Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Bahsedeyim canın yaş 29 30 a az kaldı kilo 88.2 boy 159 hedef 55 hep kiloluydum ama evlendigimden bu yana yani 11 ayda 10 kilo aldim ne yazık ki. şimdi diyete başladım bu yaza incecik girmek istiyorum

Merhaba cnm hoşgeldinn boyumuz hemen hemen aynı istedikten sonra vazgeçmedikten sonra pes etmedikten sonra başarılmayacak hiç bişey yok :)

Günü güzel bitirmişsin tatlımm

Kızlar cuma günü ben kılı hesaplami nasıl yapıcam yüzdesi falan aliniyormus

Hazır godalar aslında iyi olmuyor ama dışarda olunca el mahkum napıcan güzel olmuş bence

Gayet güzel

Menü güzel beğendimm

Kizlar her gun şu hani basenlerim eridi gitti diye bir baslik var ya.o hareketi yapalim mi.ben bazi sabahlar uyandigimda yapiyorum.eger sizde tamam derseniz.birbirimizi kontrol ederek ilerlemis oluruz.

Grupça güzel bir ilerleme olabilir tabiki tatlım

Kızlar cuma günü ben kılı hesaplami nasıl yapıcam yüzdesi falan aliniyormus

Şu şekilde oluyor cnm

geçen haftanın kilosu - bu haftanın kilosu

çıkan sonuç x 100

Çıkan sonuç / geçen haftanın kilosu

Bu şekilde hesaplanıyor yani örneğin sen 88,2 ile başlamışsınn cuma diyelim ki 1 kg verdin 87,2 örnek alalım

88,2 - 87,2 = 1
1 x 100 = 100
100 / 88,2 =1,133786... diye devam ediyor yuvarlak olarak 1,13 alıyoruz bu kadar :)

Günaydınn kızlar nasıl gidiyor bakalım ben 10 gündür bir baş ağrısı ile uğraşıyorum ki sormayınn stresten olsa gerek bu aralar niyeyse herşeye takılıyorum inş en kısa zaamnda normal düzene döneceğim sınav kaygısını atlattım dün çok şükürr arkadaşımda yoğun bakımda hala uyanmadı o da açarsa gözlerini belki düşünceler hafifler rahatlarım bende :)

Teşekkür ederim canım

canım kaptanımmmm :) bende diyordum pazartesi bir sesleniyim nerelerdesin diye :) sınavın nasıl geçti. kpss işini ben mayısta atlattım :) artık kadroların açıklanmasını bekliyorum.bir yandan da özel sektör devam ediyorum.
inşallah açacak gözlerini canım. Allah yardım etsin ona ve sevdiklerine.

Sizlere öğle yemegimi sunuyorum yorumlarınızı bekliyorum yol arkadaşlarım
1 kase Şehriye çorbası
1 porsiyon barbunya yemeği
1 küçük dilim tadimlik kavun

merhaba kızlar
sabah
1 uno denge
1 kk peynir
4 y.zeytin
2 salatalık

öğlen
1 büyük köfte
şehriye çorbası
yogurt
2 çatal spagetti

1 litre su içtim.

2litreyi tamamlıcam.

bir de eliptiğe başlamayı düşünüyorum.

yapıp faydasını gören var mı. valla ben dün 10 dk yaptım.bacağımda hissetmediğim yer kalmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…