Evet canim dune kadar yiyordum her sabah haslanmis yumurta. Fakat midemi mi usuttum naptim bilmiyorm. Yumurtami yiyemiyorm 2 gundur.
Aramiza hosgeldin canim. Bende diyetisyene gidiyorum. Listeye uyuyorum ama bakalim 77.9dan 75.1e indim daha. Boyum 1.69 insallah 60 kg olurum:)
Insanin senin gibi pozitif kaptani olunca kendine guveni geliyorOlursun cnm ben inanıyorumm
bu alintiyi bugun okudumkaptanim ben listeye girince de menu bildiremem ki. Cuma yarismasi icin basvururken yazmistim bunu. Ama spor bitki cayi su bildiririm.
bu alintiyi bugun okudumkaptanim ben listeye girince de menu bildiremem ki. Cuma yarismasi icin basvururken yazmistim bunu. Ama spor bitki cayi su bildiririm.
künefe
chentiq inşallah canım yaaaa şimdi biraz yavaşladı gibi kilo vermem birşey soracağım şu leslie meselesi :) doktor 1 mil olanı vermişti bana ama çok az diye düşündüm başka arayışa girdim fitness videoları falan leslie nin hangi programını yapıyorsun ve yeterli geliyormu
Kizlar leslieye devammmmmm. Bu aksam yapacagim insallah bende.ama regl den dolayi siskinim yarin tartidan bir beklentim yok.
Insanin senin gibi pozitif kaptani olunca kendine guveni geliyor
ayy inşallah yaaaSuper canim.doktor bana 65olsan yeterli demisti ama ben 60 olup ondan snra hamile olmak istedgm icin baya zorluyorm kendimi:))))
Eliptik bisikletin dikey mi yatay mi canimGünaydınn kızlar dün dediğim gibi mekiğimi çektim ipimi atladım
Sabahta kalkınca eliptik bisiklete bindim bırakmadım devam sıkılaşmak istiyorum çünkü :)
ben yiyorum valla hatta aksatmıyorum hafta sonu 2 adet yumurta yiyorumValla ben diyet süresince hiç yemedim desem inanır mısın :)
Eliptik bisikletin dikey mi yatay mi canim
ben yiyorum valla hatta aksatmıyorum hafta sonu 2 adet yumurta yiyorum
Aynen öle kaptanım biraz önce latin dansıyla aerobik diye bi video buldum bu akşam onu yapıcam daha iyi gelcek sanırımSporla eritmişsinn lahana dolmasını :d
Bugünde böreği eritirsin cnm ne olacak onun dışında güzel
Sıkıntı yapma tatlım haftaya daha güzel bi sonuç çıkarırsınKizlar leslieye devammmmmm. Bu aksam yapacagim insallah bende.ama regl den dolayi siskinim yarin tartidan bir beklentim yok.
Aynen öle kaptanım biraz önce latin dansıyla aerobik diye bi video buldum bu akşam onu yapıcam daha iyi gelcek sanırım
Aynen öle kaptanım biraz önce latin dansıyla aerobik diye bi video buldum bu akşam onu yapıcam daha iyi gelcek sanırım
eeee yumurta da pahalı :)Benim pek aram yok ondan dolayı olsa gerek :)
benim de yavas canim. Ayıptır soylemesi takimin en fit hatunuyum. Ama nasil fit. Gobek ayri oynuyor kalca ayri. O yuzdrn benim kilo vermem de yavaş yavas. Haksizlik olmasin diye de bildirdim takima. Birbirimizi motive ettikce gidecek insallah.chentiq inşallah canım yaaaa şimdi biraz yavaşladı gibi kilo vermem birşey soracağım şu leslie meselesi :) doktor 1 mil olanı vermişti bana ama çok az diye düşündüm başka arayışa girdim fitness videoları falan leslie nin hangi programını yapıyorsun ve yeterli geliyormu
ay kaptanim. Insallah allah saglikli sihhatli lokum gibi bir yavrucak verir sanaSuper canim.doktor bana 65olsan yeterli demisti ama ben 60 olup ondan snra hamile olmak istedgm icin baya zorluyorm kendimi:))))
+1Insanin senin gibi pozitif kaptani olunca kendine guveni geliyor
o zaman her spor yapisimda sana nanik yapacagim. Yapamadi ki falan diyecegim...Biliyorum cnm zaten kabul etmemde ki etken aynıyız bende spor ağırlıklı yapıyorum çok diyet yaptığım söylenmez bana arkadaşlık edersin diye hemde :)
kotu yapan yerde bir kac kerr ye. Bak bakalim ayni xevki aliyot musun. Ben hatayda yeme gafletinde bulundum. Yemex olaydim. Simdi nereye gitsem burun kiviriyorum....En sevdiğim tatlı valla 2 haftada bir yiyordum ama ödül olarak tabi :) çok kilo vermişsem
Haa sorma arkadasim. Gecrn cocuklara hasladim. Bir tanesi yemedi.. bir tanesi sarisini yemedi...penceren atarken icim eridi.. resmeneeee yumurta da pahalı :)
bende leslie 2 mil yapayım barimbenim de yavas canim. Ayıptır soylemesi takimin en fit hatunuyum. Ama nasil fit. Gobek ayri oynuyor kalca ayri. O yuzdrn benim kilo vermem de yavaş yavas. Haksizlik olmasin diye de bildirdim takima. Birbirimizi motive ettikce gidecek insallah.
Gruptakilere soyleme ben leslie 1 milr yapiyorum. 15 dk da su gibi oliyorum. Sonrasinda da bölgesel takılıyorum.
ay kaptanim. Insallah allah saglikli sihhatli lokum gibi bir yavrucak verir sana
+1
o zaman her spor yapisimda sana nanik yapacagim. Yapamadi ki falan diyecegim...
kotu yapan yerde bir kac kerr ye. Bak bakalim ayni xevki aliyot musun. Ben hatayda yeme gafletinde bulundum. Yemex olaydim. Simdi nereye gitsem burun kiviriyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?