Merhaba
Bahsedeyim canın yaş 29 30 a az kaldı kilo 88.2 boy 159 hedef 55 hep kiloluydum ama evlendigimden bu yana yani 11 ayda 10 kilo aldim ne yazık ki. şimdi diyete başladım bu yaza incecik girmek istiyorum
Dün misafir vardı bayanlar tekrar giremedimöğle menüm 1 tabak karnabahar yemeği ve 1 kase yayla çorbası
Akşam da 4 yk tavuk sote ve salata yedim (dünkü menüm)
1 saat yürüyüş yaptım su zaten en az 2 lt içiyorum :)
Merhaba kizlar.dun hic giremedim nete.sehir disibdan arkadaslrm geldi.gec saatlere kdr disaridaydm.sureklide disarda yedk.
Sabah
1 haslanms yumurta
1 peynir
4 zeytin
1 salatalik
2 salam
Cok az tel peynir
Zorla 1 tane pisi yedm
Oglen yok
Aksama dogru
Disarida diyet mix die bi markanin kuruyrmisini gordm.onu yedm.tahilli kucuk bi biakuvi buldm onu yedm.
Aksamda
Salata ve zeytinyaglilri yedm masada kucuk porsiyonlrla
2litre su ictm
10bin adim attim
Asiri yorgunum cnku gec yattim.ve simdi kalktm
Sabah(sabahta denemez 1de kahvalti yaptik)
Peynir
4 zeytin
Salatalik maydonoz
Yagsiz tavada yumurta
Yarim patates ve kirmizi tatli biberi yagsiz sekilde tavada kavurdm
Sekersiz cay
1litre su
Aksam
Brokoli yerim diye dusunuyorum
Suyu 2litreye tamamlarim
Spor olarakta
10dk eliptik
15dk yatay bisiklet
10dk kosu bandi
10dk leslieden ogrendim bacak hareketleri ve esneme
Veeeee tabiki bir suru ev isi yaptim haftasonu oldugu icin.
Hemen menümü yazayım bayanlar :)
Uyanınca 1 bardak limonlu ılık su
8.30 gibi kahvaltı 2 kk beyaz peynir , 5 yeşil zeytin, 1 dilim tambuğday ekmeği , 2 ceviz,yeşillik ,domates
13.00 gibi 1 kase yoğurt 1 elma
16.30 tonbalıklı salata ve fırında patates 1 orta boy yemişimdir:)
Kızlar akşam yemegim 5 köfte
1 domates
3 yk bulgur pilavı
2 yk yogurt
Kizlar her gun şu hani basenlerim eridi gitti diye bir baslik var ya.o hareketi yapalim mi.ben bazi sabahlar uyandigimda yapiyorum.eger sizde tamam derseniz.birbirimizi kontrol ederek ilerlemis oluruz.
Olabilir yapabiliriz ama benim sorun göbekte maalesef sezeryan ile Doğum yaptım iki çocuğumuda o yüzden
Bugünkü menüm
Sabah:bir bardak neskafe
Öğlen: bir tabak salata ve üç dilim peynir
Akşam: yine salata
Ama bi kaçamak var birazcık cips yedim
Günaydın kızlar
Kahvaltım
1 haşlanmış yumurta
4 zeytin
Kibrit kutusunun yarısı kadar peynir
1 bardak şekersiz çay
Kızlar cuma günü ben kılı hesaplami nasıl yapıcam yüzdesi falan aliniyormus
Teşekkür ederim canımŞu şekilde oluyor cnm
geçen haftanın kilosu - bu haftanın kilosu
çıkan sonuç x 100
Çıkan sonuç / geçen haftanın kilosu
Bu şekilde hesaplanıyor yani örneğin sen 88,2 ile başlamışsınn cuma diyelim ki 1 kg verdin 87,2 örnek alalım
88,2 - 87,2 = 1
1 x 100 = 100
100 / 88,2 =1,133786... diye devam ediyor yuvarlak olarak 1,13 alıyoruz bu kadar :)
canım kaptanımmmm :) bende diyordum pazartesi bir sesleniyim nerelerdesin diye :) sınavın nasıl geçti. kpss işini ben mayısta atlattım :) artık kadroların açıklanmasını bekliyorum.bir yandan da özel sektör devam ediyorum.Günaydınn kızlar nasıl gidiyor bakalım ben 10 gündür bir baş ağrısı ile uğraşıyorum ki sormayınn stresten olsa gerek bu aralar niyeyse herşeye takılıyorum inş en kısa zaamnda normal düzene döneceğim sınav kaygısını atlattım dün çok şükürr arkadaşımda yoğun bakımda hala uyanmadı o da açarsa gözlerini belki düşünceler hafifler rahatlarım bende :)
Haftasonu yoğunluğu tatlım oluyor böyleMerhaba cnm ne güzel kaptanım demi anca gelebildimm :)
bence gayet güzel olmuş. :)Sizlere öğle yemegimi sunuyorum yorumlarınızı bekliyorum yol arkadaşlarım
1 kase Şehriye çorbası
1 porsiyon barbunya yemeği
1 küçük dilim tadimlik kavun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?