Tüzüğü karistiramiyorum canım ben yaa elmayı illa tüm yicemAfiyet olsunn cnm içine bir de elma doğrayıp tarçın atsaydın metabolizmayı çok iyi çalıştırıyor :)
Her zaman olduğu gibi farkimi belli etmişim en kilolu benim
3. TAKIM 493. ETAP HEDEF LİSTESİ
mely30 --->82,4 --->
chemistry_eng ---> 76,9 --->
betnaz ---> 84,6 --->
maruuram ---> 65,6--->
cylnslymn ---> 88,2 --->
Oturduğu yerden mutlaka onları yapıcam canım sagol
Tatlıya
Tüzüğü karistiramiyorum canım ben yaa elmayı illa tüm yicem
Her zaman olduğu gibi farkimi belli etmişim en kilolu benim
Listesi ister misiniz kızlar resim yolluyayim mi
Evet canım diyet listesiNe listesi cnm diyet listesi mi
Geçirdim tabii ama ne yapayım kendimi çaya vurdum çay kaşığının ucuyla atıyorum şekeri bu arada :)Akşama doyurucu oldu mu cnm sonrasında açlık krizleri geçirmedin mi :)
Olur tatlım bana uyar hedef 70 şimdilik amaaaCancağızım ikimiz mi yarissak kilolar yakın boy uzak idare ederiz artık. kaç kilo olmak istiyorsun?
Yaaa Can'ım öyle demeee ben yaklaşık iki aya yakındır buradayım ve ilk 90 kiloydum bak şimdi öyle böyle derken 85 e düştüm yani Şen'de yapacaksın merak etme birlikte başaracaz tatlişkom moral bozmak yok süperiz biz harikayız daha da güzel olucaz Zafer bizim olacak ve herkes bu zafer sonucunda aaaa ne olmuş sana böyle vaavvvv diyeceklerHer zaman olduğu gibi farkimi belli etmişim en kilolu benim
Ewetttt ben istiyorum canımmmListesi ister misiniz kızlar resim yolluyayim mi
Bende insülin direnci çıktı diyetisyene gitmeden kilo veremiyordum. bende yardım almaya başladım teyzem gittiğim doktora 40 kiloya yakın verdi bende o doktora gitmeye başladım
Gittiğim doktor izmirde ben burdur da yaşıyorum ocak ayına kadar bu listeyi yapıcam her ay gidemem çünkü ocakta gidince yine kontrol edicek tekrardan liste verecek
Kızlar ara öğünümü yazmayı unuttum
10.30 da 10 badem
Geçirdim tabii ama ne yapayım kendimi çaya vurdum çay kaşığının ucuyla atıyorum şekeri bu arada :)
Olsun bişey olmaz sen sağlıklı zayıflıyorsun güzel menü benceKızlar öğle yemegim
1 kase Şehriye çorbası
Yarım porsiyon makarna
Yarım porsiyon mantar
1 kase cacık
Keşke makarnaya yemeseydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?