Kizlar ekmek olarak tam bugday cavdar fln tavsiye etti.ama hazirlarini degil.
Corba kalori demektir dedi.1kepceden fazla icme dedi.hani mercimek corbasini falan kastetmiyorm tbi ddi.birde salataya havuc koyma dedi.
Teşekkür ederim :) evet biraz sabırsız davranıyorum bu ara sanki 3 ayda aldım bu kiloları hemen vermek istiyorum :)
Teşekkür ederim tatlişimGüzel başlamışsın canımm
Allah kolaylık versin canımHaftanın 6 günü çalışıp 1 gün tatilim var o da genelde dışarda ya da temizlikle geçiyor sıra braya gelmiyor :)
Aslında grupta çekişme olsa daha aktif olunur sankiNormalde paylaşıyoruz ama bu şekilde grup daha aktif gidiyorr takipte edebiliyorum şimdilik böyle gidiyoruz :)
Kizlar iyiki gelmisim buraya.bana yalniz olmadigimi hissetiriyorsunuz.hepinize cok ama cok tesekkur ederim
Allah kolaylık versin canım
Aslında grupta çekişme olsa daha aktif olunur sanki
Kızlar öğle yemegim
1 kase mercimek çorbası
2yk Şehriye pilavı
1 adet Baget
Azıcık üzüm
Bilemiyorum ki aslında ikili olarak 2 grup birbiriyle rakip olabilir böylece aktif olunca daha çok yarışmacı gelirŞu an grupta 3 kişi var kimle çekiştireyim ki yoksa güzel olur yarışsak falan başka bir grupla mı yarışsak acaba
Bilemiyorum ki aslında ikili olarak 2 grup birbiriyle rakip olabilir böylece aktif olunca daha çok yarışmacı gelir
3 olmasada 2 oluyor canimAfiyet olsunn cnm güzel gidiyor su ne alemde :)
Aynen, yavaş yavaş ortam oldukça katılım daha da artarO zaman öyle yapalım en azından şimdilik biraz daha aktiflik sağlanır
3 olmasada 2 oluyor canim
Aynen, yavaş yavaş ortam oldukça katılım daha da artar
Tşk ederim ilgilendiğin için valla bende şevklendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?