Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Est tatlım bilmemen çok normal boyoz İzmire özel bir tür minik yağlı börek İzmirde çok meşhurdur anneme aldım sıcacık fırından şeytana yenildim :18::18:

eskiler afiyet bal şeker olsun lop lop et olsun dermiş ama ben sana afiyet olsun buhar olup uçsun diyeceğim unut onu gelip gitmiş.cok güzel gidiyorsun,hiç canını sıkmasın.

banucum hayırlı geceler asayiş berkemal evde cocuklar uyudu bende uyuyayım

Canım öğünlerin hafif olmuş salepde 210 ile ara öğün kıvamında tamda :) bende bu kış henüz hiç içmedim ama bundan sonra iki kere düşünürüm artık :44:

çok şükür dinleniyorum.çalıkuşunuda seyredebilsem tadından yenmeyecek ama kumanda bana ugramaz bu evde.çocuklar uyudu ders çalışmam lazım ama hiççç içimden gelmiyor.yatmadan nette takılıyorum.

Ahhhh Kamuran ah! Çalıkuşuna bayılıyorum yaaa ama bende yarın kayıtdan izliycem o ses Türkiye çok heyecanlı bugün

Menüler çok güzel yaa !! Boyoz a bayılırım ama ben hiç sıcak yiyemedim hep izmirden gelen birileri getirdi. Karataya uyar mı bilmem ama ekmek az ve yağ da az olunca günü dengelemişsin sanki

inanmayacaksınız ama ben bitter çikolata yemeden kabızlıgım gecmiyor.cumartesi 1-2 kaşık bitterli pudng yedim ertesi gün etkisini gösterdi.şimdi ne yapsam çıkamıyorum.
Aynen bende benim için en sıkıntılı konulardan biridir kabızlık ve ne zaman 1 lokma tatlı yesem hemen etki eder :44:
Gunaydin yeni kalktim aslinda soyle sabah 6.30kalktim namazi kildim oglani okula goturdum 4km yuruyus yaptim dusumu aldim biraz dinleniyim derken uyuya kalmisim
Ooo program harika
acaba geç saatte spor yapmanın bi sakıncası varmı? mesela akşam 10 buçuktan sonra leslie yapsak olur mu?
Hiç sanmıyorum aksine rahat uyursun ve vücudun çalışmaya devam eder hatta
kızlar son günlerde sessizleşti burası..
sweetdimple, merve çok azaldı gelişiniz ya
gelip yazıp yazıp bekliyorum ama çok az gelen giden oluyor malesef..
ama ben ama be nn gelmeye çalışıyorum m
Oo senin için yoğun ve zor bir gün olmuş olmalı :) en nefret ettiğim şeydir şu diyet muhabbeti iş yerinde öğlen yemeğimdeki lokmaları herkes sayıyor resmen yemeyeceğim bir şey varsa bile gıcıklığına alıp yiyesim geliyor
Ve deee tebrik ediyorum darısı başımıza benimde sakladığım giymek istediğim bir takımım var -etek ceket - heyecanla o günü bekliyorum
İnşallah giyersin canım sen ! Bu azim ve irade ile

Toplanıp gidelim şekerim dağıtalım orayı

Bende yoğurt mayalamak istiyorum bayılıyoruz ailecek ama süt almak sıkıntı

Dimi yaaa. Biz öğlen spora giderken 2 çok zayıf arkadaşda geliyor her gören ne ihtiyacınız var niye gidiyorsun diye başlıyor

Yine 1beden kucuk kiyafet siparis ettim:)) hayirlisi bakalimm.. Buarada benimde 60kiloyken aldigim bi pantalonum wardi bi onu atmadim gircem insallah icine
Inşallah tabii giyersin
banucum hayırlı geceler asayiş berkemal evde cocuklar uyudu bende uyuyayım
Bende benimkiler yattı da gelebildim zaten. Şimdi küçük daha sanırım sizinkiler bizim birde ödev ve okul hazır
Lığımız var tabii ben dağılmış haldeyim

Son düzenleme:
Menü yazıp bende yatayım :18:
Sabah ılık su
2 dilim kepek ekmek
1 kk beyaz peynir
3 zeytin
Ihlamur

Ara az dut 2 kayısı

Öğle
1 kase çorba
2 kaşık pilav
4 kaşık kurufasulye
Cacık

Ara 1/2 armut

Ara activia

Akşam
Ispanak 1 pors.
Yoğurt 1/2 kase
Salata

2 lt su
2 yeşilçay
Spor 1 saat aeropilates

Iyi aksamlar hanimlar...
firsat bulmusken bakayim bir..

Her firsatta yazayim ki 35 mesaji doldurayim,yoksa sari kart alabilirim:18:

Cok yoruldum bu gün,yediklerimi yazayim ama hic ne zaman ne yedim diye dikkat etmedim..
zaten saat 4 e kadar lokma koymadim agzima,4 te disardaydik 1 sade kahve ictim...aksamda lahmacun yaptim,evde 2 tane yedim ondan, salatayla..sonrasinda 2 kuru pasta ve biraz findik ama 2 saate yakin yürüyüs yaptim ve bütün günde ayaktaydim..ceza verirken bunlarida dikkate alin lütfen

Dun benim kabul gunumdu kizlar:)) sabahtan kuzenim geldi tamam onu ben cagardim sonra olaylar benim disimda gelisti sonra gorumcem geldi ewde oldu 4cocuk 1i bebek orda bi kafam sisti o gitti esimle kuzenimin esi babannem geldi sonra 6da ilkokul arkadasim aradi geliorum dedi bide yemege kaldilar butun gun waktimde olmadi yemekle ugrascak keendime ispanak yapcaktim onlarada yaptim ama oldum yani yazayim menumu

Kalktigimda
Maydanoz suyu
Sabah
1dilim ekmek
1.5 yumurta
Greyfurt suyu
Ogle
2kofte
Salata
Ara
2dilim ananas
Aksam
İspanak
Yarim kase yogurt
Yarim kase mercimek corbasi

Su 1.5falandir
Spor yok
Erikli tarcinli bitki cayi
Yesilcay
Kusburnu

Gunaydin kizlar cok kotuyum

Tartida gram oynamiyo regl olamiyorum dun dr gittim iste neden olmuyorum diye hcg 0 lansin olursun dedi yoksa dropen vercekmis sokturucu omru hayatimda ilk defa basima geliyor boyle birsey simdiye kadar bitmeliydi bile dikkat ediyorum ama tartida kotu sonuc gorunce morelim yerle bir oluyor 63 dum 63.3 um bilmiyorum ne yapacagimi

günaydın kızlarrr.sabah sabah güzel moral oldu.erken geldim biraz dr arkadaslar kahvaltı yapıyormus,üst kattakilerden beni görenler aa önlüğün bollaşmış sen incelmişssin dedilernormalde listede 1 dilim ekmek var ben 2 dilim yemeye niyet etmiştim dilimler küçükte ama bu gazla bir dilimi zor yedim.mutluluk midemi şişiriyor

Caglacim misafire ragmen gayet mükemmel bir menu demek ki misafire illa da cal seyler ikram etmek demek degilmis :)

şulecim benim en büyük daha anaokulunda ödevleriyle hiç ilgilenemiyorum babası bakıyor bazen.umarım sende istediğin kıyafetlerini giyersin.

Super bi gune baslamissin canim allaj bozmasin aman nazar degmesin canim

Canim bende sen tirnaklarini ywyince kotu bi menu bekledim kuruyu artirip pilavi devre disi birakabilirdin ama zaten iki kasik pilav o spora dayanamamistir

Caglacim misafire ragmen gayet mükemmel bir menu demek ki misafire illa da cal seyler ikram etmek demek degilmis :)
sana katılıyorum ayferciğim.bende tebrik ediyorum çağla çok güzel yapmışsın.bende dün eve gittim bana uygun birşey yoktu ıspanak pişiridim üşenmeden.

Canim benim ogleyi es gecmis aksamida hafif tutup boyazi telafi etmissin zaten uzulme o kadar

ayfercim sıkma canını stres yaptıkca gecikir.tartıyı boşver sen dkkat et yemene o sana er gec güler.sana regl oluncaya kadar regl yasagı koyarız yoksa

Gunaydin hanimlar 3km yuruyusumu yaptim ama bu hafta kilo veremiyecekmisim gibi hissediyor karnimdan belli oluyor kilo verip vermedigim duraklama icin cok erken offf isin icinden cikamadim

Kilo verdikce cevrenin fark etmesi guzel sozler duyunca insan iradeseyle gurur duyuuor gercekten

ayfercim sıkma canını stres yaptıkca gecikir.tartıyı boşver sen dkkat et yemene o sana er gec güler.sana regl oluncaya kadar regl yasagı koyarız yoksa

Oyle canim simdi vazgecersem olmaz zaten tartiya inat incek o sislikler. Regl yasagimi :0: o nasil olcak canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…