Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Sen oylr san cicim sag gosterip sol vurucazzz
Bu isim için erken değil mi

Çekirgeme kalsa hepinizi batırır

Biz de ayın üyesi için düşünüyoruz kuzum kararlaştıramadık henüz biz de

Ben kaçtım her iki gruba da başarılar iyi geceler
Ama bak bunla biraber 3. Zaferim olacak hakketmedimmi abiyeyi:)

Bu hafta icim kan agliya agliya arkadaslarimi yenmenin hazzinini yasayacam:)

Tüm kozlarını kullan canım benim. Ben öğle araları yuryuşe cıkıyorum aksamlarıda spor. Zaten kitabı hatmedıyorum. benim paketlerde sagolsun 1500 ustu kalorı almıyorum ee daha nolsun

[QUOTapinsyyaaannn, post: 38940773, member: 594065"]Anammm kayınvaldeye bakk. iyki alınmıyosun canım. Ben olsam alınırdım sanırım
Niye alinsin bacim relaks olacan hrm oda samimiyetten o hakki bulmustur kendine[/QUOTE]

Ayy ben alıngan gelin olurum. Benim eskiden erkek arkadasımın annesi ayca cok kilo almıs demiş cocuga cocukta bana soyledi. Ben hop oturup hop bınmıstım. Benim annem bile bişi demez diyemez ben farkındayım zaten diye.

Sen cok tatlı bı gelinsin bacım. Benimde gelinim olursa ilerde senin gibi olsunn.

ooo sen beyne bu sinyalleri gönder canımmm. Bizimde iş kolaylassın. Zaten yaptıgım hata sonucu anladım nasıl beyin gucunu kullanacağımı
Sus kiz rafinelerinde kurtaramiyacak seni bu hafta:)[/QUOTE]

Kurtaracakkkk. Super bır haftaya hazırlanıyorum. incecikkkk olucammmmm. sende ilk malubiyetini yazıcaksın. Sampıyonlar takımı yenilgiyi tadıcak

ben 12 de yürüyüse gidicem kaptannn

Biraz detoskum yalan oldu ama olsun. 4 güne fırtına gibi eserim ben simdi

evet ablacım. diskalifiye olacagımı bilsem bile imkanım yoktu. saglık olsun önemli olan listede adımın olması degil sizlerle olmak. sizin için sakıncası olmadıgı müddetçe ben burdayım :)

ilgilidirler ama soylemiyolardir. ya onların gözüne zayıf geliosundur. Yada alınma dıyte bısı demıyolardır.

Niye alinsin bacim relaks olacan hrm oda samimiyetten o hakki bulmustur kendine

Ayy ben alıngan gelin olurum. Benim eskiden erkek arkadasımın annesi ayca cok kilo almıs demiş cocuga cocukta bana soyledi. Ben hop oturup hop bınmıstım. Benim annem bile bişi demez diyemez ben farkındayım zaten diye.

Sen cok tatlı bı gelinsin bacım. Benimde gelinim olursa ilerde senin gibi olsunn.[/QUOTE]
Canım kaynananın kişiliğiyle ilgili bence bana daha neler diyolar ama düşündüklerinin hepsi söyledikleri onu biliyorum yani sinsi içten pazarlıklı fesat değiller ne düşünüyolarsa ağızlarında ben de daha rahat ediyorum o zaman direk söyledikleri için. Arkamdan söyleseler bi ihtimal alınırım ama. Genel olarak iyi niyetliler bi de eşim öyle çok düşkün değil ben arayı bozsam kopar gider heralde yani duymamak en iyisi:)

herkese günaydın haftasonu hiç giremedim öyle bir temizlik yaptım ki evde
camları sildim mutfak dolaplarını temizledim tül perde yıkadım heryeri sil süpür toz al canım cıktı valla
malum yarıyıl tatili geliyor evde olmayacağım yapayımda hazır olsun dedim
yarış başlamış haftasonu kızlar sormayın kaçamak yaptım sütlaç yapmıştım çok severim ondan yedim hemde öle 1 kase felan değil
ama olsun yinede kilo vereceğim kazanırız biz

Anlayışlı olmaları iyi en azından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…