- 3 Kasım 2014
- 15.770
- 19.085
- 498
Rica ederim cnm ne demek :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gunaydin dun sabah 2 yumurtali omlet oglen tavuk sote aksam yulaf kepegondenkrep ve peynir surekli su ictim arada auran ictim spor yapamadim evimde temizlik vardi
Bu odem atici beslenmeden sonra bugun tartildigimda tam 1 kilo eksik ciktim ....hadi bakalim darisi haftaya cumaya .bu arada benim burada spor yapmam biraz zorlastihergun yuzemiyorum evde lesslie nin hareketlerini yapmaya calisacagim hangisini onerirsiniz
Hasta misinizben geldim kendimi çk halsiz hissediyorum
uğursuzluklar bitmiyor bu kez de hastalıkla savaşıyoruz çarşamba annemi hastaneye yatıracağız elimden geldiğince kilo bildirimi yapmaya çalışacağım
Merhaba kizlar valla ben hastaliktan ciktim iki gundur iyiyim ama diyet spor yapamiyorum ki diyeti gectim normal beslenmeme gore bile o kadar abur cuburlu gunler gecirdim ki normalde gormedikce aklima gelmez dondurma disinda .bi turlu kilo verme kafasina geri giremedim ne yapcam bilmiyorum
Cok haklisin bugunden itibaren derlenip toparlanmamiz gerekir.
Bayanlar yaz bitiyor diye kilolari geri mi alacagiz :) en guzel diyet kisin yapilan diyettor cunku soguk havada daha faa metabolizma calisir daha hizli kilo verilirbence kendimizi birakmamaliyiz asil zayiflama simdi baslamali
Zerosima canimm merak etme donucem ben sen sakin birakma buralarii kuzum