Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Bende özeldeyim aslında kamuya girme gibi bir çabam yoktuda biraz ısrarlara göre girdim sınava hakkımıza hayırlısı ben 7 yıldır özeldeyim 5 yıldır şimdiki işyerindeyim rahatım bir sıkıntım yok şşükür iş konusunda :)

İnş cnm bir açsaydı gözlerini daha genç işte 10 gün oldu aklımız onda

Eliptip çok iyi diye bana önerdikleri için almıştım düzenli kullanınca faydası oluyor tabi

Çok geçmiş olsun kaptanımm inşallah herşey düzelir hayatındaki

Hayırlısı olsun kaptanımm. İnşallah KPSS hayırlı ise o olsun yoksa da şimdi işinde başarılı ol ve şu KPSS belasına çalışan herkese rabbim emeğinin karşılığı versin bizzat kendimden biliyorum yani çok zor çok bu arada arkadaşında inşallah en kısa zamanda gözlerini açar ya rabbim kimseye öyle kötü acılar vermesin

Aminn cnm hangisi hayırlısı ise o olsunn inşallah :)

Aminn cnm kimseye vermesin acı olaylar

Merhaba kizlar

Aksam karni yarik ve 2 kasik pilav ve ulkemizin vazgecilmez bu ikilinin 3.su olarak cacik yedim tabiki:)))))

Bi mutsuzluk var uzerimde.hevessizim.sanirim cikolata yemeyeli 3hafta olacak.sekerin tadini mi unutcam napcam bilemedim:)

Akşam Yoğurtlu brokoli biraz mantı birazda taze fasulye yedim kızlar ve kaçamak yaptım 3 çatal Revani yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…