Teşekkür ederim canımgeçmiş olsun canım Allah şifa versin..
Burdayımmm :) bu hafta çok yoğun geçiyor sürekli annem rahatsız bu kez de...geçmiş olsuna gelenler akrabalar filan . ..kendi başıma kalamadım ki bugünlerde
ivit yaptım :)))) menü yazmıcaz dimi :)
ivit yaptım :)))) menü yazmıcaz dimi :)
Sağol canım kaptanımGeçmiş olsun cnm
Sağol canım kaptanım
tamam alıntıyı silcem ve sadece emoji koycam. peki menülerimide domates salatalık peynir diye yazcam mı :) ay kaptanım ya çok anlayışlısın sabırlısın. tişikkirlir :)kız yapmışın ya :) ama alıntı yerleri silmemişsin alıntılanmış msj
Menümü yazayım bu arada . ..
Sabah 1 elma yedim çünkü işe geç kaldım
Öğlen 12.15 1 kepçe mercimek çorbası , 1 kase salata ve kapuska
Akşam 18.00 1 büyük kase tonbalıklı salata,1 armut, 1 dilim tambuğday ekmeği yiceeem :) arada 2 sade Türk kahvesi içtim su 2.5 litre akşama kaçamak yaparsam yazarım :) spor olarak da yarım saat yürüdüm
tamam alıntıyı silcem ve sadece emoji koycam. peki menülerimide domates salatalık peynir diye yazcam mı :) ay kaptanım ya çok anlayışlısın sabırlısın. tişikkirlir :)
Canımm çok geçmiş olsun rabbim tez zamanda şifa versin kötü birşey yoktur inşallahBurdayımmm :) bu hafta çok yoğun geçiyor sürekli annem rahatsız bu kez de...geçmiş olsuna gelenler akrabalar filan . ..kendi başıma kalamadım ki bugünlerde
Teşekkür ederim canım ...kalbinde bi sorun var şimdilik kontrol altında çok şükür.Canımm çok geçmiş olsun rabbim tez zamanda şifa versin kötü birşey yoktur inşallah
kaptan benimkini sen yapsan olur muuuu çok üşendim şu an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?