- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
Est tatlım bilmemen çok normal boyoz İzmire özel bir tür minik yağlı börek İzmirde çok meşhurdur anneme aldım sıcacık fırından şeytana yenildim :18::18:
eskiler afiyet bal şeker olsun lop lop et olsun dermiş ama ben sana afiyet olsun buhar olup uçsun diyeceğim unut onu gelip gitmiş.cok güzel gidiyorsun,hiç canını sıkmasın.
banucum hayırlı geceler asayiş berkemal evde cocuklar uyudu bende uyuyayım
Bugun ki menum
Sabah
2 dilim ekmek
1 dilim peynir
4 zeytin
Ara
1 limonlu maydinozlu cay
Ogle
1 dilkm ekmek
1 dilim peynir
Domates salatalik
3 zeytin
Aksam
1 kase tarhana corbasi
4 yk sossuz sade makarna
Ara
1 kupa salep
ahh tamda salepi icerken haberlerdeki diyetisyem demez mi bir fincanda 210 c var sutlu tatli niyetine haftada iki kereden fazla tuketmeyin diye vuu bogazimda kaldi
Su: 2 lt
Spor: 40 dk yuruyus
çok şükür dinleniyorum.çalıkuşunuda seyredebilsem tadından yenmeyecek ama kumanda bana ugramaz bu evde.çocuklar uyudu ders çalışmam lazım ama hiççç içimden gelmiyor.yatmadan nette takılıyorum.
MENÜM ( Dünkü)
Aç karnına1 tatlı kaş çörek otu
KAHVALTI
1 lop yumurta
1 çay bar ceviz fındık
1 dilim lor peyniri
2 kuru kayısı
6 zeytin
1 bar süt
ÖĞLE :
1 kase üzüm çekirdekli keten tohumlu yoğurt
AKŞAM:
1 kase tavuklu tel şehriye
1 por ıspanak
salata
SPOR
1 saat koşu bandında yürüyüş 10 dk tiffany 50 mekik
SIVI:
2 lt su
2 fincan yeşilçay
1 ad şekersiz türk kahvesi
1 fincan siyah çay
1 bar süt
takviye olarak omega 3
MENÜM ( Bugünkü)
KAHVALTI
1 ad boyoz:18:2 ay sonraki ilk kaçamağım bugün şeytana yenildim
1 bar çay
2 kayısı
ÖĞLE :
1 ad elma
AKŞAM:
1 kase sebze çorbası
ızgara balık
salata
1 dilim helva
SPOR
SIVI:
2 lt su
2 fincan yeşilçay
1 fincan siyah çay
takviye olarak omega 3
Aynen bende benim için en sıkıntılı konulardan biridir kabızlık ve ne zaman 1 lokma tatlı yesem hemen etki eder :44:inanmayacaksınız ama ben bitter çikolata yemeden kabızlıgım gecmiyor.cumartesi 1-2 kaşık bitterli pudng yedim ertesi gün etkisini gösterdi.şimdi ne yapsam çıkamıyorum.
Ooo program harikaGunaydin yeni kalktim aslinda soyle sabah 6.30kalktim namazi kildim oglani okula goturdum 4km yuruyus yaptim dusumu aldim biraz dinleniyim derken uyuya kalmisim
Hiç sanmıyorum aksine rahat uyursun ve vücudun çalışmaya devam eder hattaacaba geç saatte spor yapmanın bi sakıncası varmı? mesela akşam 10 buçuktan sonra leslie yapsak olur mu?
kızlar son günlerde sessizleşti burası..
sweetdimple, merve çok azaldı gelişiniz ya
gelip yazıp yazıp bekliyorum ama çok az gelen giden oluyor malesef..
Oo senin için yoğun ve zor bir gün olmuş olmalı :) en nefret ettiğim şeydir şu diyet muhabbeti iş yerinde öğlen yemeğimdeki lokmaları herkes sayıyor resmen yemeyeceğim bir şey varsa bile gıcıklığına alıp yiyesim geliyorbugün yandaki dr arkadas izinli yerinede ben bakıyorum.iyice koptum burdaki konulardan.
güzel haber gelen giden kilo vermişsin diyor.üstelik son gebeliğimden önce alıp giyemediğim bir eteğimi giydim bugün.azcık dar ama olsun önlükten görülmüyor
kötü haber kv bana geldi iyidir severim kendisini akşam yemekte onşara eşlik edemedim yanlış anlaşılmasın rahat olsunlar diye diyetteyim dedim şimdi evde sürekli diyet lafı geciyor buda benim psikolojimi bozuyor kırılmasın diye söyleyemiyorum ama birde kaynım vs duyarsa yandım artık yorumlar ucusur.
İnşallah giyersin canım sen ! Bu azim ve irade ileSenin adına sevindim. Bende 5 sene önce kilo almaya başlamadan önce aldığım bir pantolonum vardı. O hala duruyor. Zayıflayınca onu giyeceğim.
Sen evdekilere bakma. Diyet yapmıyorsun sağlıklı besleniyorsun. Öyle dersin herkese.
Toplanıp gidelim şekerim dağıtalım orayıkaratay başlıklarından bi tanesine yorum yazdım yazmaz olaydım, hanımefendi hem öğlen hem akşam etleri bulgurları götürmüş, sonra da az yiyebildim demiş. bence az değil ki dedim, hep beraber yok efendim o hamileymiş de, yok fazla kilosu yokmuş da sağlık için karatay yapıyormuş da, saldırıya uğradım:) aa ne güzel tebrikler vs deyip konuyu kapamaya çalıştım hanımefendinin kendisi yazmış "gayet de az yedim,çeşit çok diye size öyle gelmiş" falan diye çıkışmış..
bir daha bu başlık dışına çıkarsam:) zayıflama başlığında gezen hamileler olduğu içime doğacak heralde
selammmmmm
hava çok güzel kızlar sabah kalktım camlarımı sildim evimi temizledim tam oturdum kociş geliyorum dedi ona yiycek bişeyler hazırladım şimdi çıktı bende bi bakayım dedim napıyorsunuz, daha alışverişe gitcem markete, akşamda yoğurt mayalıycam 3 gündür evde değildim ne çok işim birikmiş
Dimi yaaa. Biz öğlen spora giderken 2 çok zayıf arkadaşda geliyor her gören ne ihtiyacınız var niye gidiyorsun diye başlıyoryahu biz insanoğlu bi tuhafız herseye bi kulp buluyoruz.zayıflayana kilo alana bakımlı olana bakımsız olana herşeye.kendine bakana aman cok para harcıyor bakmayana paspal kilo verene çökmüşsün,alana şişmişsin.yahu bide teşvik edin.
Inşallah tabii giyersinYine 1beden kucuk kiyafet siparis ettim:)) hayirlisi bakalimm.. Buarada benimde 60kiloyken aldigim bi pantalonum wardi bi onu atmadim gircem insallah icine
Bende benimkiler yattı da gelebildim zaten. Şimdi küçük daha sanırım sizinkiler bizim birde ödev ve okul hazırbanucum hayırlı geceler asayiş berkemal evde cocuklar uyudu bende uyuyayım
Dun benim kabul gunumdu kizlar:)) sabahtan kuzenim geldi tamam onu ben cagardim sonra olaylar benim disimda gelisti sonra gorumcem geldi ewde oldu 4cocuk 1i bebek orda bi kafam sisti o gitti esimle kuzenimin esi babannem geldi sonra 6da ilkokul arkadasim aradi geliorum dedi bide yemege kaldilar butun gun waktimde olmadi yemekle ugrascak keendime ispanak yapcaktim onlarada yaptim ama oldum yani yazayim menumu
Kalktigimda
Maydanoz suyu
Sabah
1dilim ekmek
1.5 yumurta
Greyfurt suyu
Ogle
2kofte
Salata
Ara
2dilim ananas
Aksam
İspanak
Yarim kase yogurt
Yarim kase mercimek corbasi
Su 1.5falandir
Spor yok
Erikli tarcinli bitki cayi
Yesilcay
Kusburnu
günaydın kızlarrr.sabah sabah güzel moral oldu.erken geldim biraz dr arkadaslar kahvaltı yapıyormus,üst kattakilerden beni görenler aa önlüğün bollaşmış sen incelmişssin dedilernormalde listede 1 dilim ekmek var ben 2 dilim yemeye niyet etmiştim dilimler küçükte ama bu gazla bir dilimi zor yedim.mutluluk midemi şişiriyor
Menü yazıp bende yatayım :18:
Sabah ılık su
2 dilim kepek ekmek
1 kk beyaz peynir
3 zeytin
Ihlamur
Ara az dut 2 kayısı
Öğle
1 kase çorba
2 kaşık pilav
4 kaşık kurufasulye
Cacık
Ara 1/2 armut
Ara activia
Akşam
Ispanak 1 pors.
Yoğurt 1/2 kase
Salata
2 lt su
2 yeşilçay
Spor 1 saat aeropilates
sana katılıyorum ayferciğim.bende tebrik ediyorum çağla çok güzel yapmışsın.bende dün eve gittim bana uygun birşey yoktu ıspanak pişiridim üşenmeden.Caglacim misafire ragmen gayet mükemmel bir menu demek ki misafire illa da cal seyler ikram etmek demek degilmis :)
MENÜM ( Dünkü)
KAHVALTI
1 lop yumurta
1 çay bar ceviz fındık
1 dilim lor peyniri
2 kuru kayısı
6 zeytin
1 bar süt
ÖĞLE :
1 kase üzüm çekirdekli keten tohumlu yoğurt
AKŞAM:
1 kase tavuklu tel şehriye
1 por ıspanak
salata
SPOR
SIVI:
2 lt su
2 fincan yeşilçay
1 fincan siyah çay
1 bar süt
takviye olarak omega 3
MENÜM ( Bugünkü)
KAHVALTI
1 ad boyoz:18:2 ay sonraki ilk kaçamağım bugün şeytana yenildim
1 bar çay
2 kayısı
ÖĞLE :
1 ad elma
AKŞAM:
1 kase sebze çorbası
ızgara balık
salata
1 dilim helva
SPOR
SIVI:
2 lt su
2 fincan yeşilçay
1 fincan siyah çay
takviye olarak omega 3
ayfercim sıkma canını stres yaptıkca gecikir.tartıyı boşver sen dkkat et yemene o sana er gec güler.sana regl oluncaya kadar regl yasagı koyarız yoksaGunaydin kizlar cok kotuyum
Tartida gram oynamiyo regl olamiyorum dun dr gittim iste neden olmuyorum diye hcg 0 lansin olursun dedi yoksa dropen vercekmis sokturucu omru hayatimda ilk defa basima geliyor boyle birsey simdiye kadar bitmeliydi biledikkat ediyorum ama tartida kotu sonuc gorunce morelim yerle bir oluyor 63 dum 63.3 um bilmiyorum ne yapacagimi
Kilo verdikce cevrenin fark etmesi guzel sozler duyunca insan iradeseyle gurur duyuuor gercektengünaydın kızlarrr.sabah sabah güzel moral oldu.erken geldim biraz dr arkadaslar kahvaltı yapıyormus,üst kattakilerden beni görenler aa önlüğün bollaşmış sen incelmişssin dedilernormalde listede 1 dilim ekmek var ben 2 dilim yemeye niyet etmiştim dilimler küçükte ama bu gazla bir dilimi zor yedim.mutluluk midemi şişiriyor
ayfercim sıkma canını stres yaptıkca gecikir.tartıyı boşver sen dkkat et yemene o sana er gec güler.sana regl oluncaya kadar regl yasagı koyarız yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?