Can'ımm sakın bırakma hayır çok süper bişey 3 hafta devam etmek beyinin alışkanlıkları değişmesi 21 gün sürermiş bak 21 gün olmuş şakın bırakma hep birlikte başaracazMerhaba kizlar
Aksam karni yarik ve 2 kasik pilav ve ulkemizin vazgecilmez bu ikilinin 3.su olarak cacik yedim tabiki:)))))
Bi mutsuzluk var uzerimde.hevessizim.sanirim cikolata yemeyeli 3hafta olacak.sekerin tadini mi unutcam napcam bilemedim:)
Olsun Can'ım arada olur bol su iç ki metebolizma çabuk eritsin :)Akşam Yoğurtlu brokoli biraz mantıbirazda taze fasulye yedim kızlar ve kaçamak yaptım 3 çatal Revani yedim
Teşekkürler :) burası gerçekten benim için çok motive edici oluyorGecmis olsun canim. Insallah saglikli bir sekilde vereceksin kilolari.hepberaber
Gayet normal, hele de calisyorsan
Rabbim devamını getirmemiz nasip etsin insaĺlah
Merhaba kizlar
Aksam karni yarik ve 2 kasik pilav ve ulkemizin vazgecilmez bu ikilinin 3.su olarak cacik yedim tabiki:)))))
Bi mutsuzluk var uzerimde.hevessizim.sanirim cikolata yemeyeli 3hafta olacak.sekerin tadini mi unutcam napcam bilemedim:)
Ammiinn inşallah
Kız siz akşam tam Menü paylaşmıyor muusunuz butun olarak
Akşam Yoğurtlu brokoli biraz mantıbirazda taze fasulye yedim kızlar ve kaçamak yaptım 3 çatal Revani yedim
Bugünkü menüm
Sabah: üç dilim peynir iki dilim ekmek
Öğlen: bir büyükçe armut bi neskafe
Akşam: iki dilim kek
Kızlar benim çok az yememin sebebi kilo verememem yani diyetisyene gitmedim ama metabolizmamda bi sorun olduğuna Eminim sizin gibi yesem asla veremiyorum sabit kalıyorum o yüzden böyle yani menüm
Teşekkürler :) burası gerçekten benim için çok motive edici oluyor
Selam kızlar dün telefonu evde unutmuşum gece 12 ye kadar ayrı kaldıkdeğişik bi gündü yorucu . ..hemen menümü yazayım sabah 07.00 1 haşlanmış yumurta 1 kk dil peyniri 4 yeşil zeytin 1 dilim tambuğday ekmeği
Öğlen 12.15 patlıcan yemeği 5 yk kadar 1 kase yoğurt
Akşam 19.00 1 kase yayla çorbası 3 köfte
Pazar günü 2 saat yürüdüm ama dün spor yapamadımsuyu artık yazmıyorum bile o konuda sünger gibiyim
Teşekkür ederim :) evet biraz sabırsız davranıyorum bu ara sanki 3 ayda aldım bu kiloları hemen vermek istiyorum :)Oo menünü beğendim bugün yaparsın spor sende cnm ne olacak :) sadece 5-10 dk nı ayırmak bile yetiyor inan ben mesela sabahları 10 akşamları 10 toplamda 20 dk kadar spor yapıyordum günlük
Günaydın kızlar
Kahvaltı
1 dilim çavdar ekmeği
6 zeytin
3 çatal lor
4 çatal yoğurt
Yarım dilim salam
Gunaydin gunaydin gunaydiiiiin:) diyetisyenden ciktim.tahlillerimi verdm.liste verdi.kontrol zamanimda da tahlillerimi degerlendirck.ise gitcem die acele ettik biraz.10aralikta 74 kilo olms bir sekilde bekliyorm seni dedi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?