• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Mrb kızlar:)baktım veremicem gıttım spor salonuna yazıldım.hoca sagolsun bir yordu anlatamam.sabah kahvaltıya davetliydık menüm;cok az sucuklu yumurta,yarım haslanmıs yumurta, ıkı dılım peynirli gözleme.
Spor; 75 dk hızlı yürüyüs,50 mekik,15 dk plates,75 bacak hareketi,50 kol hareketi.
Ara ögün yok,ekmek yok.
Aksam yemegide ızgara balık bol salata

Günaydın kızlar :) pazar menümü hemen yazayım...
Sabah 1 haşlanmış yumurta , 1 kk dil peyniri, yarım kk kadar kaşar, 1 domates
Öğle 1 porsiyon balık ızgara, bol salata ,2 dilim ekmek (ekmek yemesem iyiydi ama gözüm açtı sanırım)
Akşam aç hissetmedim ama yarım elma yarım armut yedim yine de...meyveyi çok aksattım bu aralar :(
Hepinize kolay gelsin mutlu bir hafta diliyorum:)

Gunaydin kizlar dun misafirim vardi kahvaltida

Ekmek yemedim ama 1 tane simit yedim malesef.cok ozur dilerm.onun disinda cis yememistm ama kotu oldu o.oyle sicaklardiki dayanamadm.cezam neyse katlanirim:(

Aksam
Et sote
1Kasik eriste
1kase mercimek corbasi

Kizlar ya bu sabah bakim dedm tartiya.cumartesiyle arasinda 1.2kilo var. Ohaaaa. 1 gunde kacirdim diye 1.2kilo almis olamam dimi. Ya moralim ck bzldu. Bu niye olur ki :(

günaydın arkadaşlar ben katılmayı çok isterim kilomu tam olarak bilmiyorum ama 94.5 vardır yarın sabah tartılırım kesin yazarım hedefim 70 kg ama iradem çok zayıf

sabah evde yemediğim için okulda bir simit yedim :(

günaydın arkadaşlar ben katılmayı çok isterim kilomu tam olarak bilmiyorum ama 94.5 vardır yarın sabah tartılırım kesin yazarım hedefim 70 kg ama iradem çok zayıf

sabah evde yemediğim için okulda bir simit yedim :KK43:
Canim diyete baslayali 1ay oldu. Simit fln hic yememistim.dun yedim.ve vicdan azabi....
Bence yeme.okula kahvalti gtrmen kolay olur diye dusunuyorum. Bende calisiyorum. Sabah 1 yumurta hasliyorm.saklama kabina peynir zeytin salatalik falan koyuyorm.ayri bsye yumurtami koyuyorm.is yernde cayla yiyorm. Sabah uyaninca en az 1 bardwk suyumuda iciyorm tabi.bunu aliskanlik haline gtrrsen ck faydasini gorursun.

inşallah arkadaşlar sabah kalkarken çok zorlanıyorum kızı hazırla et derken kendime bakamıyorum ama dediğin gibi sabah kahvaltısı getirmem lazım

Mrb kızlar:)baktım veremicem gıttım spor salonuna yazıldım.hoca sagolsun bir yordu anlatamam.sabah kahvaltıya davetliydık menüm;cok az sucuklu yumurta,yarım haslanmıs yumurta, ıkı dılım peynirli gözleme.
Spor; 75 dk hızlı yürüyüs,50 mekik,15 dk plates,75 bacak hareketi,50 kol hareketi.
Ara ögün yok,ekmek yok.
Aksam yemegide ızgara balık bol salata

Ooo sporlar göz kamaştırıyorr :KK57::KK57:

Günaydın kızlar :) pazar menümü hemen yazayım...
Sabah 1 haşlanmış yumurta , 1 kk dil peyniri, yarım kk kadar kaşar, 1 domates
Öğle 1 porsiyon balık ızgara, bol salata ,2 dilim ekmek (ekmek yemesem iyiydi ama gözüm açtı sanırım)
Akşam aç hissetmedim ama yarım elma yarım armut yedim yine de...meyveyi çok aksattım bu aralar :KK43:
Hepinize kolay gelsin mutlu bir hafta diliyorum:)

gayet güzel geçmiş cnm

Gunaydin kizlar dun misafirim vardi kahvaltida

Ekmek yemedim ama 1 tane simit yedim malesef.cok ozur dilerm.onun disinda cis yememistm ama kotu oldu o.oyle sicaklardiki dayanamadm.cezam neyse katlanirim:KK43:

Aksam
Et sote
1Kasik eriste
1kase mercimek corbasi

Kizlar ya bu sabah bakim dedm tartiya.cumartesiyle arasinda 1.2kilo var. Ohaaaa. 1 gunde kacirdim diye 1.2kilo almis olamam dimi. Ya moralim ck bzldu. Bu niye olur ki :KK43:

Yok cnm ödemdir o o kadar fark etmez bir de erken tartıldıysan ondan da oluyor :) Akşam hafif olmuş sabah simit var evet 15 dk fazla spor yap cnm ceza ne olur ki bizde spor olur :)

sabah evde yemediğim için okulda bir simit yedim :KK43:

ben de geri döndüm :KK66:

Tmm cnm hoşgeldin ama aktiflik istiyoruz en son ne zaman yazmıştın geldim diye :)

Back
X