Tünaydınlar,
Sabah sabah değişik kilo hayaliyle tartı üstüne binip, dünkü sonucun aynısını görmek ve "isyaaan" diye bağrınmak, pöff ergenler gibi oldum ama canım sıkıldı.Hava da kötü, tüm gün yattım.
Dün kabak yerine kereviz yediydim çiğden o mu metoyu değiştirdi anlamadım ki..hani sanırsın kebap yemişim, ee hep dışarda hareket de ettiydim, a be nankör tartı 50 gram oynataydın, ne o öyle şaka gibi aynısı..
Salonun ortasına koca bir karton yapıştırdım.Mekik çizelgesi, bisiklet çizelgesi, dans çizelgesi zart zurt diye.Şimdi yemekten sonra spora vurup kendimi o tabloyu dolduracağım.Okullarda kimin elması kızardı diye bir şey vardı ilkokulda, o hesap kendimi takdir edip kendime kurdele takacağım zaar en sonunda.:44:
Neyse..Bu arada uzun süreden sonra ilk kez portakal yedim sabah, kan şekerimdeki dalgalanmayı öyle bir hissettim ki anlatamam.Portakaldan sonra midem açım diye kıyıldı, ağırlık çöktü falan filan..Neyse.
@İlginnur bacım; bizde koşu aleti yok bacım.Eşim evlenmeden önce kendi evlerindeki koşu bandıyla bacaklarını sakatlamış, yok kardeşinin diz kapağı bilmemne olmuş falan filan.Onu alırsak ısınman lazım, ona uygun ayakkabı almak lazım, yok şu hızda yok bu sertlikte diye gamlı baykuş gibi konuşmuştu bir ara, ben de "adam koşu bandı değil, zaar uzay mekiği alıyor eve" demiş, vazgeçmiştim.Kampanyaydı, paraydı puldudan ziyade görerek, binerek, test ederek al bacım ve de sesine bak.Biz eliptiği dımtıs müzik çalan bir yerden almıştık.ne ses duyduk ne bir şey.Eve geldik ki ohooooo.Gerçi ben yanımda elma/erik/ayva yiyenlerin çıkardığı sesten cinneti gelen biriyim ben biraz sese takıntılıyım ama araştırıp gördüm ki atıyorum 200 lira daha fazla verseymişim sessizini alabilirmişiz.O yüzden eğer apartman dairesinde oturuyorsan, altında da insan oturuyorsa en çok buna dikkat et bacım.
Gerisi snein bileceğin iş.
Herkese hafif bir gece diliyorum