ama sanılda özledim patatesi offfValla ben diyet yaparken herşeyi yiyordum ama az yiyordum ekmek yemiyordum bol su içiyordum ve spor yapıyordum 16 kg verdim o yüzden miktar az olunca ben bişey demiyorum burda :)
ama sanılda özledim patatesi offf
dün akşam patlama yaşadım zaten lahana sarması yedim bir tabak soluğu burada aldım :) :) :)Doktora gitmesen 1 dilim ye derdim de şimdi doktorun kızar falan laf yemeyeyim ben
dün akşam patlama yaşadım zaten lahana sarması yedim bir tabak soluğu burada aldım :) :) :)
annemin suçu son zamanlarda beni yoldan çıkartıyorOoo 1 tabakvalla benim diyet anlayışımı söyleyeyim herşeyden ye ama az ye çünkü sonrasında patlama yaşanıyor ben künefe bile yiyordum hiç yok diyemem çünkü
annemin suçu son zamanlarda beni yoldan çıkartıyor
bir defasında 63 kilo oldum hastasın sen diye zorla yedirdi 73 kilo oldum şimdide biz senin arkandan dalga geçiyorduk falan dedi tosun diyolarmış banaEee bayağı kilo vermişsin ya o yüzden yedirmeye çalışıyordur :)
bir defasında 63 kilo oldum hastasın sen diye zorla yedirdi 73 kilo oldum şimdide biz senin arkandan dalga geçiyorduk falan dedi tosun diyolarmış bana
Kizlar oglen
Yarim kase domates corbasi
Kucuk parca tavuk
Yogurt
Ara
1 sut
6cig badem
Oglenki yemekte ne vardi bilemedm ama midem fena.aksama naparm blmiom
Slm kızlar menum sabah;bir muz
Öğle;bir tabak taze fasulye,bir kase yogurt,üç kasık kısır
Ara;20 tane fındık
Akşam; yarım tabak herse yani dövmeli pilav,salata
2.5 lt su,100 yarım mekik,100 bacak hareketi,2 kupa çay
Bugün biraz ucunu kacırdım maalesef
Ne oldu tatlım midene iyisin dimi dikkat et kendineKizlar oglen
Yarim kase domates corbasi
Kucuk parca tavuk
Yogurt
Ara
1 sut
6cig badem
Oglenki yemekte ne vardi bilemedm ama midem fena.aksama naparm blmiom
süpersin kaptanım zayıfım ama bırakmam diyosun yani helal osun vallaKızlar selam akşam yemeğimi 4 yk kadar Ali nazik etsiz öğlende yarım karışık tost yemiştim sabah Yok su içmeye devam 10 dk eliptik yaptım birazdan ip atlayacağım mekikte çekerim
kolay gelsin canım yatılı misafir zor iş vallacankizlar bal kizlar hepinizicok seviyorum ya yasasin 3. takim :)
canlar misafirim.var dort gundur yemek pasta derken mahvoldum ya hic yazamadim da buraya oncelikle acayip spor yaptim yani ev isi yatili misafir cocuklar gece 12 ye kadar ayaktayim dogru durust bisey yemedim zaten oyle iste cok sukur yarin gidiyorlar ve ben yine sizleyimm cok opuyorum sizi iyi geceleerrr :)
menün gayet iyi canımÇarşamba menüm sabah 200 ml süt, yarım avuç kadar leblebi (napiim geç kaldım)
Öğlen 1 porsiyon etli türlü salata
Akşam 3 yk makarna,1 kase yayla çorba ve salata
1 saat yürüyüş bi de
Kotuydu yemek canim:)Fena derken kötü mü miden yani cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?