- 5 Haziran 2013
- 5.803
- 2.444
- 163
thebeuty
inan bana asla tam tersi olmaz tecrübe ile sabit bu... çünkü aynı evde olmak artık sanki düzenli yemek yemek gerektirir gibi bir düşünce var. yani yemekten sonra tatlı yada meyve olmalı. yeni kek kalıpları yeni tarifler denenmeli...hele de eşin yemek yemeyi seven biriyse yandın...(dost acı söyler)ben hergün yeni tatlılar yapıyordum bu arada incirli bir tatlı tarifim var ki inanılmaz güzel:) eşimde kuruyemişi dondurmayı meyveyi çok seven biri. biz 1 kilo dondurmayı her gece ikimiz yiyorduk bi ara .. bazen altı baklavalı dondurmalar var ya onlardan yiyorduk bir kutunun hepsini... gece 12 de bir paket makarna yapıp ikimiz bitiriyorduk.. uzun kış gecelerinde ekmek kızartıp gece gece sayısız zeytinle yiyorduk.. off boşuna 85 kilo olmadım ben. yazarken kızdım kendime... bu arada bu benim ikinci evliliğim ve üç yıl oldu ben evleneli.. yani üç yıl önce ben 65 kiloydum. 85 oldum bi ara..hem de hiç anlamadan...
mekiğe gelince
valla karnım yine de çok acımıyor nedense benim kaslı bir vücut yapım var ondan sanırım.. kimse benim 80 kilo olduğuma inanmıyor mesela...sıkı ve kemikliyim ondan acımıyor galiba .. mesela dün kollarımı 2 kilo ağırlıkla hiç yapmadığım bir hareketle yordum bayaa ama acımıyor hiç bugün...
3 yılda aldın demek, ben yılların birikimi zannediyordum ama 3 yıl ben dur demezsem 100ü görürmüşüm heralde
Vücut yapısıyla çok alakası vardır ama hiç acımıyorsa cidden tebrik ederim benim baya yanıyor çünkü.