• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Gunaaydin. Cook uykum var:) 77.9daydim. Bu sabah 76.5 geldim.
Yavastan yavastan pantolonumda cok hafif potluk oluyor.kilo okdr degismesede spordan dolayi bedenim degisiyor sanirim. 29beden kot tam iyi geliyor.30 da potluk oluyor. 28 bedene girmek dilegiyle:)
Harikaaa :) hem belki yağ kütlen azalıp kas kütlen artıyordur:KK37: önemli olan rakamlardan ziyade ideal görüntü ve sağlığa kavuşmak :)

Günaydın kk kadınları :) vaktim varken hemeeen kilo bildirimi yapayım ... geçen cuma 84.4 tü bu haftaa bir de baktııııım ne göreyimmm:halay:82.4 :KK73:evet öyle görünüyor bu hafta hasta olmam da etkilemiş olabilir pek iştahlı sayılmam bu ara:KK43: bi de verecek kilo çok olunca başta metabolizma bi güzellik yapıyo heralde :KK6:
Tebrik edeeeerimmmmmmmm:KK76:muthis olmusssss. Canim hastaligin gecti mi iyilestin mi

teşekkür ederim kızlar desteğiniz için ama bu kez başaracam inşallah herkes görecek ben sanki bu kiloları yiyerek almışım gibi davranıyor ikinci çocuğumu doğdum ve hamilelikte aldığım kilolar ve bi türlü vermeyi başaramadım ama bitti artık o karamsar günler özgüvenimi de beni de üzemeyecek biliyorum aslında oda beni teşvik etmek için yapıyor ama kırarak yapıyor maalesef neyse ya öyle işte ne biliyim

Bazen nasıl ifade edeceklerini bilmeyip kırabiliyorlar bu erkeklerden çok bişey beklememek gerek sen kendine güven eminim başarırsınn

İyi akşamlar kızlar :) menümü yazıp hemen kaçıyorum
Sabah aç karnına ılık limonlu su
07.00 1 yumurtalı peynirli omlet 1 dilim tambuğday ekmeği şekersiz açık çay
12.15 1 kase mercimek çorba 1 elma
Akşam 2 ceviz ve 1 tabak meyve (armut, elma,portakal ) bitki çayı bol su ...

Akşam çok aşırı şeker yüklemesi gibi olmuş meyve şeker çünkü cnm diğerleri güzel olmuş umarım bugün sonucun güzel gelir

Bugünkü menüm menü de sayılmaz ya gerçi
Sabah: domates salatalık vs yani yeşillik yedim hep
Öğlen: bi tabak salata üç dilim peynir
Akşam: üç tane ceviz bi dilim kek

Bu kadar yedim saçma bi menü oldu ama bugünde böyle işte

Yani aslında akşam kek yerine daha doyurucu bişeyler olabilirdi neyse bugün dikkat edersin artık cnm

Günaydın kk kadınları :) vaktim varken hemeeen kilo bildirimi yapayım ... geçen cuma 84.4 tü bu haftaa bir de baktııııım ne göreyimmm:halay:82.4 :KK73:evet öyle görünüyor bu hafta hasta olmam da etkilemiş olabilir pek iştahlı sayılmam bu ara:KK43: bi de verecek kilo çok olunca başta metabolizma bi güzellik yapıyo heralde :KK6:

Ooo maşallah cnmm:nazar:

Gunaaydin. Cook uykum var:) 77.9daydim. Bu sabah 76.5 geldim.
Yavastan yavastan pantolonumda cok hafif potluk oluyor.kilo okdr degismesede spordan dolayi bedenim degisiyor sanirim. 29beden kot tam iyi geliyor.30 da potluk oluyor. 28 bedene girmek dilegiyle:)

Harikasın cnm maşallah :nazar:

Harikaaa :) hem belki yağ kütlen azalıp kas kütlen artıyordur:KK37: önemli olan rakamlardan ziyade ideal görüntü ve sağlığa kavuşmak :)

Kesinlikle buna katılıyorum bende düzenli spora başlayacağım bazı planlarım var onları halledip düzenli yaşama geçeceğim herşeyi rayına oturtmak adına :)

Veee bi güzel haber de bendennn 86.7 idim geçen hafta bu hafta 84.6 olmuşummmmmm :halay: oleyyyyyyyy üstelik Regl olmama rağmen bu şekildeee çok mutluyummmm sizleri de tebrik ederim kızlar süpersiniz :KK54:

***3.takım 492.etap yeni üye listesi***

Mely30: (84,4/82,4/2/%2,37) yeni üye başl trh 08.11.2016 başl kg 86 hedef kg 56
chemistry_eng: (77,9/76,5/1,4/%1,80) yeni üye başl trh 11.11.2016 başl kg 77,9 hedef kg

***3. Takım 492.Etap***

maruuram: (65,6///%)
betnaz: (86,7///%) geçen hafta bildirimde bulunmadı yüzdesi 2'ye bölündü

3.Takım ortalaması : %

***3. Takım 492.Etap***

maruuram: (65,6///%)
betnaz: (86,7/84,6/2,1/%1,21) geçen hafta bildirimde bulunmadı yüzdesi 2'ye bölündü

3.Takım ortalaması : %

Veee bi güzel haber de bendennn 86.7 idim geçen hafta bu hafta 84.6 olmuşummmmmm :halay: oleyyyyyyyy üstelik Regl olmama rağmen bu şekildeee çok mutluyummmm sizleri de tebrik ederim kızlar süpersiniz :KK54:

Sende harikasın cnm maşallah güzel kilo vermişsinn :nazar:

Tebrikleeeer:KK5: çok daha iyi olacak inşallah

Tebrik ederiiiiim:KK76:hic bir tatli hic bir hamur isi bizi yildiramaz M Mely30 betnaz betnaz En Büyük KKEn Büyük KK:KK49:

Böyle güzel bir güne hemen kahvaltımı yazayım :) uyanınca limonlu ılık su
07.00 1 haşlanmış yumurta 1 kk beyaz peynir maydanoz domates 1 dilim ekmek 1 çk bal zencefil karışımı açık şekersiz çay :kk77: zencefili sevemiyorum ama boğazıma iyi geliyor balla:(

Back
X