Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ipin ucunu kacirdigim zamanlarda bir gun kendime sivi veya proteyin doyeti yapiyorum hatta dayanabilirsem 2 gun odemimi atiyorum hafifliyorum motive oluyorum ve diyetime donuyorum o gazlaİnternette bozuktu anca yazabildim 68.7 200 g eklemişim üstüne dediğim gibi diyet yapamıyorum anlamadım off ya o ilk başladığımdaki azim kafa şuan yok ondan yapamıyorum hastayken istediğimi yedim sonra geri toparlayamadım . Neler yapabilirim bi fikriniz var mı
Ipin ucunu kacirdigim zamanlarda bir gun kendime sivi veya proteyin doyeti yapiyorum hatta dayanabilirsem 2 gun odemimi atiyorum hafifliyorum motive oluyorum ve diyetime donuyorum o gazla
Ben yarisa her zaman varim
sabağ dört nugget kepek ekmeği sandviç 364
akşam : 8 kaşık tavuk sote 218
kase yoğurt 93
1 dilim tam b. ekmeği 60
spor: 10 dk bel egzersizi
su : 1.5 lt
toplam : 735 kcal
![]()
3.takımdan ....................dahells.................%2.26![]()
dahells tebrik ederim cnm çok katılım sağlayamasanda diyeti bırakmayıp devam ettiğin ve dereceye girdiğin için :)
sabaheynirli domatesli sandviç
öğlen : yarım kıymalı gözleme
ayran
akşam : sanviç artı dondurma
su : 2 lt
kalori :1412
Bu diyeti bizimle de paylasir misin merak ettim simdigünaydın arkadaşlar
jillian level 2 ye geçtim 12/30 oldu. bügün 3. günüm olacak. yemek konusunda coştum gene hafta sonu o yüzden tartı + ları gösteriyor. bugün itibariyle çok özel bir diyete başladım. çok yakın bir arkadaşımın uyguladığı ve gözlerime inanamadım incelmelerini görünce. arkadaşım da arkadaşı 5 ayda 70 kg verince başladı yapmaya. ama kilo veren kişi obez sınıfındaydı 160 kg da başlamış. şimdi 90 kg. adamın fotograflarını gördüm ve şimdiki halini gördüm mide ameliyatı geçirenler halt etmişler yanında . hatta dayanamadım sordum ya çok sarktınız mı dedim. adam vücüdunu gösterdi. 1 gr sarkma yok ve spor hiç yapmamış hali. yeni başlıyor spora. doğrdudan vücuttan yağ depolarını yaktırıyormuş. başladım bende bugün virabismillah :) bakalım neler olacak sporla birlikte...
çok kolay...Ben de adapte olamıyorum ve sporda zayıfım nasıl tekrar odaklanacağız![]()
JilliAnı iyi yapmışsın beni o kdr yordu ki kondisyonum düzelince yapabilceğim bi program benim için :)günaydın arkadaşlar
jillian level 2 ye geçtim 12/30 oldu. bügün 3. günüm olacak. yemek konusunda coştum gene hafta sonu o yüzden tartı + ları gösteriyor. bugün itibariyle çok özel bir diyete başladım. çok yakın bir arkadaşımın uyguladığı ve gözlerime inanamadım incelmelerini görünce. arkadaşım da arkadaşı 5 ayda 70 kg verince başladı yapmaya. ama kilo veren kişi obez sınıfındaydı 160 kg da başlamış. şimdi 90 kg. adamın fotograflarını gördüm ve şimdiki halini gördüm mide ameliyatı geçirenler halt etmişler yanında . hatta dayanamadım sordum ya çok sarktınız mı dedim. adam vücüdunu gösterdi. 1 gr sarkma yok ve spor hiç yapmamış hali. yeni başlıyor spora. doğrdudan vücuttan yağ depolarını yaktırıyormuş. başladım bende bugün virabismillah :) bakalım neler olacak sporla birlikte...
ben daha oncede baslamistim istikrarsizligim yuzunden birakmistim. ilk gunler 15 dk sini bile yapamiyordum. olsun dedim oldugu kadar. her gun minik minik de olsa sure uzadi. bazen bi gunum bi gunumu tutmadigi zamanlar da oldu. ama sunu farkettim yaptikca zorladikca aciliyorsun. zorladikca ilerliyorsun. benim hala oyle. kalbim oyle bir hizlaniyorki esim kalp krizi gecircegimi dusunup kiziyor bana. dinlene dinlene de olsa yapiyorum.JilliAnı iyi yapmışsın beni o kdr yordu ki kondisyonum düzelince yapabilceğim bi program benim için :)