canım kaptanımmmm :) bende diyordum pazartesi bir sesleniyim nerelerdesin diye :) sınavın nasıl geçti. kpss işini ben mayısta atlattım :) artık kadroların açıklanmasını bekliyorum.bir yandan da özel sektör devam ediyorum.
inşallah açacak gözlerini canım. Allah yardım etsin ona ve sevdiklerine.
Haftasonu yoğunluğu tatlım oluyor böyle
Sizlere öğle yemegimi sunuyorum yorumlarınızı bekliyorum yol arkadaşlarım
1 kase Şehriye çorbası
1 porsiyon barbunya yemeği
1 küçük dilim tadimlik kavun
merhaba kızlar
sabah
1 uno denge
1 kk peynir
4 y.zeytin
2 salatalık
öğlen
1 büyük köfte
şehriye çorbası
yogurt
2 çatal spagetti
1 litre su içtim.
2litreyi tamamlıcam.
bir de eliptiğe başlamayı düşünüyorum.
yapıp faydasını gören var mı. valla ben dün 10 dk yaptım.bacağımda hissetmediğim yer kalmadı
Çok geçmiş olsun kaptanımm inşallah herşey düzelir hayatındakiGünaydınn kızlar nasıl gidiyor bakalım ben 10 gündür bir baş ağrısı ile uğraşıyorum ki sormayınn stresten olsa gerek bu aralar niyeyse herşeye takılıyorum inş en kısa zaamnda normal düzene döneceğim sınav kaygısını atlattım dün çok şükürr arkadaşımda yoğun bakımda hala uyanmadı o da açarsa gözlerini belki düşünceler hafifler rahatlarım bende :)
Güzel Can'ım sağlıklı bi menüSizlere öğle yemegimi sunuyorum yorumlarınızı bekliyorum yol arkadaşlarım
1 kase Şehriye çorbası
1 porsiyon barbunya yemeği
1 küçük dilim tadimlik kavun
Hayırlısı olsun kaptanımm. İnşallah KPSS hayırlı ise o olsun yoksa da şimdi işinde başarılı ol ve şu KPSS belasına çalışan herkese rabbim emeğinin karşılığı versin bizzat kendimden biliyorum yani çok zor çokBende özeldeyim aslında kamuya girme gibi bir çabam yoktuda biraz ısrarlara göre girdim sınava hakkımıza hayırlısı ben 7 yıldır özeldeyim 5 yıldır şimdiki işyerindeyim rahatım bir sıkıntım yok şşükür iş konusunda :)
İnş cnm bir açsaydı gözlerini daha genç işte 10 gün oldu aklımız onda
Çok geçmiş olsun kaptanımm inşallah herşey düzelir hayatındaki
Hayırlısı olsun kaptanımm. İnşallah KPSS hayırlı ise o olsun yoksa da şimdi işinde başarılı ol ve şu KPSS belasına çalışan herkese rabbim emeğinin karşılığı versin bizzat kendimden biliyorum yani çok zor çokbu arada arkadaşında inşallah en kısa zamanda gözlerini açar ya rabbim kimseye öyle kötü acılar vermesin
Ara öğünüm Türk Kahvesi (orta) oldu kızlar
Teşekkür ederim tatlişimAfiyet olsunn cnm
Gayet normal, hele de calisyorsanAynen özellikle pazar günleri pek gelemiyorum ben
Bebiş nasılsın, gidiyor mu kilolarTeşekkür ederim tatlişim
Gecen hafta pazartesi başladım canım dün 1 kilo gitmişti :)Bebiş nasılsın, gidiyor mu kilolar
Oyy maşallah, harikaGecen hafta pazartesi başladım canım dün 1 kilo gitmişti :)
Rabbim devamını getirmemiz nasip etsin insaĺlahOyy maşallah, harika
Ammiinn inşallahRabbim devamını getirmemiz nasip etsin insaĺlah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?