Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Sana sonuna kadar güveniyorum cnmm başarırsınn hadi ha gayrettt

1. Merhaba arkadaşlar benim kilom eksi 500 gr ile 89.2.. bayramı eksiyle tamamlamak hic yoktan iyidir. Haftaya boll eksiyle devam ederiz umarım

iyi akşamlar hanımlar bugün pazara gittim bol bol yeşillik sebze aldım cephaneliğimi doldurdum yarından itibaren kilolarım la savaşmaya hazırım:) sabahda inşallah kalkıp sporumu yapıcam mümkün mertebe menümü paylaşırım, menü paylaşmakta çok işe yarıyor hesabını vermeyeceğin yiyeceği yemiyosun:)

Hayirli bayramlar tekrardan bayramda kilo verememisimdir ama almadigimi da dusunuyorum eve ugrayamadigimdan kilodan bihaberim :) ama bakalim valla bende zor motivasyon saglayanlardanim

1. Merhaba arkadaşlar benim kilom eksi 500 gr ile 89.2.. bayramı eksiyle tamamlamak hic yoktan iyidir. Haftaya boll eksiyle devam ederiz umarım
merhaba canım ben dilek bayramı eksiyle kapatman büyük başarı tebrik ediyorum seni

Merhabalar ben de bi bucuk aydir buralardayim kilo aldigim olmadi ama yerim de saydigim oldu baya okul baslayinca duzene girmesinden umutluyum

Hayirli bayramlar tekrardan bayramda kilo verememisimdir ama almadigimi da dusunuyorum eve ugrayamadigimdan kilodan bihaberim :) ama bakalim valla bende zor motivasyon saglayanlardanim
selam arkadaşım inşallah almamışsındır. burda aktif olursan inan motivasyon kendiliğinden geliyor kaptanım@zerosima ayarlasın bu hafta kendi içimizde yarışalım motivasyonumuzu bak nasıl kazanıyoruz ozaman:)

Merhabalar ben de bi bucuk aydir buralardayim kilo aldigim olmadi ama yerim de saydigim oldu baya okul baslayinca duzene girmesinden umutluyum
yazın bi düzensizlik oluyor nedense ben burda iki kere 80 den 67 düştüm amma burdan ne zaman koysam kilo alıyorum İnşallah bu sefer sizinde desteğinizle hep beraber hedefe ulaşıcaz

Aynen buna kesinlikle katılıyorum menü paylaşıcam diye yemekten vazgeçtiğim çok şey olmuştur benimde

Bana her türlü yarış uyar biliyorsunn :)

Günaydın kızlar nasılsınız bakalımm hadi son bir gayret tatil rehavetinden yavaştan kurtulalım yazın veremediğimiz kilolardan sonbahar başında kurtulalım kışın zaten kalın giyiniyoruz iyice lahana olmayalım değil mi

Fitt_anne Dilekiimmm baktım listeye dönme durumuna 458.etapta 66 kg ile ayrılmışsın 6 ayı tam doldurmamış oluyorsun 2 hafta sonra doluyor eğer aldığın kilo yüzde 5in üstündeyse o zaman girebilirsin listeye cnm

canikom tartılmadım birazdan tartılıuım iki haftayada beklerim bişey kalmamış

günaydın kızlar az kalorili bol sporlu bir gün olsun inşallah.. bugun Bismillah diyorum planlı hedefli gidicem inşallah, bu sene şöyle bi avantajım var kız sabahçı okulun yanında yürüyüş alanı var onu bırakınca hergün yürümeyi planlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…