• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Gunaydin dun sabah 2 yumurtali omlet oglen tavuk sote aksam yulaf kepegondenkrep ve peynir surekli su ictim arada auran ictim spor yapamadim evimde temizlik vardi
Bu odem atici beslenmeden sonra bugun tartildigimda tam 1 kilo eksik ciktim ....hadi bakalim darisi haftaya cumaya .bu arada benim burada spor yapmam biraz zorlastihergun yuzemiyorum evde lesslie nin hareketlerini yapmaya calisacagim hangisini onerirsiniz

Gunaydin dun sabah 2 yumurtali omlet oglen tavuk sote aksam yulaf kepegondenkrep ve peynir surekli su ictim arada auran ictim spor yapamadim evimde temizlik vardi
Bu odem atici beslenmeden sonra bugun tartildigimda tam 1 kilo eksik ciktim ....hadi bakalim darisi haftaya cumaya .bu arada benim burada spor yapmam biraz zorlastihergun yuzemiyorum evde lesslie nin hareketlerini yapmaya calisacagim hangisini onerirsiniz

Diyetle beraber leslie çok faydalı cnm bence güzel olur

uğursuzluklar bitmiyor bu kez de hastalıkla savaşıyoruz çarşamba annemi hastaneye yatıracağız elimden geldiğince kilo bildirimi yapmaya çalışacağım

Merhaba kizlar valla ben hastaliktan ciktim iki gundur iyiyim ama diyet spor yapamiyorum ki diyeti gectim normal beslenmeme gore bile o kadar abur cuburlu gunler gecirdim ki normalde gormedikce aklima gelmez dondurma disinda .bi turlu kilo verme kafasina geri giremedim ne yapcam bilmiyorum

Merhaba kizlar valla ben hastaliktan ciktim iki gundur iyiyim ama diyet spor yapamiyorum ki diyeti gectim normal beslenmeme gore bile o kadar abur cuburlu gunler gecirdim ki normalde gormedikce aklima gelmez dondurma disinda .bi turlu kilo verme kafasina geri giremedim ne yapcam bilmiyorum

Tabiki sıfırdan başlayacaksın tekrar

Gittim geldim gittim geldim dünden beri hiç bişey yok bu nasıl grup cidden çok sıkıldım bende girmekten.

Bayanlar yaz bitiyor diye kilolari geri mi alacagiz :) en guzel diyet kisin yapilan diyettor cunku soguk havada daha faa metabolizma calisir daha hizli kilo verilirbence kendimizi birakmamaliyiz asil zayiflama simdi baslamali

Selam kizlar noluyo yahu 2 hafta oncesinde grup ne kadar renkliydi hepiniz azimliydiniz yoksa sisko gezmeyemi karar verdiniz:KK12:

Bugun sabah 2 dilim ekmrk peynir soguc ve 4 zeytin
Oglen 1 su bardg taze fasulye 1 su bardg yogurt ve 3 kucuk biber dolmasi
Aksam 1 su bard sehriye cotbasi 1 kucuk tavuk kofte 4 kucuk kuu biber dolmasi
Bugun adet oldum canim cok tatli isyedi 1 kucuk pekmezli kurabiye( sekersiz ) arada 1 kucuk pohaca yedim.

Cok haklisin bugunden itibaren derlenip toparlanmamiz gerekir.

Öyle de kimse gelmiyor hani bende biraz toparlanmak motive olmak istiyorum sizlerle 1-2 hafta diyet yapayım diyorum en fazla 2 gün gidiyor çünkü burayla paylaşmayınca kimse olmayınca motivasyonda olmuyor bende

Bayanlar yaz bitiyor diye kilolari geri mi alacagiz :) en guzel diyet kisin yapilan diyettor cunku soguk havada daha faa metabolizma calisir daha hizli kilo verilirbence kendimizi birakmamaliyiz asil zayiflama simdi baslamali

Aynen kışın daha iyi yapılıyor diyet bencede

Back
X