- 27 Mayıs 2011
- 6.949
- 12.556
- 448
Bebisim sen nerelerdesin. Sporda yalniz kaldim ya:) haftasonu leslie yapamiyorm ama haftaici 4 gun yapmaya calisiyorum kuzum.doktor bugun hep yagdan gitmis kilolarin dedi.ozamaaaan dans dedim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bebisim sen nerelerdesin. Sporda yalniz kaldim ya:) haftasonu leslie yapamiyorm ama haftaici 4 gun yapmaya calisiyorum kuzum.doktor bugun hep yagdan gitmis kilolarin dedi.ozamaaaan dans dedim![]()
Ozaman bugun basliyoruz hayirlisiyla kuzum:)yagdan mi gitmis super o zaman harikaaaa :) o zaman tatliskom ne yapiyoruz pazartesi seninle birlikte yine aksatmadan leslie mizi yapiyoruzzzz gitsin yaglaarrr![]()
ben de geri döndüm***3.takım 495.etap free listesi***
tudeel: (68///%) 472.etapta bildirimsiz izne ayrılan üye geri döndü
Canim diyete baslayali 1ay oldu. Simit fln hic yememistim.dun yedim.ve vicdan azabi....günaydın arkadaşlar ben katılmayı çok isterim kilomu tam olarak bilmiyorum ama 94.5 vardır yarın sabah tartılırım kesin yazarım hedefim 70 kg ama iradem çok zayıf
sabah evde yemediğim için okulda bir simit yedim![]()
Hosgeldin aramiza:)ben de geri döndüm![]()
Günaydın,hosgeldın tekrardan:)ins verecez tekraran kıloları.yeter kı iradeli olalımben de geri döndüm![]()
Mrb kızlar:)baktım veremicem gıttım spor salonuna yazıldım.hoca sagolsun bir yordu anlatamam.sabah kahvaltıya davetliydık menüm;cok az sucuklu yumurta,yarım haslanmıs yumurta, ıkı dılım peynirli gözleme.
Spor; 75 dk hızlı yürüyüs,50 mekik,15 dk plates,75 bacak hareketi,50 kol hareketi.
Ara ögün yok,ekmek yok.
Aksam yemegide ızgara balık bol salata
1.LİĞİNİZ İÇİN TEBRİKLER KIZLAR
![]()
![]()
![]()
9.takımdan sevgilerle![]()
Günaydın kızlar :) pazar menümü hemen yazayım...
Sabah 1 haşlanmış yumurta , 1 kk dil peyniri, yarım kk kadar kaşar, 1 domates
Öğle 1 porsiyon balık ızgara, bol salata ,2 dilim ekmek (ekmek yemesem iyiydi ama gözüm açtı sanırım)
Akşam aç hissetmedim ama yarım elma yarım armut yedim yine de...meyveyi çok aksattım bu aralar
Hepinize kolay gelsin mutlu bir hafta diliyorum:)
Ozaman bugun basliyoruz hayirlisiyla kuzum:)
Gunaydin kizlar dun misafirim vardi kahvaltida
Ekmek yemedim ama 1 tane simit yedim malesef.cok ozur dilerm.onun disinda cis yememistm ama kotu oldu o.oyle sicaklardiki dayanamadm.cezam neyse katlanirim
Aksam
Et sote
1Kasik eriste
1kase mercimek corbasi
Kizlar ya bu sabah bakim dedm tartiya.cumartesiyle arasinda 1.2kilo var. Ohaaaa. 1 gunde kacirdim diye 1.2kilo almis olamam dimi. Ya moralim ck bzldu. Bu niye olur ki![]()
günaydın arkadaşlar ben katılmayı çok isterim kilomu tam olarak bilmiyorum ama 94.5 vardır yarın sabah tartılırım kesin yazarım hedefim 70 kg ama iradem çok zayıf
sabah evde yemediğim için okulda bir simit yedim![]()
ben de geri döndüm![]()