Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Kizlar simdiden hepinize iyi bayramlar diliyorum

Gunaydin kizlar bayram telasi buralar bombos e tabii yediniz kavurmalari tatlilari bunlari eritmek gerekk dilerim donusunuz muhtesem olsun

Menü gayet güzel :)

Kendimi tanıtayım 24 yaşındayım ön muhasebe işinde çalışıyorum bu gruba katıldığımda 59 kglardaydım ama ilk başladığımda 66,6 ile başlamıştım 50 kg ile mezun oldum şu sıralar tabi 51-52 arası gidip geliyor çok bir kilo almadım şükür genelde sporlarımı yapmaya çalışıyorum su içmeye başladım bu geyp sayesinde arada bir de diyet yaparak 1 hafta falan kilomu dengede tutmaya çalışıyorum :)

Ben bayaa yapiyodum sporumu aksama kadar hirpalardim kendimi

Spor çok fark ettiriyor gerçekten ben bıraktım şu sıralar sporu herkes kilomu aldın diyor halbuki aynı kilodayım spora başlıcam inş geri :) zaten ara ara yapıyorum da düzenli olarak yanii

Kizlar simdiden hepinize iyi bayramlar diliyorum

Iyi bayramlaar :)

Eki Görüntüle 1884530
10.takımdan kucak dolusu sevgiler...

hayirli bayramlar
koskocaman sevgiler 9.takimdan fistiklar

Eki Görüntüle 1884650

5.takımdan kucak dolusu sevgiler,öpücükler hanımlar Herkese mutlu bayramlar,Allah ibadetlerimizi kabul etsin inşallah

Mutlu , huzurlu bayramlar diliyoruz.
4. takimdan sevgiler.

Eki Görüntüle 1884746

Hayırlı bayramlar hanımlar. Yoğunluktan giremiyorum ama diyete devam. Okul başlayınca düzene oturtacağım.

Herkese hayırlı bayramlar gelemedim erken anca bugüne cvplıyorum :)

Selamlar kızlar malesef tatil bitti iş başı yaptım bugün sizler neler yaptınız kilo aldınız mı bayramdaa

selamun aleyküm 3.takımın çıtır azimli kızları.ben dilek 4,5 aydır ortalarda yoktum izine çıktım takımda, yogunlukmu dersınız motıvasyon düşüklüğülümü dersiniz gelemedın bıdaha .. kılo almıs:)lakın motıvasyonu enerjisi tavan şeklinde geri dönüyürum ..takımımda çok güzel kilo veririm ben lakin gurupda disiplinsizlik düzensizlik başladımı bendede motive felan kalmaz bacılarım diyetdaşlarıım bu sözleri hem kendime hem size söylüyorum takım olmanın sorumluklarını yerıne getırelım kurallara uyalım uymayanları uyaralım:)tek başımıza bu lanet kilolardan kurtulamadıgımız için burdayız e ozaman emek verelım hem kendımi hem arkadaşlarımızı motive edelimki kilo vermek bizim için çocuk oyuncağı olsun

Hosgeldin canim senin enerjin lazim bize
hoşbulduk nazlım .yaz oldumu herkesde bı rehavet oluyor amma inşallah toparlıyacaz bız eskılere hele cok iş düşüyor çünkü takımın ne oldugunu takımla ne guzel kılolr verıldıgını bılıyoruz.. bırbırımıze destekle bu sefer son dıyelım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…