• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Günaydın hanımlar . Dün akşam yemekte misafir vardı . onlarla bende yedim baya . Hala vicdan azabı çekiyorum . Erişte yedim fazladan hemde 4 5 kaşık . tam dayaklığım. Ama çok güzel yapmışım .

Ne yapıyoruz vidan azabı çekmek yerine fazladan spor yapıp yediğimizi eritiyoruzz :)

Günaydın kızlar
Valla ben 2 gündür ne yediğimi yazmıyorum çünkü 2 gündür agzıma lokma koymuyorum desem yeridir bende migren var kafamı kaldıramıyorum dün gece en sonunda acillik oldum tansiyonum çıkmış 17-10 şimdide bi mide bulantısı dünkü aldığım ilaçların yüzünden doğru değil biliyorum ama bi kaç gün böle oluak sanırım
Günaydın kızlar
Valla ben 2 gündür ne yediğimi yazmıyorum çünkü 2 gündür agzıma lokma koymuyorum desem yeridir bende migren var kafamı kaldıramıyorum dün gece en sonunda acillik oldum tansiyonum çıkmış 17-10 şimdide bi mide bulantısı dünkü aldığım ilaçların yüzünden doğru değil biliyorum ama bi kaç gün böle oluak sanırım

Geçmiş olsun cnm dikkat et kendine yemeden olmaz ama güçsüz düşersin daha beter

Bu istikrar devam ettikçe başarılmayacak hiç bişey yok valla cnm hepiniz çok motivesiniz bu konuda maşallah:)
Ve ayrıca sizler gelmeden önce ben takımı kapatmayı düşünüyordum ama çok şükür ki şu an grubumuz gayet aktif En Büyük KKEn Büyük KK:spor::spor:
Sen bukadar anlayisli ilgili olmasaydin. M Mely30 da bukadar ilgili olmasaydi.bende az kisiyiz ya cikiyim en iyisi die dusunmustum:))

Günaydın kızlar
Yaaaaa hasta mi oldun :( gecmis olsun kuzuuuummm. Kiyamam ben arkadasima. Seni mutlu etmek icin ne yapabiliriz hi iste bizden.migrenin mide bulantin hemencecik gecsin.

Geçmiş olsun cnm dikkat et kendine yemeden olmaz ama güçsüz düşersin daha beter
teşekkür ederim kaptanım biliyorum ama midem çok fena hiçbişeyi kabul etmiyo aklıma yemek geldikçe midem bulanıyo ya:KK43:
Yaaaaa hasta mi oldun :KK43: gecmis olsun kuzuuuummm. Kiyamam ben arkadasima. Seni mutlu etmek icin ne yapabiliriz hi iste bizden.migrenin mide bulantin hemencecik gecsin.
malesef hasta oldum düşünceli arkadaşım benim keşke yapıcak bişey olsada sölesem şuan biran önce mesai bitsede eve gidip yatsam diye bekliyorum valla

Kizlar doktor kontrolun ciktm. 75.1 olmusum. D vitaminim cok dusuk ckti. Oyuzden onu verdi.

Günaydın kızlar
Çok geçmiş olsun

aksam yemegi yemedim kahve ictim sadece ac miyim biraz ama dayanacam ben aksam yemegi yemesem kilo cok iyi veriyorum bu arada 2 mil leslie tamadir hergun 2 mil yani yqrim saat yapiyorum aksatmadim hic 10 gundur cok sukur

Kizlar doktora ac gittim ama gelince domatesli omlet yedim. Sonra ev isi fln derken disari ciktik.balik yedim disarida. Onun disinda ne atistirmalik nebaska bisey.biraz kuru bi gun oldu. Haftasonu o duzeni yapamiyorm.2litreyi yatana kadar tamamlicam.

spor arkadasimm bu hafta her gun leslie yapalim mi yine ne dersin tatlim chemistry_eng chemistry_eng :)
Bebisim sen nerelerdesin. Sporda yalniz kaldim ya:) haftasonu leslie yapamiyorm ama haftaici 4 gun yapmaya calisiyorum kuzum.doktor bugun hep yagdan gitmis kilolarin dedi.ozamaaaan dans dedim:halay:

Günaydın bayanlar :) dün yine hastanede geçti günüm :( ya kış bana iyi gelmedi ya da ben keeem gözlere geldim:110: sabah tahliller için aç gittim öğlen çöp şiş yedim ve bol salata akşama da tavuklu bezelye ve 1 kase yoğurt:kk77:

Bu arada tüüüüm mesajları okudum tek tek alıntı yapamıyorum ama iyi ki varsınız En Büyük KK hastalara geçmiş olsun, kilo verenlere tebrikler, kaptanıma Teşekkürler ve tüm takım arkadaşlarıma iyi ki varsınız öpücükleri:KK15:pazar tehlikelidir kızlar aman dikkat:)

yagdan mi gitmis super o zaman harikaaaa :) o zaman tatliskom ne yapiyoruz pazartesi seninle birlikte yine aksatmadan leslie mizi yapiyoruzzzz gitsin yaglaarrr :KK5:

Back
X