Antepe 5 once geldm.bir de lisedeyken gelmistim geziyle. Kalmamistik. Esimle bir haftasonu gidip gelelim dedik ama hic firsat olmadi.
Aynen bende sen gibiyim hayatta şerbetli tatlı yiyemem ama sütlü tatlı çikolata vazgeçilmezim
Ama çok fenasınız ya bu kdr çikolatadan bahsedilirmi canım çekti napcam şimdi
Şimdilik dayanıyorum kaptanım bakalım ne zamana kdr1 parça bitter ye :)
Menün gayet iyi tatlım afiyet olsun. Ay evet öle pişti oluncada kötü oluyo yaOglen
1Kase mercimek corbasi
2Kasik kuru fasulye
1Kasik pilav
Yogurt
1.5litre su
Yaaa ama ben aksamada kuru fasulye dusunuodm buzdolabindydi.isyeriyle pişti olmak cok kotu :) neyse ispanak yerim madem:)
Biraz az olmuş sanki gerçi bana söyleyene bak desene bende öglen bişey yemiyorum ama yokluktanKızlar mrb menüm sabah; bir muz
Öğle;bir kase mercimek çorbası
Simdilik 1.5 lt su :) k.bakmayın cok yazamıyorum işten kafamı kaldıramıyorum maalesef
Oglen
1Kase mercimek corbasi
2Kasik kuru fasulye
1Kasik pilav
Yogurt
1.5litre su
Yaaa ama ben aksamada kuru fasulye dusunuodm buzdolabindydi.isyeriyle pişti olmak cok kotu :) neyse ispanak yerim madem:)
Kızlar mrb menüm sabah; bir muz
Öğle;bir kase mercimek çorbası
Simdilik 1.5 lt su :) k.bakmayın cok yazamıyorum işten kafamı kaldıramıyorum maalesef
Merhaba kızlar, oğullarım hasta hala onlarla uğraşıyorum. GeCem gunduzum karıştı. Ama diyet iyi gidiyor. Sporumu da yapmaya çalışıyorum hergün. Dün bantta 40 dk hızlı yürüdüm. Bugün de yapıcam inşallah. Cumaya kadar tartilmiycam. Sonucu merak ediyorum.
Merhaba kızlar, oğullarım hasta hala onlarla uğraşıyorum. GeCem gunduzum karıştı. Ama diyet iyi gidiyor. Sporumu da yapmaya çalışıyorum hergün. Dün bantta 40 dk hızlı yürüdüm. Bugün de yapıcam inşallah. Cumaya kadar tartilmiycam. Sonucu merak ediyorum.
Geçmiş olsun tatlımMerhaba kızlar, oğullarım hasta hala onlarla uğraşıyorum. GeCem gunduzum karıştı. Ama diyet iyi gidiyor. Sporumu da yapmaya çalışıyorum hergün. Dün bantta 40 dk hızlı yürüdüm. Bugün de yapıcam inşallah. Cumaya kadar tartilmiycam. Sonucu merak ediyorum.
sabah
peynir marul nane domates
ogle
yogurt sebze yemegi bir porsiyon
aksam ne yerim bilmiyorum su an da
sabah
peynir marul nane domates
ogle
yogurt sebze yemegi bir porsiyon
aksam ne yerim bilmiyorum su an da
Dün kacırdım dıye ceza verdım kendıme:)saka bir yana canım nedense bugun pek bişe istemedi ondan dolayıKolay gelsin cnm öğle çok az olmamış mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?