Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

dün akşam patlama yaşadım zaten lahana sarması yedim bir tabak soluğu burada aldım :) :) :)

Ooo 1 tabak valla benim diyet anlayışımı söyleyeyim herşeyden ye ama az ye çünkü sonrasında patlama yaşanıyor ben künefe bile yiyordum hiç yok diyemem çünkü

bir defasında 63 kilo oldum hastasın sen diye zorla yedirdi 73 kilo oldum şimdide biz senin arkandan dalga geçiyorduk falan dedi tosun diyolarmış bana

açık sözlü anne hahahhaa bana da hep zayısfsın deyip dueyorlardı zayıfladıktan sonra şimdi kilo alma aman diyorlar

Kizlar oglen
Yarim kase domates corbasi
Kucuk parca tavuk
Yogurt

Ara
1 sut
6cig badem

Oglenki yemekte ne vardi bilemedm ama midem fena.aksama naparm blmiom

Kızlar selam akşam yemeğimi 4 yk kadar Ali nazik etsiz öğlende yarım karışık tost yemiştim sabah Yok su içmeye devam 10 dk eliptik yaptım birazdan ip atlayacağım mekikte çekerim

Slm kızlar menum sabah;bir muz
Öğle;bir tabak taze fasulye,bir kase yogurt,üç kasık kısır
Ara;20 tane fındık
Akşam; yarım tabak herse yani dövmeli pilav,salata
2.5 lt su,100 yarım mekik,100 bacak hareketi,2 kupa çay
Bugün biraz ucunu kacırdım maalesef

Pilav ve kısır fazla olmuş evet ama yarın telafi edersin artık cnm

cankizlar bal kizlar hepinizicok seviyorum ya yasasin 3. takim :)

canlar misafirim.var dort gundur yemek pasta derken mahvoldum ya hic yazamadim da buraya oncelikle acayip spor yaptim yani ev isi yatili misafir cocuklar gece 12 ye kadar ayaktayim dogru durust bisey yemedim zaten oyle iste cok sukur yarin gidiyorlar ve ben yine sizleyimm cok opuyorum sizi iyi geceleerrr :)

Çarşamba menüm sabah 200 ml süt, yarım avuç kadar leblebi (napiim geç kaldım)
Öğlen 1 porsiyon etli türlü salata
Akşam 3 yk makarna,1 kase yayla çorba ve salata
1 saat yürüyüş bi de

günaydın kızlar 66 kilo ile başlıyorum :)

sabah kahvaltı

1 adet yumurta
1/2 çay bardağı az yağlı lor peynir
1 dilim tam buğday ekmeği
şekersiz açık çay

ara öğün olarak yarım yağlı süt içine 1 tk nescafe

Kizlar oglen
Yarim kase domates corbasi
Kucuk parca tavuk
Yogurt

Ara
1 sut
6cig badem

Oglenki yemekte ne vardi bilemedm ama midem fena.aksama naparm blmiom
Ne oldu tatlım midene iyisin dimi dikkat et kendine
Kızlar selam akşam yemeğimi 4 yk kadar Ali nazik etsiz öğlende yarım karışık tost yemiştim sabah Yok su içmeye devam 10 dk eliptik yaptım birazdan ip atlayacağım mekikte çekerim
süpersin kaptanım zayıfım ama bırakmam diyosun yani helal osun valla
kolay gelsin canım yatılı misafir zor iş valla
Çarşamba menüm sabah 200 ml süt, yarım avuç kadar leblebi (napiim geç kaldım)
Öğlen 1 porsiyon etli türlü salata
Akşam 3 yk makarna,1 kase yayla çorba ve salata
1 saat yürüyüş bi de
menün gayet iyi canım

Günaydın Kızlarrrr
Dün öglen bişey yemedim biliyorum iyi yapmıyorum ama yicecek bişey bulamıyorum kendime göre bide akşam anneme gittim orda yerim diye yemek istemedim
Akşam
1 küçük kase tarhana çorbası
3 kaşık bulgur pilavı
yarım tabak barbunya
2 tane çiğ lahana dolması (ben pişmemiş halini çok severim komşu getirmiş dayanamadım)
su: 3 litre
spor : 3 mil leslie

Bugün sabah spor yapamadım akşam biraz geç yattım sabah kaldıramadım vücudumu valla
İşe geç kalıyodum annem elime küçük bi dilim börek tutuşturdu onu yedim artık napıyım
öpüldünüz kızlarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…