Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Diyet listen kizlar

Eklentiler

• 2016-11-23 12.42.37.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 37
Bir kaç gündür bende öyleyim birinin kafama vurması lazım

Gel ben vurayımm

İpincecik zapzayıf olacaksınn yemekleri unut buna motive ol canın kaçamak mı istiyorr aklına çok şişko olduğuunu getir ya zayıflayamazsam diye düşün :)

sabah:
Uyanınca 2 bardak su 1 kuru kayısı

1 kk peynir
salatalık maydonoz
1 haşlanmış yumurta
şekersiz çay

öğlen:
4 köfte yanında 2 kaşık kdr haşlanmış patates vardı
salata
1kepçe mercimek çorbası
yogurt

8 bardak su içildi.

Akşam:
kayınvalideme gidicem oyüzden menüyü bilmiyorum.ama kızartma gibi şeyler olursa sadece salata yiyebilirim.

Doktorum çorba yersen ekmek yeme , ekmek yersen çorba içme dedi.

sabahleyin uyanınca bacaklarımı doksan derece kırıp yanlara 20şer açtım kapadım.bide yukarı doğru yaptm.

tabloyu nasıl dolduruyoruz kaptanım. :)

Bende 44 beden giyiniyorum ve 38 beden olucam o büyük adımdan bende atmak istiyorum

Ben 46 beden giyiyorum alt kısmıma üst tarafta 42-44 giyiyorum bende artık 38 beden olmak istiyoruuuuummmmm

Umutsuz olmak yok canlar. Bnimde bedenden bedene degisiyo. M beden giyiyorm.bazen bazi kaliplarda L oluyor. Ama alt tarafta 38lik bi kadin degilim.acikcasi genelde kot giydigim icin kot bedenimi daha iyi biliyorum. Ama kumastada 40 giyiyordm en son. Hedefim 28 beden kot giymek. Ve kumas elbise alirken 38 beden istemek. Ayyyyyy nolur:)

Güzel menü cnm

tabloyu nasıl dolduruyoruz kaptanım. :)

Alıntıla yapıyorsun başlarda msj dışı quote falan yazıyor onları siliyorsun kendi adının olduğu yerde hangi günün menüsünü paylaşmışsan noktayı dilip bir tane yemekli emoji ekleyebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…