Ejje bacım ne gelmemesi yahu. biz 2 aydır bu günü düşünüyoruz. Gelmemek olmaz. Bursaya bir sonraki hafta gidersin. Gel lütfen.
@Sezen bacım,
Benim koca biraz hödük ya ondan Yakar'a bana göre ütopik olan şeyler yazdımBen geçenlerde hastaydım, yataktayım geldi benim meşe diyorki; "sen hastasın ya ben sana poşet çorba(hazır) yapayım, sen de bana mantı yap, üstüne de tatlı yap".Bana çorba yapan meşem var diye sevineyim mi, benden yemek medet eden bir kozalak var diye üzüleyimmi bilemiyorum
İnşallah Yakar bacı prensesler gibi ayaklarını uzatır 5 günlük keyif yapar
@Ejje, Sınavlar Bursa'da diye gitmek zorundasın ama aynı zamanda buradaki okulunda finallerin mi var? Hem açık hem normal mi okuyorsun? Len ıspanak, az enerji ver beynime, resmen okuduklarımı anlamıyorumBir maniniz yoksa sizinle görüşmeye geleceğim üleeeyn, 2 aydır Tarkan gelse bunca organizasyon olmazdı, artık hep birlikte olalım buluşalım derim ben büyük sıkıntı çıkmazsa (inşallah olmaz).Ama bir yandan da içime kaçmış eğitimci kaynana olarak sınavını bizim yüzümüzden savsaklama da diyorum.
Ay anlasaydım yorum yapacaktım ama neyse az yemenin zararları işte, sen oku geç, en doğru kararı zaten verirsin
Bu arada akşama doğru biraz uyudum şimdi gözlerimi belerttim oturuyorum, yarın da erkenden dersim var, 7de kalkacağım gram uykum yok.Biraz mekik çekeyim belki yorgunluktan uykum gelir.
Herkese iyi uykular, güzel bir sabah dilerim.
@Gırgırına Bacımmmm, nerelerdesin? Gizliden yiyor musun? Yoksa iş sıkıntısı mı? Bak cumartesi zaten çooook yiyeceğiz, şimdiden az mideyi tutup yer açalımUmarım sıkıntı yoktur.
evet canım hem burada üniversitede okuyorum hem de açıköğretimde.açıköğretim sınavlarıma bursada giriyorum ama bu hafta burda da finallerim var yani bursaya gidip gelsem zor olcak.bi bakıcam eğer babam izin verirse açıköğretim sınavlarıma girmememe o zaman gelicem inşallah.ben de gelmeyi çok istiyorum ama bakalım daha belli değil