Sen oylr san cicim sag gosterip sol vurucazzzCanım çok geçmiş olsun
Zorlama sakın bacağını menülerini hafif tutarsan sporsuzda verebilirsin
Sevindim canım iyi olmana ohh dinlen ne güzell
Geldim geldim
Ohhh meydanı boşbulmuşsun hahaytt sen önce yediklerini erit bakalım kaç kilo vercen
Bizim grup birinci bu hafta
Ayçada wc çıktı kimse tutamaz bizi
Efser nerdesin canım kaçamak yok demi
@olvidos zatrn yapmaz
xpreiaZ menüler güzel
Bizi geçemezsiniz
Bu isim için erken değil mi
Ama bak bunla biraber 3. Zaferim olacak hakketmedimmi abiyeyi:)
Çekirgeme kalsa hepinizi batırır
Biz de ayın üyesi için düşünüyoruz kuzum kararlaştıramadık henüz biz de
Ben kaçtım her iki gruba da başarılar iyi geceler
Superr... gayet bize uygun bir grup adı olmuş:))Ayrica canim gurubumuzun adi sampiyonlar ne dersin yakisir bize
Ayy bende alınırdım kesin ama farkında olmasınada sevinirdim benimkiler çok ilgisizde bana karşı
Bu hafta icim kan agliya agliya arkadaslarimi yenmenin hazzinini yasayacam:)
Niye alinsin bacim relaks olacan hrm oda samimiyetten o hakki bulmustur kendine[/QUOTE][QUOTapinsyyaaannn, post: 38940773, member: 594065"]Anammm kayınvaldeye bakk.iyki alınmıyosun canım. Ben olsam alınırdım sanırım
Sus kiz rafinelerinde kurtaramiyacak seni bu hafta:)[/QUOTE]ooo sen beyne bu sinyalleri gönder canımmm. Bizimde iş kolaylassın. Zaten yaptıgım hata sonucu anladım nasıl beyin gucunu kullanacağımı
Yok canım alınmıyorum hiç tanıyorum artik niyetlerini biliyorum ya batmıyo söyledikleri ayrıca biraz da sallamıyorum :)
kımsecıkler yok ben gıdıp bıraz kılo alma topıgıne takılıyım ınsallah bı gun bende orlara yazarım
ayy çok kotu bi durum aysemm yaaa insan bide stres yapıyor. Gerildikce dahada şisiyosunn. Ben en az 10 kilo bekliyodum amahahay cok guldum ayca ya
Canım çok geçmiş olsun
Zorlama sakın bacağını menülerini hafif tutarsan sporsuzda verebilirsin
Sevindim canım iyi olmana ohh dinlen ne güzell
Geldim geldim
Ohhh meydanı boşbulmuşsun hahaytt sen önce yediklerini erit bakalım kaç kilo vercen
Bizim grup birinci bu hafta
Ayçada wc çıktı kimse tutamaz bizi
Efser nerdesin canım kaçamak yok demi
@olvidos zatrn yapmaz
xpreiaZ menüler güzel
Bizi geçemezsiniz
Bu isim için erken değil mi
İyi akşamlar kelebeklerrrooo bakıyorum yarış dorukta hadi bakalım kim kazanacakk
Ödül nedir
evet ablacım. diskalifiye olacagımı bilsem bile imkanım yoktu. saglık olsun önemli olan listede adımın olması degil sizlerle olmak. sizin için sakıncası olmadıgı müddetçe ben burdayım :)***6.Takım 396. ETAP ***
A1S2L3I4 (88,5 /88,2 / 0,3/% 0,34 )
Ahbirkingcharlesimolsa (78,8/78 /0,8 /%1,02)
BayilanBayilana (91,7/91.2 / 0,5/%0,54 )
Ebwam(127,1/125.5 /1.6 / %1.26 )Yeni üye Başlangıç Tarihi:30 Kasım 2014 Başlangıç Kilo:129 Hedef:80
makres76 (62,7/ 62,7 /0 /% 0,0)Kilosu Sabit
rengarenknesli (76,5/76,5/0,0 /%0,0 )Kilosu Sabit
gel_pcpc (78.6/77.9 /0.7 /%0.89)
winstonlight(74,3 /73,8/0,5 /% 0,67)
yenibirben(75,7/79,5 /-3,8 /% - 1,25) 392. etapta izne ayrılan üye yüzdesi 4' e bölündü
6.Takım Ortalaması:%0,39
Slm kelebeklerrrr tebrik ederim harika bir ortalamanız varrövanşıda kaptırdıkkk harikasınız listemizi kontrol edebilirmisiniz acaba
Eminecim diskalifiye olmana üzüldüm ama hakikaten sana verilen şansları iyi değerlendirmeedin tatlım listede olmasan bile takımda devam edebilirsinn önemli olan kilo vermen canım
Hakikaten hepiniz coşmuşsınız hedefleri aşağı çekmeniz süper
ilgilidirler ama soylemiyolardir. ya onların gözüne zayıf geliosundur. Yada alınma dıyte bısı demıyolardır.
Niye alinsin bacim relaks olacan hrm oda samimiyetten o hakki bulmustur kendine
Anlayışlı olmaları iyi en azındanValla canım ısrar illaki oluyo ama ben genelde sağlık durumunu öne atıyorum
Midem ağrıyo iştr dr kilo vermen lazım dedi gibisinden öyle diyince gereksiz ısrarları kesiyolar
Mesela artık bırak dediler böyle çok iyisin ama brn güzelce dedim ki bi alıp verme payım olsun oyüzden bikaç kilo daha vermrk istiyorum dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?