Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Swettt kaldın mı pc formatındaa
:)))

Ayulduzum nerdesin
Kız bu nickin anlamı ne allh sen

Geldim bacim benim adam pc isgal edin ce tel jarzi yoktu anlayim ismimin hikayesinu siteye uye olmayi calusim hic bi ismi nik olarak kabul etmiyor artik kac bin uye varsa deli olacam birden kafamda ampul yandi buldum dedim google amcaya arattim azeri isimler diye ayulduz kabul etti site kiza olacaklara onerilir bak kimsede yoktur bu isim:)

Pastami..
sevilaymi yemis..

sevilayyyyyyyyy 1 adim öne cik lütfen..bu hafta zaten kilo almistin,birde pastami yedin..cnm yarindan tezi yok 40 dk ek spor yapiyorsun..dikkatini cekerim ek dedim,günlük spordan haric

Aboww kaptan sert oldu yazikk kinama cezasi verelim

Simdi bebeler mutis

ay sen ne fenasın

Su pratik zekana hayranim mervisim yine yirtmissin senin alt komsular
Her an tehlikede birinede camasir dusurmustun
yesilcaylarrr gelsinn ziyaretcilerimize de var buyrunsss

ben neskafe ıctım uzun zamandır gece oturmamıstım bebelerı beyı uyuttum bıraz kendıme zaman ayırıyım yeter yahu sacımı superge ettıgım

deli kız

anlamazmıyız bacım kız seslımı soyledın

Aynen oyle dort kasik kadardi ama kiymali salcalisalcali
Ben gordum ama simdi 20 mekik cezasi veriyorum:)

Ayy izlar ya mekik degilde popo cezasi verseniz zira gobek degil popo sotunum cozuljr 10 mekik cekildide simdi 20 kez sandalye pozisyonu yapsam olur mu

Merveeee catlaksin kiz sen cok yasa emi sabah sabah gulmekten oldum servistekiler deli diyo

Sule senin kiza ne demeli

Dilekcim benim yegende ablama yapti yolda oyle bi sipalik

Sevilayy o pastaaaa nee

Kaptancim al sopayi eline benden basla spor yapamadim eve gidip sizip kalmisim dun spor yok 10 mekik cezami yapmistim uemek oncesi o var bi

Dun ki menum

Sabah(09:00)
1 küçük kepekli peynirli ev pogacasi
1 kk peynir

Ara (11:00)
1 kupa nescafe

Ogle (12:00)
1 kepce yoğurt çorbası
3 yk türlü (vok yagliydi mümkün olduğunca yagsiz aldim)
3 yk bulgur pilavı

Ara (16:00)
2 eti form misir patlagi
5 eti form cubuk

Aksam (19:00)
100 gr firinda tavuk
2 dilim patates firinda

Su 3 lt

günaydın kısceler nasısınız keske evde ınetrnte olsada aksamları katılabılsem kıskanıyorum msızı ya telden gıremıyorum cok yavas evde gerek duymuyoruz ınternete telefonlarımızda var dıye ama olmuyo ya boyle.bu arada gamze nıye bıldırımde bulunmadıkı acaba bılenınız varmı?

Gunaydin canim gunun guzel gecsin

Kizlar 7.ci olmusuz kendi adima tekrar ozur diliyorum ve bu hafta iyi kg vermem lazim tiyolariniz var mi

Yasemincim seni tekrar tebrik ederim ilk uctesin

Merve çok alemsin yaaa. Gece gece koptum. Ama İnan yazdıklarını okurken kızım uyandı nasıl ağlıyor yawrum korkmuş ne gördüyse daha kendinde de değil anlatamıyor yanına yattım uyuyakalmışım bi uyandım gece yarısı gözümün önüne sen geliyorsun kafasına tava yiyen bir kadın:))) walla ucuz atlatmışsın ama güzel anı olmuş

Hemen dünkü menümü yazayım.
Sabah
Haslanmış yumurta
Nane maydanoz dereotlu
1 dilim Çavdar ekmeği

Öğle
Aş Çorbası
Tavuk sarma
Ayran

Ara
Ananaslı activa

Ara
Biberli peynirli sandviç (kepek ekm)

Akşam
Yine yemek yoktu geçen akşam kalan Menemen
2 dilim köy ekmeği

Ara
Muz

Spor: sabah 15 dakka bisiklet

2 lt su
Ihlamur
Yeşil çay 2 fincan

Sulem gunaydin canim su yediklerinin porsiyonunuda yazsan olur mu tavuk sarmada ne kadar asagi yukarida olsa miktar . Ayrica gayet guxel bi menu olmus benim bu hafta en az 1, 5 kg vermem lazim ya

canım nerelerdesin ya merak ettik hoşgeldin annesi rahatsızmış hastanedeymiş falan takımına öyle yazmıs ama bende anlamadım geçen hafta çok tepki çekti belkide ondan günahını almayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…