zerom ya kış daha iyi geliyo bana sanki yazın şişko kışın zayıf oluyorum :)Günaydın kızlar nasılsınız bakalımm hadi son bir gayret tatil rehavetinden yavaştan kurtulalım yazın veremediğimiz kilolardan sonbahar başında kurtulalım kışın zaten kalın giyiniyoruz iyice lahana olmayalım değil mi
vayy havanı yerim:) kaptanım bu haftada toplanalım haftaya güzel bi yarış yaparızBana her türlü yarış uyar biliyorsunn :)
günaydın kızlar az kalorili bol sporlu bir gün olsun inşallah.. bugun Bismillah diyorum planlı hedefli gidicem inşallah, bu sene şöyle bi avantajım var kız sabahçı okulun yanında yürüyüş alanı var onu bırakınca hergün yürümeyi planlıyorum
zerom ya kış daha iyi geliyo bana sanki yazın şişko kışın zayıf oluyorum :)
vayy havanı yerim:) kaptanım bu haftada toplanalım haftaya güzel bi yarış yaparız
spor sıcaksa çekilmiyor kışın yapılıyor ama, bizim okulda olunca çalışınca pek gelen olmaz bende pek gitmem oyüzden de diyette sabote olumuuoAy geeçn kış sanki bana da öyle geldi bence neden biliyor musun kışın daha iyi diyet spor yapılıyor en azından ben öyle :)
Haftada ortalama kac kilo verebiliyorsunuz ben su ana kadar en cok 1.5 verdim sanirim :)çocukların okul alışveriş yaptım bugun akşama da sporumu yaparsam baya hareket olmuş olacak benim için
planımı programımı yaptım 1ocakda hedef 62 şuan 77kilouum ekimin ortasına 70olmayı planlıyorum yerleşmeden veririm inşallah
canım valla asılınca ıkı ıkbucuk verırım 69 altına ınene kadar verılecek kılo azalınca yavaşlıyo vermem o yuzden yerlesmeden bu ay 7 kılo hedefleedımHaftada ortalama kac kilo verebiliyorsunuz ben su ana kadar en cok 1.5 verdim sanirim :)
bacısı sloganımdır Zahmet olmadan rahmet olmaz ,bence kahvaltını tostla gecırme yarım saat erken kalk yumurtayla peynırle bol yesıllıkle yap kahvaltını mumkun mertebe yemekhanedede pılavdan makarnadan uzak durup sulu yemegı tercıh et ,proteını sevmen cok guzel aksamıda tavuk etle yanında yogurtla kapatırsan cok guzel kılo verırsın ,bi kaç ay dişimizi sıkıcaz emek verıcez başka türlü olmuyor,ben dıyetteyken cok guzel kılo verırım çunku dıyet yapa yapa neyın yenmesı gerektıgını az bucuk öğrendım eğer bana uygun yemek yapıyosam yıyrum yoksa çocuklar için hamurişşi yaptıgım zaman üsenmiyorum haşlıyorum tavuk göğsumu yogutla salatayla yıyıorumOkullar da acilio ben normalde iki ogun yiyorum yazin ondan hep daha kolay kilo vermisimdir simdi kis okulda bi acikiyorum sabah ogle aksam hepsini yiyorum bir de ben kahvalti icin erken kalkamiyor kahvalti tostla gecio yemekhanede de guzel yemek varsa oooh gelsin kilolar :s var mi boyle bir yemek duzeni olan neler yapiyorsunuz asiriya kacmamak icin bir de ben salatayi cok sevmiyorum protein insaniyim o yizden bi corba alip bol salata yapip doyamiyorum cunku salatayi biritirekiyorum da :s
cips çok kaçırmadıysan memnun güzel su Nekadar içtindünkü menüm spor yok
sabah : haşlanmış yumurta ,peynir,domates,salatalık
akşam : 5 köfte,iki dilim kepek ekmeği ve bir kase yoğurt
misafir vardı akşamdan sonra çay yanına cips falan yedim malesef :s
Suyu dun saymadim ama ben 2 lt den az icmem uc de olmamis gibi geliyocips çok kaçırmadıysan memnun güzel su Nekadar içtin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?