Benim kilom hala sabit... Veremedim bir türlü regl dönemine bağlıyorum
selamun aleyküm 3.takımın çıtır azimli kızları.ben dilek 4,5 aydır ortalarda yoktum izine çıktım takımda, yogunlukmu dersınız motıvasyon düşüklüğülümü dersiniz gelemedın bıdaha .. kılo almıs:)lakın motıvasyonu enerjisi tavan şeklinde geri dönüyürum ..takımımda çok güzel kilo veririm ben lakin gurupda disiplinsizlik düzensizlik başladımı bendede motive felan kalmaz bacılarım diyetdaşlarıım bu sözleri hem kendime hem size söylüyorum takım olmanın sorumluklarını yerıne getırelım kurallara uyalım uymayanları uyaralım:)tek başımıza bu lanet kilolardan kurtulamadıgımız için burdayız e ozaman emek verelım hem kendımi hem arkadaşlarımızı motive edelimki kilo vermek bizim için çocuk oyuncağı olsun
Zerosima bacım ben listeye gırebılıyormuyum 1 nısanda izine çıkmışım sanki
- Merhaba arkadaşlar benim kilom eksi 500 gr ile 89.2.. bayramı eksiyle tamamlamak hic yoktan iyidir. Haftaya boll eksiyle devam ederiz umarım
merhaba canım ben dilek bayramı eksiyle kapatman büyük başarı tebrik ediyorum seni
- Merhaba arkadaşlar benim kilom eksi 500 gr ile 89.2.. bayramı eksiyle tamamlamak hic yoktan iyidir. Haftaya boll eksiyle devam ederiz umarım
Merhabalar ben de bi bucuk aydir buralardayim kilo aldigim olmadi ama yerim de saydigim oldu baya okul baslayinca duzene girmesinden umutluyumiyi akşamlar hanımlar bugün pazara gittim bol bol yeşillik sebze aldım cephaneliğimi doldurdum yarından itibaren kilolarım la savaşmaya hazırım:) sabahda inşallah kalkıp sporumu yapıcam mümkün mertebe menümü paylaşırım, menü paylaşmakta çok işe yarıyor hesabını vermeyeceğin yiyeceği yemiyosun:)
selam arkadaşım inşallah almamışsındır. burda aktif olursan inan motivasyon kendiliğinden geliyor kaptanım@zerosima ayarlasın bu hafta kendi içimizde yarışalım motivasyonumuzu bak nasıl kazanıyoruz ozaman:)Hayirli bayramlar tekrardan bayramda kilo verememisimdir ama almadigimi da dusunuyorum eve ugrayamadigimdan kilodan bihaberim :) ama bakalim valla bende zor motivasyon saglayanlardanim
yazın bi düzensizlik oluyor nedense ben burda iki kere 80 den 67 düştüm amma burdan ne zaman koysam kilo alıyorum İnşallah bu sefer sizinde desteğinizle hep beraber hedefe ulaşıcazMerhabalar ben de bi bucuk aydir buralardayim kilo aldigim olmadi ama yerim de saydigim oldu baya okul baslayinca duzene girmesinden umutluyum
kaptanım başarıcam inşallah desteğinizleSana sonuna kadar güveniyorum cnmm başarırsınn hadi ha gayrettt
iyi akşamlar hanımlar bugün pazara gittim bol bol yeşillik sebze aldım cephaneliğimi doldurdum yarından itibaren kilolarım la savaşmaya hazırım:) sabahda inşallah kalkıp sporumu yapıcam mümkün mertebe menümü paylaşırım, menü paylaşmakta çok işe yarıyor hesabını vermeyeceğin yiyeceği yemiyosun:)
selam arkadaşım inşallah almamışsındır. burda aktif olursan inan motivasyon kendiliğinden geliyor kaptanım@zerosima ayarlasın bu hafta kendi içimizde yarışalım motivasyonumuzu bak nasıl kazanıyoruz ozaman:)
canikom tartılmadım birazdan tartılıuım iki haftayada beklerim bişey kalmamışFitt_anne Dilekiimmm baktım listeye dönme durumuna 458.etapta 66 kg ile ayrılmışsın 6 ayı tam doldurmamış oluyorsun 2 hafta sonra doluyor eğer aldığın kilo yüzde 5in üstündeyse o zaman girebilirsin listeye cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?