİM BEN. YOLDA GÖRSENİZ BENİM ÜSTÜME Mİ BASARSINIZ. AAAA bunun boyu ile kilosu arasında sadece 7 kilo fark var şişko mu dersiniz bana. Ezermisiniz beni.
bence de 60a çekin siz hedefinizi böylece daha uzun süre burda kalırsınız ben de böylece sizler gittikten sonra burda napıcam diye kara kara düşünmem
bu arada winston senin çizelgende BMI değerin yok.uzun boylu olduğunu biliyorum da tam olarak kaç ona göre bi bakalım hedef kaç olmalı?
Boyum 1.70 kilom 80.4 benim hedef kilom kaç olmalı canım? buarada 91 kg ile başladım bu maceraya
S.A iyi tarafından bak canım. Daha geç gidiceksin ve daha zayıf olacaksın. Senin istediğinde bu değilmiydi zaten. Bence 5 kilo değil haziran sonuna kadar 10 kilo bile verebilirsin. 70 kilo olarak eşinin yanına gidersin işte. Hem kendini daha iyi hissedersin. Saçını boyarsın, kesersin zayıflarsın. Bence 20 gün daha görmemek hiç bir şey yapmaz sana. Aksine daha da iyi gelir bence. Diyetine daha bir sarılırsın. Seni o halinle görecekler diye sabırsızlanırsın bence.
İyi akşamlar zayıf hatunlar,
Sabah (6.30) : 2 haşlanmış minik yumurta, sade nescafe (mattika olsa kafama kafama vururdu)
öğlen; yok
akşam; ıspanak haşlaması, 2 kaşık yoğurt
Şimdi çay ve su keyfi yapacağım, biraz da mekik çekeceğim gecenin ilerleyen saatlerinde.
@Organizatör se_zen bacım, kıyafet serbest demişsin ya okul gezilerini hatırladımOley serbest diye sevindim Bir örnek de giyinebiliriz, hani şu top model bilmemne güzellik yarışmaları varya tüm mankenler tek tip giyiniyor kot üsüne beyaz t-shirt gibi biz de beşiz kardeş gibi giyinebiliriz Ya da liseli kıyafetleri ile bakınız biz hem zayıf hem çıtırız diye gezinebiliriz ama bu sefer de ormanda 5 liseli sakat olur Neyse tamam serbest olsun, isteyen istediğini giysin diyelim.
Hava umarım bozuk olmaz ya, ben bu sabah dinledim haziran ilk haftaya kadar yağışlar devam edecekmiş, inşallah açık bir hava olur da güzel güzel sere serpe dışarıda takılırız.
Şimdi herkes geliyor dğeil mi, son teyitleri alalım, son ayarlamaları yapalım.
@S_A, bacım ben de se_zen bacı gibi düşünüyorum, bir ayda 10 kilo verir, bu işi tamamlar gidersin inşallah.Hasretlik zor ama olsun umarım emeklerine değer ve şahane süprizle gidersin memleketine.Eşinin izin olayı yok mu? Ben hala onun ve senin için uygun olan bir tarihte başbaşa tatile gitmenizden yanayım, hatta tarihler belliyse şimdiden rezervasyonla çok düşeş yerler ayarlayabilirsiniz.Öte taraftan kaynana, kayınlar bilmemne kalabalık ee siz zaten aynı evde yaşamıyorsunuz, bence başbaşa tatil daha romantik ve eğlenceli olabilirTabii en iyisini siz bilirsiniz.Hem her işte bir hayır vardır bacım üzülme, belki 2 hafta geç gidişin senin kilo vermene sebep olacak bir de böyle düşün.Ben paradan ziyade kilo olayı için bu olayı pozitif gördüm.Ama daha önce de dediğim gibi tüm sorumluluk sende, eşin de kardeşinin borçlarını ödüyor yani her şey sana kalmış durumda, bir tek sen mi birikim yapacaksın yani?
Gelme, parayı al, birikim yap kısmını sevmedim.Ne yani her şey senin bir ay aldığın parayla mı çözülecek?Eşinin senin gelmeni desteklemesi lazım,sonuçta karısı geliyor, 5 aydır görmediği hayatının anlamı geliyor.Bence birikimi değil seni ve sizi düşünmesi lazım.
Neyse umarım istediğiniz gibi sonuçlanır ve bu hasretlik en kısa sürede kalıcı bir biçimde çözülür.
Kızlar abim sebzeli börek yiyor böyle çin usulü diyeyim(bakmayın çin olduğuna bizim börekten farkı pek yok )
ya tanesine baktım 128 kalori ya napacam ben yesemmi acaba cok canım cekti ay halbuki daha 2 saat önce domatesli mantarımı yedim ya
kızlar ben şu sürekli yeme alışkanlığından nasıl vazgeçeyim..?? dukanın ilk haftasıda hep bnunla savaştım..
ya birde bende bir huy var ben doyduğumu midem ağırınca anlıyorum illaki tıka basa dolu olacak:26:
selam kızlar
çok hastayım. çok ağır bir grip geçiriyorum. sabah doktora gittim 5 gün raporluyum . sabahtan beri yatıyordum.
biraz kendime geldim hemen pc başına geçtim kızlar neler yapmış diye. gitmeme kararınıza çoooook sevindim. itiraf ediyorum bu kızlar tek tek gidiyor sen kaldın diyip iyice boşlamıştım .zaten başaramayacağım diyordum. inanın çok sevindim. totomdaki iğne ağrısını bilem unuttum
hep beraber mezun olalım.(2023 yılında)
sabah klasik kahvaltı
öğlen 1 kase tarhana
akşam 1 kase tarhana
itiraf2 az önce kızımın anne çok hastasın iyileşmen lazım diye getirdiği gofret.
neyse kızlar ilaçlarımı içip gene yatayım.herkese iyi akşamlar.
selam kızlar
çok hastayım. çok ağır bir grip geçiriyorum. sabah doktora gittim 5 gün raporluyum . sabahtan beri yatıyordum.
biraz kendime geldim hemen pc başına geçtim kızlar neler yapmış diye. gitmeme kararınıza çoooook sevindim. itiraf ediyorum bu kızlar tek tek gidiyor sen kaldın diyip iyice boşlamıştım .zaten başaramayacağım diyordum. inanın çok sevindim. totomdaki iğne ağrısını bilem unuttum
hep beraber mezun olalım.(2023 yılında)
sabah klasik kahvaltı
öğlen 1 kase tarhana
akşam 1 kase tarhana
itiraf2 az önce kızımın anne çok hastasın iyileşmen lazım diye getirdiği gofret.
neyse kızlar ilaçlarımı içip gene yatayım.herkese iyi akşamlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?