tartıldım 77,6 80bekliyodum buna şükür
yıllardan diyetin kararların envayi çeşidini denediğim için bu konuda kendimi tanıuorum
1, spor yapmasam motive olmuyor kılo veremıuotum
iki, kahvaltı vazgeçilmezim o yüzden ayran detoks hariç detoks yapamam
3,iki öğün beslenmek bana göre değil hafif ama sık yemeliyim ki açlık krizleri olmason
4, yavaş ama az olsun mantığıda bana göre değil bir hafta sonrası tartıda eksi görmeyince motivasyon bozuluyor yeme krizine giriyorum, oyüzden mümkün mertebe kaçamak yapmak yok düzenli spor böyle olunca regl de bile eksi görürüm ben
5,takım halinde kilo verebiliriyorum arkadaşlarım aynı özeni göstermezsede motivem bozulur sil baştan başlamak zorunda kalırımonun çareside burda hep birlikte disiplinli düzenli bi şekilde güle oynaya kiloları vermek:)
çocukların okul alışveriş yaptım bugun akşama da sporumu yaparsam baya hareket olmuş olacak benim için
planımı programımı yaptım 1ocakda hedef 62 şuan 77kilouum ekimin ortasına 70olmayı planlıyorum yerleşmeden veririm inşallah
Okullar da acilio ben normalde iki ogun yiyorum yazin ondan hep daha kolay kilo vermisimdir simdi kis okulda bi acikiyorum sabah ogle aksam hepsini yiyorum bir de ben kahvalti icin erken kalkamiyor kahvalti tostla gecio yemekhanede de guzel yemek varsa oooh gelsin kilolar :s var mi boyle bir yemek duzeni olan neler yapiyorsunuz asiriya kacmamak icin bir de ben salatayi cok sevmiyorum protein insaniyim o yizden bi corba alip bol salata yapip doyamiyorum cunku salatayi biritirekiyorum da :s
dünkü menum
kahvaltı haşlanmıs yumurta,1 dılım beyaz peynır 4zeytın,bol yeşıllık salatalık domates,1dılım ekmek,agzım tatlansın dıye 1.çk bal:)
ara 1bardak tarcınlı sut 2 cevız
öğle 1kase sütlü keloggs meyvelı
akşam 1 tabak kurufasulye,1 kase nanelı pulbıberlı yogurt,salatalık domates ,bi kactane cin bibier turşusu
ara neskafe
2,5lt su 2 buyuk bardak kıraz saplı yeşıl cay
sprpor yapamadım
Günaydınn kızlar nasıl gidiyor ben biraz rahatsızım boğazımdan mahfetti benii bu havalara dikkat etmek gerek :)
sorma bacım ya bazı dönem midem resmen dipsiz kuyu dünyaları yiyorum gerçekten :)11 kg almışın kız dünyayı mı yedinnNeysee sen bu azminle 3 haftada atarsın o 11 kg mı
geçmiş olsun canım bende çocuklar dan korkuyorum hasta olacaklar diye gündüzleri sıcak akşam birden seriliyor hava dikkat etmek lazımGünaydınn kızlar nasıl gidiyor ben biraz rahatsızım boğazımdan mahfetti benii bu havalara dikkat etmek gerek :)
öğretmensiniz galiba kaçıncı sınıf.. veliler okul başlayınca öğretmen seçme telaşında iyicene suyu çıkmış ay ben bunu seçmedim şunu seçtim biri der müdür yolladi biri der millieğitimde torpilim var eğer öğretmenlerin veliler seçme şansı olsaydi çoğunu almazdı kesinlikle. dün okulun ilk günü 1.sınıf bırakıp gitti çoğu bana ters geldi o çocuk daha alışamadı güvende hissetmezken, bi iki saat sonra gönderir öğretmen diye beslenme koymamışlar Hiçmi düşünmediler bu çocuk acıkmazmı diye ben aldım kek süt tarzı şeyler kıyamam kuzucuk daha onlarhava bir sıcak bi soğuk olunca insan kolay hasta oluyo valla. benim okul başladı bugün direkt yoğun yoğun girdik maratona bakalım sporu akşamlarımda güzel bi yere yerleştirip devam edersem yemek konusunda çok sıkıntı yaşamıcam gibi duruyo şuan :)
hava bir sıcak bi soğuk olunca insan kolay hasta oluyo valla. benim okul başladı bugün direkt yoğun yoğun girdik maratona bakalım sporu akşamlarımda güzel bi yere yerleştirip devam edersem yemek konusunda çok sıkıntı yaşamıcam gibi duruyo şuan :)
sorma bacım ya bazı dönem midem resmen dipsiz kuyu dünyaları yiyorum gerçekten :)
amma dediğim gibi şu okulda düzene girsin kurtulacak en kısa zamanda
günaydın herkese dün okulda kızın başındayım tüm akşamda misafir ugrayamadim, diyette şaştı çok yemedim ama düzensiz oldu tüm gün eti form ve sütle durdum yoğunluğu atayım rutine girsin hayat sporda başlıyacam inşallah
geçmiş olsun canım bende çocuklar dan korkuyorum hasta olacaklar diye gündüzleri sıcak akşam birden seriliyor hava dikkat etmek lazım
öğretmensiniz galiba kaçıncı sınıf.. veliler okul başlayınca öğretmen seçme telaşında iyicene suyu çıkmış ay ben bunu seçmedim şunu seçtim biri der müdür yolladi biri der millieğitimde torpilim var eğer öğretmenlerin veliler seçme şansı olsaydi çoğunu almazdı kesinlikle. dün okulun ilk günü 1.sınıf bırakıp gitti çoğu bana ters geldi o çocuk daha alışamadı güvende hissetmezken, bi iki saat sonra gönderir öğretmen diye beslenme koymamışlar Hiçmi düşünmediler bu çocuk acıkmazmı diye ben aldım kek süt tarzı şeyler kıyamam kuzucuk daha onlarakşam çıkışında birinin Anası gelmemiş çocuk da çıkmış gitmiş yazık öğretmen idare aramadıkları yeri kalmadı.. ne biliyim ya Rabbim her kese idrak edebilme yeteneği versin:)
öğretmeniyle velisiyle Rabbim iyi insanları karşımıza çıkarsınİşte her insan öğretmen olamıyor malesef biz kardeşimin 1.sınıfında neler çektik büyük bir hevesle başladığı okul hayal kırıklığı oldu ve okulu değiştirdik 1.sınıfta hiç okula gidemediği için özel öğretmen tuttuk okumayı çözsün diyee şimdi çok şükür biraz daha iyi gibi 5.sınıf oldu ama hala korkuyor zorla gidiyor biraz okula
regl dönemindeysen oda iştahını açar ama her kaçamak geriye götürüyor bizi keşke ekmek arası yerine kahve meyve ile bastırmaya çalışsaydınyok ben üniversite öğrencisiyim tıp okuyorum ama o yüzden çok yoğun . vala iki gündür okul başladı mı benim iştihaım açılıyor doymuyorum dün bugündür bi yedim bi yedim öğle yemeği yiyorum mesela gayet uygun sağlıklı iki saate acıkıyorum ben .çok yorulduğumda çok acıkıyorum ben nasıl kendimi doyurcam bilmiyorummelesa dünün menüsü
sabah : bi kutu süt
öğlen : mantar çorbası
kuru fasülye
yoğurt
akşam : fettucini tavuk
sonra hayvan gibi acıkıp beyaz ekmekten çeyrek ekmek vardı sanırım sandviç yaptım kendime çünkü doymuyorum olmuyo akşamları acıkıyorum birden . bir de bugün kek falan yedim öğle yemeğinden 20. dk sonra okul varken çok zor gelio bu diyet işi
daha 12 günüm var reglime aslında :s off bakalım yarın karın açlığı hissetsem bile yememeye çalışcam aç olduğumdan da değil ama midemi bomboş aç hissediyorum yemekten sonra bileregl dönemindeysen oda iştahını açar ama her kaçamak geriye götürüyor bizi keşke ekmek arası yerine kahve meyve ile bastırmaya çalışsaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?