Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Seni normal halde taniyabildiklerine sukret valla sizin komsu teyzede saglam vurmus dikis filan patlatmis yani
Ayin elemani yerine senin o halini assalar yeriydi sen istedigin kadar gecme onlar seni alt devrelerine bile anlatip gulmuslerdir

Aman anlatsınlar garipler hasta görmekten yüzleri cokmuş sayemde gülmeyi ögrenmişlerdir
Bnm için problem yok walla onun alt dewresi bni nerden tanıcak
Cok cekingen olsam zaten ole bişiye kalkısmam

Aman anlatsınlar garipler hasta görmekten yüzleri cokmuş sayemde gülmeyi ögrenmişlerdir
Bnm için problem yok walla onun alt dewresi bni nerden tanıcak
Cok cekingen olsam zaten ole bişiye kalkısmam

Tabi ki canim o osin sakasi valla sen evde ne muziplikler yapiyosundur kimbilir esim bana buyu hatun artik cocugumuz olacak sen muzurluk pesindesin der seni anlatsam ne der acaba cok sansli valla esinde hep gulun inşallah

Kızlar neyse bnım bugun cok işim var daha dogrusu eşim erken gelecek
Biraz gezcez birhaftadır ewde bunaldım
Hazırlanmam gerek
Kızcemide hazırlamam lazım

Kendinize iyi bakın öpüyorum hepinizi
Canlarım kendinize iyi bakın

Tabi ki canim o osin sakasi valla sen evde ne muziplikler yapiyosundur kimbilir esim bana buyu hatun artik cocugumuz olacak sen muzurluk pesindesin der seni anlatsam ne der acaba cok sansli valla esinde hep gulun inşallah

Ewi hiç sorma
Hergün degil ama beklenmedik bir anda hersey yaparım aklıma ne gelirse
Aksam gelince konusuruz inş
Eşimde bende bu halımden memnunuz
Anacım bn ewlendıkten snra dedıydı kızım sen bize geldin mi belli oluyo amcamlar falan oyle dıyolar
Yengem mervenın ewe geldigini amlıyorum ewden kahkaha sesleri geliyo
Diyo
Hep gelsenya merve diyo yengem
İşte böle neyse kızlar eşim aradı hazırmısın diyo didim cıks birazdan gelirr :)))))

Gunaydin hanimlar kahvaltimi yapip geliyorum muck

Enerjik insanlar enerjilerini heryere goturur :) gule gule canim bende ogle yemegine geciyim

Dilekcim afiyet olsun canim sana da

ÜÇÜNCÜ .................13. TAKIM

BİREYSEL DERECELER

BİRİNCİ
14. takımdan.............umutunincisi.................3,09%

İKİNCİ
2. takımdan.............dimp......................3,0%

ÜÇÜNCÜ
3. takımdan.............kelebekolacam .....................2.19%
Tebriiklerrr yaseminci basarın daim olsun arkadasım

canım nerelerdesin ya merak ettik hoşgeldin annesi rahatsızmış hastanedeymiş falan takımına öyle yazmıs ama bende anlamadım geçen hafta çok tepki çekti belkide ondan günahını almayım

anladım cnm ne bılım bu hatfa mezun olucktı snaırım yanlıs hatırlamıyosam neyse ya hayırlısı annesı ıyılesır en yakın zmnada ınsallah

ya cok guldum alemsın cnm bizde cok yapardık dıs boyama ısini falan :))

haklısın cnm gecen hafta cok yogundum menu bıle paylasamadım pek gıremedım bu hafta telafı edıcem

tebrıkler cnm :)

bende aklıma gelenı anlatayım kızlar:)

annemlereın evı mustakıl 2katlı kuzenlerle toplandık bir akşam bırıncı katın balkonunda ruh cagırıyoruz ama korkuyoruzda biryandan:)
bir suru seyler okuduk vs hatta bırının ruhunu cagırmıştık ama hatırlamıyorum suan annemde bızım bu yaptıgımızı duymuş biras muzurdur:) uzun bı sopanın ucunaa beyaz bısey takmış balkonun altından bır uzatttı ama bız nasıl bagırıs cagırıs kacıyoruz güya yureklıyız ya cagırıyoruz ogun bugundur unutmayız:))

Aynen canim ben sinavdaim ya burda bi cafede bekledim bisi icmek zorundaydim sodalari kalmamis zero ictim ya yogurt kurundende hazirladim ama yiyemedim cafede utandim)))

Aynı seyler valla bizde 6 arkadas topalndık kardeşlerim falan da var
Bole gündüz cagı odada topalndık
Bizim bole kahverengi perdemiz vardı cektık onu ortalık bole koyu sarı bişi oşdu ama yeterince karanlık
Kızz cagırıyoz gülüyoz cahillik yha dalga geciyoz ana dilek diye bi arkadas vardı patt bayıldı mehersem kızz cok korkarmış ve etkılenırmış bayıldı tak düştü yere
Reyhan diye bi arkadas var oda demesın mi ruh dilegin içine girdi
Kapıyıda kılıtlemiştik annem içeri girmesin diye
O korkuyla allahım anahtar kımde nerde unuttuk duwarlara tırmanıyoz bi arkadas altına işedi
Hiç aklımıza gelmiyo 14 16 yas geubu bole bildigin cahiliz daha
Allahım annem gürültüye geldi actı kapıyı baska kapının anahtarıyla
Dilegi ewe götürdük ayılttılar falan
Sonra hidayet diye bi arkadas vardı oda etkılenmiş mi sana 2 saat sonra hastaneye
Ulan dedim su ruh cagırma işin kim aklımıza getirdiyse
Millet tek tek dökülüyo

Kımse cakmadı ama caktırmadıkda ayy bn dedıydım galiba
Ruh cagıralım dıye
Hazır ruhhelmedi ama az kalsın bi kac kişi ruhunu teslim ediyodu

Herkes ayni cahilligi yapmis bizde yaptik kuzenim ablamlar filan sonra kuzen dediki gitmiyo aksam ezani okundu kisti kuzen biraz fazla inanirdi rtkilenirdi ddi ezandan sonra yatsiya kadar gitmez ee napcaz bekliycez biri fibcani opup yikayacak yok artik dedim ben yapmamsa beklememde aha kuzen aglamaya basladi helimiz senin yuzunden cezalancaz diye tivbe bekle bekle parmak fincan ustunde elumiz koptu sonra allahtan yatsi okudu ablam fincani optu yikadi da yerine koyduk ama herkesin gozu gece boyu fincandaydi ya gitmediyse cahillik sanki ruh gelse fincada mi durcak

Daha 5 dk once resmen kendimi patates cuvali gibi hissettim tam tarifi bu bildiginiz patates cuvali saga sola firtlamis
Odami topluyordum malum hafta sonu is yok evrak yok vakit gecsin diye o sirada satinalmadan ve muhasebeden bi arkadasta odama geldi ayfer hanim cayin kahven yok mu ismarlada icelim diye neyse istedik cayci ablamizdan uc cay (kahve soylemedim sekersiz icemem turk kahvesini hic bulasmayim dedim) sohbet muhabbet densiz satinalmamiz demez mi ayfer hanim sendende iyi yag cikar haa diye hayir muhabbetin arasinda nerden ne alaka benim yaglarim şok oldum lafi toparlayim derken bi laf daha yazin ne guzel inceciktin simdi yine gobeklendin sen kendine baksana dedim bu laflaribana soyleyen beni ikiye katlar arkadas nasil bir ozguvendir kki kendi iskembesini gormezden gelip beni yag cuvalina benzetir bide sonrasında alinma saka seni sevdigimden takildim demez mi hee kasap sevdigi deriyi yerden yere vururmus dedim refleks ya onlar odadan cikarken gobegime bakmisim bakma bakma saka kiz dedi . Oysada oyle dar giyinmedim en zayif zamanlarimda bile daha ziyade salas giyinmeyi severim popisimden 47 kg iken bile muzdarip oldugumdan mumkun oldugundca ozellikle is ortaminda kapatacak seyler giyerim velasil sinir oldum kizlar sonra dedim ne kiziyorsun cikmasaydi o gobegin firt diye laf söyleyebilir miydi o gereksiz ama yok kacamak filan yok bitti 29 ocak hem evlilik yyıldönümümuz hem de dogum gunum o gune kadar ben 59.9 da olsa 5li rakamlari gorecegim Allahtan mani olmazsa ama cok sarsti beni bu olay

Giciklik ya bilgi islemcide gecerken naber tombik dedi dun aksamda ben senden memnunum diyet yapma askim diyen kocam askim yanlarin cikmis dobisim benim diye sevdi ohh arkadas gelen vurdu gecen vurdu

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…